2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim ben de 35im aşkol..aynıyız biz pervinle

gpyesra salifonunki var benim albümde..demiştim sana bizim kız kaş diye çıkacak diye

Ya hayatım.. sen ıle ben bır mıyıss.. bak kocaman olmus bı kızın var.. bız o yollara daha yenı gırmeye calsııyoruss.. sen ıle ben aynı kefeye gırebılır mıyıss.. haddımı bılırım falla.. susarım karşında :)) halıyle sana gore ben yaşlı sayılrıım kendımce..

tatlım beniö sebebim vardı koydum vede kaldırdım ama biz evrişimle daha öncede konuştuğumuz için söledim

Biliyorum kuzum.. konusmustuk.. ama ıste onun rızası olmazsa saygısızlık olur.. o da bana yakısmaz.

ben lisedeyken 45tim :)) okadar varmısın diolardı. yine soyle bi 50-53 olsun. kalorili bisiler yap bak makarna ii fikir :))

Ahh ahh.. 52 oldugumda ben bır fısssssssssssssstık oluyorumm.. orasını bılıyorum.. Baby.. cıktın mı su kılo verme yoluna.. arkandan etegıne yapısmıs durumdayım.. asla da bırakmam senı.

enişteye sonsuz slm ozmn haklı istemiosa bişi diemeyiz tabii ama ben koydum yaa verişim görmedinmi albüm yerine sonra kaldırdım

Ah ıste hayatım.. hanı hep olsa foton dıye soylemıstım.. ama senın de ozel sebeplerın var.. sımdı hatırladım.. kusuruma bakma.

herkese merhaba,
dünkü doktor kontrolünden sonra anneme geldiğim için hemen giremedim.bu arada kuzucuğumun beşiğiyle arabasını da aldım,önemli bir eksiğimiz kalmadı.
bebeğimize gelince; kilosu 2270 g,boyu 45cm.hala ters duruyor.bir sonraki randevumuz 21 temmuzda.
görüşmek üzere arkadaşlar...

ben lisedeyken 45tim :)) okadar varmısın diolardı. yine soyle bi 50-53 olsun. kalorili bisiler yap bak makarna ii fikir :))

bende 50 idim hatta evlendiğim zamanda 50 idim sonra 54 e çıktım ve kızıma hamiş kaldım 50 ler bana çok uzak zaten çirkinde olurum ama 56 57 iyi olurdu
oğlum iliğimi semirirse birazda sporla hedefim 57 olmak 60 la hamiş kaldım ama 57 iyi olur :lepi:

evris feyse koydum 52 oldugum resmimi bu sabah. aynen dedigin gibiyim o fotolara bakıp bakıp azmetcez allahın izniyle . biyerde okumustum kilo vermek istiyosanız eski zayıf halinizi buzdolabına yapıstırın boylece uzak durursunuz yazıodu:))

bakıorum ayrıcada yapılacaklara. listemi yapayım atıcam genel bilgi amaclı. ama edindigim bilgi suki sut olsun die deli gibi yemeyin saglıklı beslenin 6-8 ogun yiyin ama hamurisi vs yok sadece bol su bitki cayı sekersiz hosaf. ve tabiki yuruyus yada egzersiz pilateste etkiliymis. genel anlamda bu ama daha derinlestirmedim mevzuyu

hayırlı olsun ve maşallah nevin. doğumla ilgili bir şey dememiş anlaşılan doktorun.

ben de 45 tim üniversitede bitirince 10 kilo almıştım.uzun süre 1-2 kilo aldım verdim..doğumdan sonra pervinin açacağı topiğe güveniyorum..oradan motişve edelim birbirimizi ben 53 olsam bana yeter.

keops masallah guzel haberlerine...

sakaleyn benim hedefim 52 nasıl ne kadar zamanda olurum bilmem ama zaten kaldıgımda 59dum vede spora filan baslamıstım evde kendi kendime . bakuye gelince kilo aldım isyerinin yaglı yemeklerinden .buraya 52 ile geldim yani yaz boyu 36 gezdim ama esimle yemeye baslayıncada almaya basladım fazlalıklarımı o burdayken ben istanbulda vermistim cok sasırmıstı beni zayıflamıs gorunce :)) oncelik bebisleri kucaga almak sonra 40lar cıksın agrılar dinsin baslarız insallah

estafurullah canım bende kızıma senin yaşında kavuştum bende haddimi bilirim 30 yaş çok güzel bir yaş kaydirigubbakcemile5
am şuda varki kendimi bildim bileli kendime bakarım yüzümede vücudumada onunda meyvelerini topluyorum kimse yaşıma inanmaz:lepi:

maşallah bebeğine :nazar senin randevuna ben doğurmuş olecem inşallahkaydirigubbakcemile5
bende şimdi dünkü doktora gidenlerden ses çıkmadı diye yazacaktımkine ses çıktı

bende 53 tüm evlendim 49 düştüm sonra 54 oldum şimdede 66 oldumm:lepi:

banamı diosun :kedi: cok tskler yazcaktım ama buldumcukluk yapmayım dediydimdi :kedi:
Yok yok yap.. bır daha ıstesen de yapamayacagın zamanlar..

Bu arada ozelden attıgın bılgılendırıcı mesaj ıcın cok cok tesekkur ederım.. zahmet verdım sana.. ellerine sağlık.

Cee eee keops gelmıs.. ceee ee gıtmıss herzamankı gıbı.. Hocam.. masallahh evladına.. cok cok ıyı durumu, ne mutlu sana.

Kafama koydum ben olayı.... benım su an laptobumda bıkınılı fotografım duruyor.. daha ne olsun Baby :)) yıne yesıl cayıma sardım mı.. az az yıyerek metobolızmayı motor gıbı calıstırdım mı.. yavas yavas ama oturaklı verecegım.. ınanıyorum kendıme.. zaten bırbırımızden psıkolojık destek de alacagız.. daha ne olsun :))

Merhaba kızlar.. şöyle hızlıca girip bir gözatayım dedim. Herkeşler iyidir inşallah..

Sabah doktora gittik. Kızımız hala ters.. minniş kızım 2100 gr civarı. neyseki dr içerde mutlu bir bebek bu, kilosunu dert etmeyin diyor. ama dönmeyişi bana sez. yollarının gözükeceği ihtimalini kuvvetlendiriyor...

elele verdikmi biz bu kilo sorunlarınıda aşarız hele bir 40 mız çıksın bakalım 40 kaçla bitireceğiz ondan sonra kalanlarla ilgileneceğizvereliniortak

aman kim korkar kilolardan diyelim ozaman son 1 ayımızında sisko sisko tadına varalım :))) bazen emrah benle dalga gecio diorumki bidaha zor gorursun bu halimi sonra hemen dio 2.yi yapmıycazmı . zaten adım cıkmıs topusa zayıflasam ne olur bu lakap kalır bende artık.:)))

aynen oyle . benimde masaustunde gelinlikli fotom var kocacıma sarılmıs . oda makyajlı filan ya guzel yani motive edio beni aslında guzelim die :)))

ben simdi kacıom mutfaga bulasıkları yerlestireyim saat 4 oldu mutfak sabahtan hatta aksamdan kalma. kız gelene kadar kendi pisligimde bogulcam sanırım:))

yolladıgım link icinde rica ederim canım bisiler bulursam yollarım. bana ilk eczacı onerdiginde satmaya calısıo herhalde dedim bide simdiki aldıgımın 2 katına yakın para soyledi ama baska eczanedede aynısını dedikleri icin ve daha uygun oldugu icin aldım bakalım ins ise yarar. zaten dogumdan sonra paraya kıyıp bu tip urunler kullanmamız gerekecek sanırım sonrada dogallara doneriz

hayırlı olsun ve maşallah nevin. doğumla ilgili bir şey dememiş anlaşılan doktorun.

sağol canım,dediğin gibi doğum konusu açılmadı.dönmezse alternatifimiz yok diye düşünmüştür belki.dönerse çatı muayenesi var bir de,37 haftalık olacağım bir sonraki randevuda,o zaman netleşir.

keops masallah guzel haberlerine...

maşallah bebeğine :nazar senin randevuna ben doğurmuş olecem inşallahkaydirigubbakcemile5
bende şimdi dünkü doktora gidenlerden ses çıkmadı diye yazacaktımkine ses çıktı

teşekkür ederim arkadaşlar,iyi haberlerimiz hiç bitmesin...

maşşalah bebikinee.kocaman olmus,inşallah döner bıdahakı randevuya kadar.dönmessede sıkma canını hanıgı hayırlıysa senın için öle olsun canım
bencede kılosu takılcak kadar düşük degıl.bbegın iyise gerısı boş,sen dönemsını istiyon bebikinin dimi,ozaman inşallah döner kuzu,dönmezsede olsun poşşver hayırlısı herseyın

kızlar tosunum bir tekme attı önümdeki kalvyenin duduğu yeri içeri itekledi elimle yakalıdm:1shok: ya maşallah maşallah çok şaşırdım ne heyecan maşallah kuzuma az kaldı annem kavuşmamızaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…