2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ondan demekki 36 oluyo. benim ustten mide fıskırır alttan popo baldır sırtımda pek bisey olmaz ama kollarımın ust kısmı alır. masallah poposuna :)) benimkide selulit dolu hem bacak ben kalca

bugun cocugu resmen abur cuburla besledim ya bu ctesileri bana geliolar nedense sanki calısıomda fark olsun diger gunlerden ama canım bisi yemek istemio dolapları acıp acaba ne cazip gelir die dayandım abur cubura.

gözünaydın canım.nst için erken değil.belirli bir zamanı da yok galiba.doktorlar kontrol amaçlı yapıyorlar.
almadım daha lierac çatladım zati az deyip teselli ediyorlar.ama artarsa bi de..püfff

mekik konusuna gelince 1 yıl diye okudum netten bir ara.dotoruna sor..benim doktor da beni 5 hafta önce görmüş olacak haftaya gidince.bakalım dığum şekli için nne diyecek.
1 ağustos benim doğum günüm..güzel gün.eşim de kzımız 1 ağustos'da doğsun istiyor.

Gözün aydın gelgit... Burko kayınvalidesinde canım. Bugün gireceğini sanmıyorum, belki gece ? Ben varım olmaz mı :)))

ben varım der kaçar.inanma buna sen

ni demek bende yağ ve krem konusunda bilgi bol hertürlü yardımı seve seve yaparım hemde deneyimlerime dayanaraktan canım
yumaşak bir etim var benim hertarafımdan alır her taraftan veririm belli bölge sorunum yok ama yinede senelere dayanan bir araştırma ve uygulamam var çünkü kiloyu hiç oldum olası sevmiyorum :umursamaz:

yaffff ben bu zayıflama muhabbetini sevmedim yahu ben çoook zor veriyorum. 3 ayda 3 kilo vermiştim bir dönem rejim yaptığımda.sonra baktım zayıflayamıyorum bıraktım ve o anda 3 kıloyu geri aldım.şimdi doğumdan zor geliyor rejim yapmak.
şimdi siz yaptın da nasıl yaptın bakalım diyeceksiniz gayet sağlıklı bir listeye uyarak ve sporumu ihmal etmeyerek yapmıstım her gün 1 saat yürüyüş de cabası.

Ne bileyim beybim? Adamı aradım dedim, bana 5 hafta sonraya randevu verdiler. Geldiğimde 34. haftada olacağım,normal mi bu? dedim. "bir probleminiz olmadığı sürece normal" dedi. bişi olursa gelirsin, dedi. peki dedim :) Güveniyorum doktoruma. adam işinin ehli. Sadece özel ilgi göstermiyo. Ama iyi, memnunum.

ben de aynıyım senle taze..üstten alıyorum kiloyu maalesef..arkadaşların 36 beden giydikleri kiloda ben 38 giyerim..

sağol evrim teyzesi..kendisi yine kaburga çalışıyor katur kutur..esra inanmıyo ama ben duyuyom

E bazı bebekler oleymıs.. kafasını annesının kaburgasının arasına sokanlr bıle olurmus..

Güle güle kullanın kuzumm..

DıDE bu EVRıM denen gadın bi kendini akıllı sanıyo falla. Halbüse (!) daha önce de anlattım ama yokkkk!!! Kimi kekliyon kısım seeeen??? Neyse gitti şimdi arkasından konuşmayalım :)

Seni o arkamla ezerim ben.. düdük makarnası !!!

Yemeyip içmeyip.. bana uzuzuuuunnnnnnnnnnnnnn uzun anlattıgın ıcın saolasın bacım.. Amma velakın yazılarımı dıkkatlıce"ne" okursan dayadıgım merdivenleri cıktıgımı soyledım.. yanı kırk yılda bır bırsey yakaladııgnızı sanıp sefınıyorsanıss da malesef ki yanılıyorsunuz tombul sazanlar.. yaşımla derdim olmas benim.. senı o psıkozun arasına koyar yerim ben fasulye kadın.. getırtme benı sımdı oraya.. hem Onur da dedı.. sılıkon tabancası cok ıse yarıyor dıye :))

Fırın makarnasına bak hele; o da fasulyenın arkasından zıplıyoo.. yavrularımm benım.. kuzucuklarımmmm.. lülülülülülü

Son düzenleme:
çamaşırları topladım katlamam lazım..yenilerini de salifo asıyor şimdi..istemiyom katlamak.malak gibi yatma istiyom ya

yanıyorum, yanıyorum,yanıyorum............

bu diz üstü ayrı bir sıcaklık mı veriyor bana mıöyle geliyor kıçımdan ter akıyor sanki!!!!!!
duşa gireceğim ama bir mayışıklık var ki anlatamam.zaten bulantı kaç gundür başgöstermiş durumda nasıl dayanayım canım şampuan kokusuna

:bbo::1no2:

amanın ben spor yaptığımda duşumu aldıktan sonra üstüne bir magnum dondurma götürüyordum o halda 6 kilo verdim hiç rejim yapmam ben sadece yediğime içtiğime dikkat eder porsiyon küçültürüm o kadar
ama düşünme böyle bak biz burda herkesi nasıl zayıflatacağız

tazem ozaman sen bu hafta gidicen dra dimi 35 in icindesin. zaten gittigindede artık hep aynı olcumleri kilosu suyu ok yallah . nstye baglıolar bide ek olarak.

orcinalinden alıntıdır.yorumsuz

zayıflamanın tek sartı bogazı tutmak baska bisey yok bence. spor da sıklasmak icin. bogazını tutunca hersey oluyo. ben selahaddin donmezi dinliodum biara elmaxta program yapıodu hic diyet yapmadan 3 aksam yemeginizi kaldırın yerine 1 kase corba ve 1 bardak ayran koyun bakın neler oluyo demisti. cok haklı

bende kalkayım emosun 4 gomlegi var utuleyimde cıksın aradan yoksa taa ptesiye kalır. utusuz kalmasın gelirim onlar bitince tvdede bisey yok zaten

amaniiinnn en sonunda ütü işini bitirdim ama bende bittim -tatlicadiarzu- bırde arada bırakıp dinlenmeseydım heralde halim dumandı.nerdeyse buhar olup uçacaktım.vuuuyyyyhh neyse daha uzun bi süre ütü yüzü görmek istemıyom. ama herseye ragmen bebeğimin cicilerini ütülemek güzeldi :asigim:

Hiiiiiç yan çizme bal gibi de "30 uma merdiven dayadım ben" yazmışsın, ahan da aratıp buldum. Napalım, her halinle sefiyoruz seni :) gabul ettik bi kerem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…