aynen oyle . benimde masaustunde gelinlikli fotom var kocacıma sarılmıs . oda makyajlı filan ya guzel yani motive edio beni aslında guzelim die :)))
ben simdi kacıom mutfaga bulasıkları yerlestireyim saat 4 oldu mutfak sabahtan hatta aksamdan kalma. kız gelene kadar kendi pisligimde bogulcam sanırım:))
yolladıgım link icinde rica ederim canım bisiler bulursam yollarım. bana ilk eczacı onerdiginde satmaya calısıo herhalde dedim bide simdiki aldıgımın 2 katına yakın para soyledi ama baska eczanedede aynısını dedikleri icin ve daha uygun oldugu icin aldım bakalım ins ise yarar. zaten dogumdan sonra paraya kıyıp bu tip urunler kullanmamız gerekecek sanırım sonrada dogallara doneriz
Merhaba kızlar.. şöyle hızlıca girip bir gözatayım dedim. Herkeşler iyidir inşallah..
Sabah doktora gittik. Kızımız hala ters.. minniş kızım 2100 gr civarı. neyseki dr içerde mutlu bir bebek bu, kilosunu dert etmeyin diyor. ama dönmeyişi bana sez. yollarının gözükeceği ihtimalini kuvvetlendiriyor...
kızlar tosunum bir tekme attı önümdeki kalvyenin duduğu yeri içeri itekledi elimle yakalıdm:1shok:ya maşallah maşallah çok şaşırdım ne heyecan maşallah kuzuma az kaldı annem kavuşmamıza opuyorumnanaktan
bende alıcam ama doğum sonrası kullanmak için aslında bioterm in bi kremi vardı hamileliğin başında arştırmıştım 120 filandı ama hem çatlamayı önlüyormuş hemde doğum sonrası toparlanmaya çok etksi varmış emme paraya kıyıp almadım vichy lipostrech daha önce kullanmıştım süper tavsiye ederim sanırım yine onu alıcam
maşşalah bebikinee.kocaman olmus,inşallah döner bıdahakı randevuya kadar.dönmessede sıkma canını hanıgı hayırlıysa senın için öle olsun canım
Nevin.. fotolarını ne saman gorecegıs aldıklarının??
herkese merhaba,
dünkü doktor kontrolünden sonra anneme geldiğim için hemen giremedim.bu arada kuzucuğumun beşiğiyle arabasını da aldım,önemli bir eksiğimiz kalmadı.
bebeğimize gelince; kilosu 2270 g,boyu 45cm.hala ters duruyor.bir sonraki randevumuz 21 temmuzda.
görüşmek üzere arkadaşlar...
Merhaba kızlar.. şöyle hızlıca girip bir gözatayım dedim. Herkeşler iyidir inşallah..
Sabah doktora gittik. Kızımız hala ters.. minniş kızım 2100 gr civarı. neyseki dr içerde
sormuşlardır, ona göre mi fiyat veriyorlar anlamadım.. Sez. olursam Memorial'da yapalım dedi dr. daha oranın fiyatlarını sormadım.. sende durum nedir?
kızlar tosunum bir tekme attı önümdeki kalvyenin duduğu yeri içeri itekledi elimle yakalıdm:1shok:ya maşallah maşallah çok şaşırdım ne heyecan maşallah kuzuma az kaldı annem kavuşmamıza opuyorumnanaktan
bir arkadaşım da kullandı memnundu.ama sporla ve diyetle işe yarıyormuş.o bisiklete binmişti..
buarada sut icemiorum yine ya . dun ayran ictim bugun cay canım bisey istemio resmen ama sofrayı kurunca ayu gibi yiyorum . bisekilde sute donmem lazım galiba cok ictim die tiksinti geldi elmayla erige karsıda aynı hisler icindeyim. agzıma suresim gelmio
birde galiba aldıgım bu catlak kremi ise yarıycak. catlaklarım kırmızı kırmızıydı cok belli oluyodu o kırmızılıgı gitmis gorunumu azalmaya baslamıs.bugun 4.gunum bakalım bide karnımı sert yapıo sıklastırıo olabilir. 1.kutu bitsin bakayım neler olcak .
tazem burcum kapı ssü ve şekerler muhteşem olmuş. annenin eline saglık gerçekden renkleri çok hoş durmuş.
ben kapı süsü değilde mavi tülle kurdela yapıcam kapıya kocaman. ama dış kapıyada bi süsüyaparım belki emin değilim.. şeker konusunda hala kararsızım ne yapıcam nasıl yapıcam.kaç adet yapıcam.ben mevlüdde dagıtmak için yapamm çok insan gelicek. çok yakınlarıma vermek için 40-50 tane yapsam yeter sanırım...
buarada benım canım kocacım düngece rüyasında dogurdugunu görmüş..aşkım yaa iyice bozdu kafayı dogumla.nası yetiştircem nası anlıcaz bebegın geldıgını die die rüyasında kendısı doıgurmus :roflol: dedımkı emzırdınmı pekı dogrunca."saçmalama dogurdugumu farkedınce bayılmısım zaten" dio Allah ım sabah sabah çatladım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
gunaydin kizlar, sabahin7.30 da hortladim 2 ^posta camasir yikadim, asdim, kahvalti hazirladim, yaptik, mutfagi topladim, birazdan utuye dalicam..bi enerji geldi bana hayirdir, atom karinca gibi hissediyorm...
evet masak ve yağlamak iyi geliyor.lapitak da çok iyi geliyor ama çok sürmüyorum zararı olabilir diye.
burada bir gariban da sizi beklesin..alçaksınız..bir daha o burcuya güvenen ne olsun sen söyle
Ben bır daha asla guneslemem.. daha da yatmam güneşe.. bitmiştir benim güneşlenme boranzlasma faslım.. sisin gibi genc degılım ben.. 30 a merdiven dayadık.. bıle bıle gunes altına yatıp hücre öldürmeye gerek yok artık.. bisden gectı annem..
evris feyse koydum 52 oldugum resmimi bu sabah. aynen dedigin gibiyim o fotolara bakıp bakıp azmetcez allahın izniyle . biyerde okumustum kilo vermek istiyosanız eski zayıf halinizi buzdolabına yapıstırın boylece uzak durursunuz yazıodu:))
bakıorum ayrıcada yapılacaklara. listemi yapayım atıcam genel bilgi amaclı. ama edindigim bilgi suki sut olsun die deli gibi yemeyin saglıklı beslenin 6-8 ogun yiyin ama hamurisi vs yok sadece bol su bitki cayı sekersiz hosaf. ve tabiki yuruyus yada egzersiz pilateste etkiliymis. genel anlamda bu ama daha derinlestirmedim mevzuyu
maşallah yavrucuğuna..aldıklarınız da hayırlı olsun canım..,
bende alıcam ama doğum sonrası kullanmak için aslında bioterm in bi kremi vardı hamileliğin başında arştırmıştım 120 filandı ama hem çatlamayı önlüyormuş hemde doğum sonrası toparlanmaya çok etksi varmış emme paraya kıyıp almadım vichy lipostrech daha önce kullanmıştım süper tavsiye ederim sanırım yine onu alıcam
Elmayı bıraktım ben artık beybim. Mevsimi geçti, yeter. Koca kış yedim zaten. Zorlamaya gerek yok :)
süper alkisalkisalkis
Sağol gülistanım. bence de düşündüğün gibi yap. ilk bi kaç gün gelen yakınlarına vermek için 40 - 50 tane yaparsın. Asıl mevlüde hazırla :)
:roflol: delikafadulden :roflol: çok iyiymiş :))))
amanın.. yavaşşşş......
masak ??? delikafadulden
yaa bebeeeem....
30 una mı merdiven dayadın? Bak şimdi;
78 haziranda doğdum ...... 0 yaşındayım
79 haziranda ...................1 yaş ( 1979 - 1978 = 1 )
80 haziranda ...................2 yaş ( 1980 - 1978 = 2 )
bir genelleme yaparsak, her sene haziranda (o sene - doğum yılın) sana yaşını veriyor. Mesela 79 un ekim ayında 1 yaşını doldurmuş, 2 nin içinde oluyorsun. Dolayısıyla
2009 - 1978 = 31 yaşındayız canım . "30 uma merdiven dayadım" diye 28 yaşındaki insanlar söyleyebilir. Ama 31'i bitrip 32'den gün alanlar bunu söyleyemez. Dişini kır da, kundağa gir ! Ne bu yaş psikozu yav 31 inde ??
apıcam, hepsini yapıcam! Geçen gün Ebru şallıyı izledim Tv de, pilates yapıyodu. Ay çok canım çekti yaaa... Çok özledim pilates, step, aerobik yapmayı mafoldumben Her sene aralıkta başlayıp hazirana kadar giderdim.
Benim boyum 1.62 ama kilom 57 - 58 olunca 36 beden oluyorum. Benim en ideal halim o! 52 lerde falan sevişirken kemiklerim batıyo, sevmiyorum o halimi ! Normalde 60 - 62 idim ama gebeliğe 67 ile başladım. O kötü oldu. Şimdi 81 im. 4 hafta kaldı. İnşallah daha da çok almam. Bakalım...
Hamur işini ve tatlıyı kesince olur gibi. Tek derdim, ben yeşil çay sevmiyorum (böğğ) Ice tea yaparım onu içerim yeşil çayda. Bak o süper oluyo! İçine yarım şeftali rendesi, biraz limon, taze nane yaprağı, bir kaç buz! Mmmh çok severim. Yasak mı şimdi bize? kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba,
dünkü doktor kontrolünden sonra anneme geldiğim için hemen giremedim.bu arada kuzucuğumun beşiğiyle arabasını da aldım,önemli bir eksiğimiz kalmadı.
bebeğimize gelince; kilosu 2270 g,boyu 45cm.hala ters duruyor.bir sonraki randevumuz 21 temmuzda.
görüşmek üzere arkadaşlar...
bir arkadaşım da kullandı memnundu.ama sporla ve diyetle işe yarıyormuş.o bisiklete binmişti..
bende haftada 4 gün 6km yürüyordum koşu bandında ozamanda gebelik düşündüğüm için 65 kiloydum bu arada ani kilo verişe bağlı sarkma olmasın diye almıştım süper olmuştu 1 ayda 59 a inmiştim o ayda gebe kaldım ama malesef boş gebelik çıktı neyse birden o günler geldi aklaıma biz spor ve krem bölümüne bakalım
Benim boyum 1.62 ama kilom 57 - 58 olunca 36 beden oluyorum. Benim en ideal halim o! 52 lerde falan sevişirken kemiklerim batıyo, sevmiyorum o halimi ! Normalde 60 - 62 idim ama gebeliğe 67 ile başladım. O kötü oldu. Şimdi 81 im. 4 hafta kaldı. İnşallah daha da çok almam. Bakalım...
Hamur işini ve tatlıyı kesince olur gibi. Tek derdim, ben yeşil çay sevmiyorum (böğğ) Ice tea yaparım onu içerim yeşil çayda. Bak o süper oluyo! İçine yarım şeftali rendesi, biraz limon, taze nane yaprağı, bir kaç buz! Mmmh çok severim. Yasak mı şimdi bize? kaydirigubbakcemile3 [/B][/FONT]
merhaba kızlar sabah sonuclarımı göstermeye gittim gayet guzel dedi doktorum.eski tahlillerimide götürdüm ve doğum şeklimizin sezeryan olacağı kesinleşti. ancak tariini belirlemedik 21 temmuzda gideeğim o zaman kesinleşek tarihimiz.sanırım 1 ağustos olacak.
keops gelmiş gözün aydın ama burko gelmedi sanırım yada ben geçmişi atlayarak okuduğumdan kaçırdım mı kı acaba.
maşallah meleğineselam kızlar uzun zamandır giremiyorum görümcem ve arkadaşı gelmişti bayağı bir sayfa birikimi olmuş yerimseniben maşallah bebişlerinden iyi haberlerle dönenlere
doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış zemuszemus
geçen pazartesi doktor amcamıza gittik 31+6 da bebişim 2062 gr olmuş boyuda 43 cm uzun zamandan beri ilk defa söyledi boyunu hep unutuyordu :) göğsüme saplanan ağrlarısordum hep sol tarafa saplanıyordu sülalede hemen hemen herkesde kalp rahatsızlığı olunca korktum bende doktora sordum benim sütçüler çoşmuş ondan dedi herkeste ağrı olmuyormuş ama talih kuşu benim başıma kondu
bu arada bana göre çok erkendi sanki ama nst ye girdim cadı kızım durmadı yerinde bayağı bir oyalandık sıkıcı geldi bana belim ağrıdı yat yat :umursamaz: dedim ilk zamanlarda olduğu gibi bir uyku hali var uyumak istiyorum hep uyu dedi zaten başka bişey demiyor yemede ve uyumada sınır yok 22 kilo olmuştur herhalde artık tartılara çıkmak istemiyorum doktorum tartmıyor zaten ebelerde benim söylediğim rakamı yazıyorlar saldım gitti :kedi: dışarıda dün en az 4 kişi davul gibi olmuşsun deyip kızdırdı seneye görsünler beni çıtır olacağım kokoş kızımla gezeceğim çatlatacağım onları :umursamaz:
benide alın zayıflama topiğine opuyorumnanaktan
dün bayağı bir yordum kendimi dere tepe gezdim valla iyi geldi aslında :)
bebek odamız geldi kolilerde duruyor inş. en kısa zamanda kurulurda bir ohh çekerim bende
bu arada canan buralara takılmıyor artık kardeşi gelmişti en son unuttu buraları soktun beni o mağazaya kazıklanıp geldik valla çok ayıp cananlmaz:
oh maşallah... 3 hafta sonraya öyle mi :) bakalım beni 5 haftadır görmeyen doktorum, bir daha doğuma mı çağıracak :))))
Deryam maşallah yaaa.... O nasıl bir güç kuvvet öyle. ha benim tosunuma!
ben de dün 2. lierac'ımı aldım. Yağlar yazın midemi bulandırıyo. Bi de onda "loğusalık dönemi bitimine kadar" yazıyordu, şaşırdım.
1 ayda 6 kg ? çok çok iyi !!! Ben çok sıkılıyorum işte koşu bandında yaa... Bana müzik olacak bacağımı açıcam, hoplıycam, zıplıycam.. öyle seviyorum ben :) onu bulamazsam koşu bandına talim tabiii..
SEZARYENDEN 6 ay sonra mekiğe başlanabilir mi? Bir bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?