Benim de sırtım Pervin ! Sırtımdan nefret ediyorum şu anda, çünkü dik durunca kat kat oluyor. Ben de popo - bacak problemi yok. Göbek - bel - sırt! En tehlikeli yağlanma biçimi yani. Ama etim sıkıdır. o yüzden sanırım 57 kg ile 36 beden oluyorum. Bakalım bundan sonra nasıl olacak? Çünkü bacaklarım dizlerime kadar selülit doldu mafoldumben ama popom hala taş gibi :)
Gözün aydın gelgit... Burko kayınvalidesinde canım. Bugün gireceğini sanmıyorum, belki gece ? Ben varım olmaz mı :)))
gözünaydın canım.nst için erken değil.belirli bir zamanı da yok galiba.doktorlar kontrol amaçlı yapıyorlar.selam kızlar uzun zamandır giremiyorum görümcem ve arkadaşı gelmişti bayağı bir sayfa birikimi olmuş yerimseniben maşallah bebişlerinden iyi haberlerle dönenlere
doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış zemuszemus
geçen pazartesi doktor amcamıza gittik 31+6 da bebişim 2062 gr olmuş boyuda 43 cm uzun zamandan beri ilk defa söyledi boyunu hep unutuyordu :) göğsüme saplanan ağrlarısordum hep sol tarafa saplanıyordu sülalede hemen hemen herkesde kalp rahatsızlığı olunca korktum bende doktora sordum benim sütçüler çoşmuş ondan dedi herkeste ağrı olmuyormuş ama talih kuşu benim başıma kondu
bu arada bana göre çok erkendi sanki ama nst ye girdim cadı kızım durmadı yerinde bayağı bir oyalandık sıkıcı geldi bana belim ağrıdı yat yat :umursamaz: dedim ilk zamanlarda olduğu gibi bir uyku hali var uyumak istiyorum hep uyu dedi zaten başka bişey demiyor yemede ve uyumada sınır yok 22 kilo olmuştur herhalde artık tartılara çıkmak istemiyorum doktorum tartmıyor zaten ebelerde benim söylediğim rakamı yazıyorlar saldım gitti :kedi: dışarıda dün en az 4 kişi davul gibi olmuşsun deyip kızdırdı seneye görsünler beni çıtır olacağım kokoş kızımla gezeceğim çatlatacağım onları :umursamaz:
benide alın zayıflama topiğine opuyorumnanaktan
dün bayağı bir yordum kendimi dere tepe gezdim valla iyi geldi aslında :)
bebek odamız geldi kolilerde duruyor inş. en kısa zamanda kurulurda bir ohh çekerim bende
bu arada canan buralara takılmıyor artık kardeşi gelmişti en son unuttu buraları soktun beni o mağazaya kazıklanıp geldik valla çok ayıp cananlmaz:
almadım daha lierac çatladım zati az deyip teselli ediyorlar.ama artarsa bi de..püfff
oh maşallah... 3 hafta sonraya öyle mi :) bakalım beni 5 haftadır görmeyen doktorum, bir daha doğuma mı çağıracak :))))
Deryam maşallah yaaa.... O nasıl bir güç kuvvet öyle. ha benim tosunuma!
ben de dün 2. lierac'ımı aldım. Yağlar yazın midemi bulandırıyo. Bi de onda "loğusalık dönemi bitimine kadar" yazıyordu, şaşırdım.
SEZARYENDEN 6 ay sonra mekiğe başlanabilir mi? Bir bilen var mıdır?
1 ağustos benim doğum günüm..güzel gün.eşim de kzımız 1 ağustos'da doğsun istiyor.merhaba kızlar sabah sonuclarımı göstermeye gittim gayet guzel dedi doktorum.eski tahlillerimide götürdüm ve doğum şeklimizin sezeryan olacağı kesinleşti. ancak tariini belirlemedik 21 temmuzda gideeğim o zaman kesinleşek tarihimiz.sanırım 1 ağustos olacak.
keops gelmiş gözün aydın ama burko gelmedi sanırım yada ben geçmişi atlayarak okuduğumdan kaçırdım mı kı acaba.
Gözün aydın gelgit... Burko kayınvalidesinde canım. Bugün gireceğini sanmıyorum, belki gece ? Ben varım olmaz mı :)))
boyutlarımız aynı canım ama ben 57-58 olunca 36 bedenlere giremiorum cunku kalca ve gobekten alıorum. yesilcayı bana icme dedi drum papatyaya izin verdi bide koca kıs ıhlamur ictik zaten. yoksa o can cekme olayı bendede var. spor programlarını aletlerini topiklerini okuyunce oyle oluyo.yapasım gelio hemen.
sakaleyn senden yag krem vs konusunda cok destek beklioruz haberin olsun. benim suan kullandıgım krem hamileler icin kutusunun ic kısmında hamile kadın resmi var ve nasıl surcegi anlatılıo gerci almanca yazdıgı icin anlamadım resme gorede surmuom kendime gore suruom ama dogumdan sonra krem dahil herturlu destek beklios 2 cocukla giremiom bahanesi istemeyiz ona gore :))
taze aynen banada muzik olcak yapcam hareketleri. ama aletli calısmakta acayip inceltio kilo vermesende inceliosun . neyse balamadan once zaten kilo ve diger olculeri yazıp baslarız oyle kontrol ederiz ayarlarız bisekilde.
ya senin dr nie boyle uzun tuttu arayı. gerci insan bebisi hissettikce ultrasonda goresi gelmio. sadece nekadar olmus onu merak ediosun. benim simdi 15inde kontrol sonra 22 sinde sonra 27si boyle gidio. sonrada dogumolur herhal. dr 27sinde gelcek oyle kararlastırdık napcamızı.
sağol evrim teyzesi..kendisi yine kaburga çalışıyor katur kutur..esra inanmıyo ama ben duyuyom
teknolojik özürlü olduğumu söylemiştim ama bu yaz bu işi halledeceğim.park yatağımızı seninkinden aldık,arabayı kraft aldım,aynısından alan var mı,hatırlamıyorum.fotoğraf makinesi işini halledince çekip koyarım.
30 una mı merdiven dayadın? Bak şimdi;
78 haziranda doğdum ...... 0 yaşındayım
79 haziranda ...................1 yaş ( 1979 - 1978 = 1 )
80 haziranda ...................2 yaş ( 1980 - 1978 = 2 )
bir genelleme yaparsak, her sene haziranda (o sene - doğum yılın) sana yaşını veriyor. Mesela 79 un ekim ayında 1 yaşını doldurmuş, 2 nin içinde oluyorsun. Dolayısıyla
2009 - 1978 = 31 yaşındayız canım . "30 uma merdiven dayadım" diye 28 yaşındaki insanlar söyleyebilir. Ama 31'i bitrip 32'den gün alanlar bunu söyleyemez. Dişini kır da, kundağa gir ! Ne bu yaş psikozu yav 31 inde ?? [/B][/FONT]
DıDE bu EVRıM denen gadın bi kendini akıllı sanıyo falla. Halbüse (!) daha önce de anlattım ama yokkkk!!! Kimi kekliyon kısım seeeen??? Neyse gitti şimdi arkasından konuşmayalım :)
E bazı bebekler oleymıs.. kafasını annesının kaburgasının arasına sokanlr bıle olurmus..
Güle güle kullanın kuzumm..
Yemeyip içmeyip.. baka uzuzuuuunnnnnnnnnnnnnn uzun anlattıgın ıcın saolasın bacım.. Amma velakın yazılarımı dıkkatlıce"ne" okursan dayadıgım merdivenleri cıktıgımı soyledım.. yanı kırk yılda bır bırsey yakaladııgnızı sanıp sefınıyorsanıss da malesef ki yanılıyorsunuz tombul sazanlar.. yaşımla derdim olmas benim.. senı o psıkozun arasına koyar yerim ben fasulye kadın.. getırtme benı sımdı oraya.. hem Onur da dedı.. sılıkon tabancası cok ıse yarıyor dıye :))
Fırın makarnası bak hele; o da fasulyenın arkasından zıplıyoo.. yavrularımm benım.. kuzucuklarımmmm.. lülülülülülü
yaffff ben bu zayıflama muhabbetini sevmedim yahu ben çoook zor veriyorum. 3 ayda 3 kilo vermiştim bir dönem rejim yaptığımda.sonra baktım zayıflayamıyorum bıraktım ve o anda 3 kıloyu geri aldım.şimdi doğumdan zor geliyor rejim yapmak.
şimdi siz yaptın da nasıl yaptın bakalım diyeceksiniz gayet sağlıklı bir listeye uyarak ve sporumu ihmal etmeyerek yapmıstım her gün 1 saat yürüyüş de cabası.
Ben bır daha asla guneslemem.. daha da yatmam güneşe.. bitmiştir benim güneşlenme boranzlasma faslım.. sisin gibi genc degılım ben.. 30 a merdiven dayadık.. bıle bıle gunes altına yatıp hücre öldürmeye gerek yok artık.. bisden gectı annem..
Yemeyip içmeyip.. bana uzuzuuuunnnnnnnnnnnnnn uzun anlattıgın ıcın saolasın bacım.. Amma velakın yazılarımı dıkkatlıce"ne" okursan dayadıgım merdivenleri cıktıgımı soyledım.. yanı kırk yılda bır bırsey yakaladııgnızı sanıp sefınıyorsanıss da malesef ki yanılıyorsunuz tombul sazanlar.. yaşımla derdim olmas benim.. senı o psıkozun arasına koyar yerim ben fasulye kadın.. getırtme benı sımdı oraya.. hem Onur da dedı.. sılıkon tabancası cok ıse yarıyor dıye :))
Fırın makarnasına bak hele; o da fasulyenın arkasından zıplıyoo.. yavrularımm benım.. kuzucuklarımmmm.. lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?