kelebeklerın güzel olmasına cook cokk sevındım,ilk iş pazartesi yada salı şipariş gecmek olcakValla dün geldiler.. gercekten hepsının de kalıtesı cok cok guzel.. Furuko,ben ve Taze burcudan tam onay aldı.. cok guzel gorunuyorlardı.
Tabe tabe.. saolasın.. ne kotu nıyetı olsun.. hıc ole dusunmedım bende naniknanik
Bu gunden ıtıbaren yarına kadar yokum.. yazlıktayım.. bılgınıze dostlar.Yarın gorusuruss.. bıraz daha buralardayım ama su an..
neyaptıysam hayatım boyunca cok guzel ayaklarım olmadı:) pekte bisey yapmadım itiraf ediorum yaptırdıgım pedikur elin parmaklarını gecmez. sadece incedirler o ucu sivri herturlu ayakkabıyı giyerim (dim) no problem ama guzel ayaklı elli hatunlara hastayım nasıl oyle guzel bakabiliolar. hic bakamıorum
akşam ablam gelicek kalmaya kalkıp yemek yapıcam ne güzel kaç gündür hazıra konuyodummm :gitme:
valla benim ayakların fotosunu gördünüz yani ne yaparsam yapayım o ayaklardan bi cacık olmassneyaptıysam hayatım boyunca cok guzel ayaklarım olmadı:) pekte bisey yapmadım itiraf ediorum yaptırdıgım pedikur elin parmaklarını gecmez. sadece incedirler o ucu sivri herturlu ayakkabıyı giyerim (dim) no problem ama guzel ayaklı elli hatunlara hastayım nasıl oyle guzel bakabiliolar. hic bakamıorum
içinin yağı olayım didom uyarmıııhaşlamadım kıyamadım..mesaj atmış yavru...
ulen esra bnir gün bi düdüleneceksin hissedeceğim o anı ve içimin yağları eriyecek
:roflol: hatunnn bayılorummm senin dobralığınaaa suna dumankayamızz bizimmmeftelya sen kendi fotonu zor koydun millletin kocasının fotosunu istiyon kuzummmm :)) cok large gordum seni
yok telşa ettiğim yok tatlımda bebek şekeri vs ile uğraşıcaktım bütün gün şimdi kalk yemek yap felan zaten çeşit olayına girmicem suluköfte makarna salata o kadar ablam zaten 45 kilodur bişi yemez doğru dürüst ben onun tam iki katıyımulen yemekler senin kopegin olsun dokturursun 5dk ta biseyler sen ya. ne telas edion
demiyenlere teşekkür yokmuuuubebişime maşşallah diyenlere teşekkür ederim.
tatlım beniö sebebim vardı koydum vede kaldırdım ama biz evrişimle daha öncede konuştuğumuz için söledimeftelya sen kendi fotonu zor koydun millletin kocasının fotosunu istiyon kuzummmm :)) cok large gordum seni
esracım sen gelince şenleniyo asıl buralar..karşılıklı pohpohlayalım şöyle birbirimizi..ben de seviyorum seni yürekten.ama düdüklenmeni istiyomuyum eveeeeeet mişlyarlarca kez eveeeeet
:roflol: hatunnn bayılorummm senin dobralığınaaa suna dumankayamızz bizimmm
yok telşa ettiğim yok tatlımda bebek şekeri vs ile uğraşıcaktım bütün gün şimdi kalk yemek yap felan zaten çeşit olayına girmicem suluköfte makarna salata o kadar ablam zaten 45 kilodur bişi yemez doğru dürüst ben onun tam iki katıyım
çocğum gibi duruyo yanımda bide benden 10 yaş büyük utanıyom kendimden fallaaa şakkıdı
demiyenlere teşekkür yokmuuuu
Ben bır daha asla guneslemem.. daha da yatmam güneşe.. bitmiştir benim güneşlenme boranzlasma faslım.. sisin gibi genc degılım ben.. 30 a merdiven dayadık.. bıle bıle gunes altına yatıp hücre öldürmeye gerek yok artık.. bisden gectı annem..
eftelyaaatatlım beniö sebebim vardı koydum vede kaldırdım ama biz evrişimle daha öncede konuştuğumuz için söledim
desene ablanda malzemeden çalmış ananla baban..tüm kaynaklarını sana aktarmışlar.45 çok az ama ben 45 ken çok kötüydüm..biraz şişmanlat ablanı.yaparsın sen.
bu genç yaşımda toprağa girmek istemiom ama istersen msnden gösterim sana esrammmopuyorumnanaktaneftelyaaa
sende gökhanın resmini koyda görelim
hadi herkes kocalarının resimlerini koysun topiğeee
:roflol:
ama boyda 1.50 felan boyda yok garibimde bi gün kalıcak biraz uzun kalsa onu 50 kg yapardımda kalmiiii yatağını ararrmış bizimki narin ve kibardır heç benzememişizzz
haşlamadım kıyamadım..mesaj atmış yavru...
ulen esra bnir gün bi düdüleneceksin hissedeceğim o anı ve içimin yağları eriyecek
evrim amma yaptın 30' a ben de merdiven dayadım..
bencedeeee haklısın ama gitmişken denize felan giriyosun dimi kuzum?
bide tel değişti derken numeron değişmedi dime hattı tak çıkar olayı yaneee??
bende aveA alıcam arıcam paso senüüü sapığın olcemmm yarın alıyos hattı :sm_cool:
kelebeklerın güzel olmasına cook cokk sevındım,ilk iş pazartesi yada salı şipariş gecmek olcak
buarada falla kötü niyetle degıl merak işte benımkı lülülülülülü lülülülülülü
iyi haftasonları şekerim
eftelya sen kendi fotonu zor koydun millletin kocasının fotosunu istiyon kuzummmm :)) cok large gordum seni
bende 30a merdiven dayadım 79luyum ayıptır soylemesi:=)
evrisim ii tatillerr 1 gun 1 gundur bosver dinlen
enişteye sonsuz slm ozmn haklı istemiosa bişi diemeyiz tabii ama ben koydum yaa verişim görmedinmi albüm yerine sonra kaldırdımYa üzüldü işte aklına gelınce.. ama bız Esra nın falan da evde olmadıgını bıldıgımız ııcn sıteye de yazılsa dıye dusunduk,kımseye ulaşamadık.. yanı asla ole sallanıldı dıye dusunme.. aksıne cırpındık bı sure sana ulasabılmek ıcın.
E dayanınca ıste.. o dayanaktan dolayı kendıne artık daha ıyı bakma zamanı annem..
Yok yok.. sadece telefonu degıstırdım.. hat aynı.. ol annem sapığım.. ben senın sapıgın.. sen benım.. yuvarlanıp gıderıs artık :))
:)) tesekkur ederım kuzum.. o bıberonlu tüller de cok şıkmış aklında olsun..
Valla bak dogru soze ne hacet Eftelya.. bız de bı senın fotonu gorseydık once be annem.. :)) Bir de Ozgur e sordum.. kabul etmedi falla fotosunun koyulmasına :)) eş de olsa.. ona sormadan koyamazdım zaten.. sıcak bakmadı.. bısı dıyemedım halıyle Eftelyam..
Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın..
Bu arada bırsey gozumden kacmadı.. tam 35 sin bugun.. masallah kuzumun kuzusuna.. Allah nazarlardan saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?