2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba arakadaşlar,

ben bu başlığı görmemişim ne hikmetse. ben de tam dolu dolu beklersek 40 haftayı 2 ağustosda anne olucam.. aslında anne olduk bile şimdiden, değil mi? sadece bebişimiz biraz farklı bi yerlerde şu anda. az kaldı çok kısa zaman sonra da kucaklarımızda olucaklar.. ben de hareketler epey kuvvetlendi. inanılmaz heyecanlanıyorum hissettiğimde. artık ayaktayken bile hissediyorum kızımın hareketlerini :) çook güzeeeellll :1rolleyes:

Selam,
Kaçakkedi canım prensesin çok güçlüdür inşallah ve zamanında sağlıklı doğacak sen hiç sıkma kendini pozitif düşün.Bebişlerin hepsi Allah a emanet.

Helin hivda sen temmuz annesi mi oluyosun aaaa?? kaç gün öne çekti doktor?
Dün yine chicco outlet e eminönüne gittim kızlar öğle tatilinde 1 aylık elbisesi ve altına ayakkabı aldım takım süper bişey. Ayrıca 5 li paketlerde (3aylık) body ler aldım üstünde kuzu resmi var çok şekerler. Kaçırmayın derim.
Sakaleynmaster hadi seni bekliyoruz güzel haberlerinle.
iyi günler

Günaydın herkese.

brrnytr, tazzie hoşgeldiniz rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah.

Kaçakkedi çok geçmiş olsun

Kayra hala ortalıklarda yoksun ???

sakaleynmaster inşallah hayırlı haberler alıp paylaşırsın bizimle.

Adını unuttuğum rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun hepiniz bir an önce toparlanırsınız inşallah.

slm kızlar
belki farketmişsinizdir hep okuyorum ama katılamıyorum fırsat bulupda.ben de şu an 19+3 üm..doktorum ağustosun ilk günleri doğum beklenir belki ağustosa da kalmazsın dedi.ama ben temmuzda olsun istemiyorum.temmuzda babamız yurt dışına çıkacak yanımızda olamaz yoksa.ama işallah annesinin doğum gününde gelir yavrum.benim doğum günüm 1 ağustos inşallah o zaman olur
veeeeeeeee biz hala cinsiyeti kesin olarak öğrenemedik malesef teyzelerisenağlama

hoşgeldin canım...prensesin hayırlı olsun...kaç haftalıksın?

fasulyeko...bebişinin cicilerini bize de gösteeeerrrr...:ecrin_bebek:

fasulyeko
ilk olarak 4 ağustos denildi.sonra 1 ağustostu. şimdiki doktorumda 25 temmuz dedi.10 gün öne çekti.bilmiyorum şimdilik temmuz gözüküy.hatta sezeyan düşündüğümden temmuzun 15 gibi olur doğumum sanırım.belki gelişimine göre değişebilir son ayda netleşir sanırım

canım katılamasan bile arada bir iyiyim diyver bize...sağlıklı doğsun da doğumu bence şimdiden kafana takma güzelim...cinsiyetini öğrenmen lazımdı..göstermedi mi kuzun yoksa?

brrnytr, tazzie, dlkltn hepiniz hoşgeldiniz aramızaa.s.

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebklerimizi kucağımıza.. Ben de bebeğimin hareketlerini elimle hissediyorum. Baya baya vuruyor kuzum annesin. Ama tekmeliyor mu, yumrukluyor mu yoksa kafamı atıyor anlayamıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey Ama henüz ayaktayken yürüken hissedemedim. Sanırım ben hareketlenince sakinleşiyor... Oyy kuzum benim ya...:asigim::asigim:

tazzie hoşgeldin
dlktn sende hoşgeldin adın dilekmi nick i yazmak zor geldide : ) yalnız değilsin cinsiyeti netleşmeyen çok, bende daha öğrenemedim

fasulyeko neler aldın bizde göster

herkese günaydın kızlar

nurdancım bu kalça ağrısı aynen bendede vardı resmen topallıyodum ağrıdan doktor bana hap verdi bevitol adı hergün 1 tane içiyorum hiçbirşeyim kalmadı sende bi sor bence :uhm:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bebişleriniiz hayırlı olsun

adaşım valla zararlımı bilmiyorum ama sonuçta bende abartmadan yiyorumm valla karides kalamar midye tava bunlar sanırım pek doğruu diil ama gördüğümde dayanamam yerimmm belli ölçüdeee :lepi:

gizzecim bu istanbul buluşmasını günlerdirr yazıyoruzz zaten tüm istanbullular bi fikir sunsun diye bekliyoruz ona göre buluşma ayarlayalım bizde sende fikir sun gün olarak ne zaman uygunsunuz haftaiçimi haftasonumu? daha sonrada mekana karar veririz

hayyy maşallah oğluşuna. demek 385 gr hı? demek ki benim kız da şimdi nerden baksan 350gr filan olmuştur. ben artık hergün ve defalarca hissediyorum. sanki içimde çırpınan bir balık var gibi hissediyorum. meyve yediğim zamanlar daha da bir kuvvetli tekmeliyor sanki. gece geç saatlere kadar kıpır kıpır ... bazen tokatlıyorum göbeğim "yat uyu bakiiim" diye azarlıyorum kızımı...ama galiba ne duyuyor ne de hissediyor

hoşbuldum:)bakalım saat 1.30 da randevum çok heyecanlıyım işallah saklamaz gösterir de kursağımda almazsırnaşık şey

hoşgeldin canım. doktordan güzel haberle dön inşallah ve bizlerle paylaş.

KAÇAKKEDİ, ben senin hasta olduğunu bilmiyordum. ya da bu kadar ciddi olduğunu. inşallah sorunsuz devam edersin canım. tüm kalbimle diliyorum. 30 haftayı bir tamamlasan rahat edersin, zira ne yapıp edip yaşatıyorlar bebeği, artık tıp bu konuda çok gelişti. hadi sık dişini. allah yardımcın olsun. buarada merak edilmeme sebebin, en azından kendi özrümü yazayım; hasta olduğunu bilmiyordum ve sürekli de girmediğin için aklıma gelmedin. sadece düzenli girenlerin yokluğu farkedilebiliyor. ben de düzenli giremiyorum pek. ama eminim bundan sonra herkes seni merak edecektir. özel durum da var ya...

canım katılamasan bile arada bir iyiyim diyver bize...sağlıklı doğsun da doğumu bence şimdiden kafana takma güzelim...cinsiyetini öğrenmen lazımdı..göstermedi mi kuzun yoksa?

ikili test yapılırken doktor erkeğe benziyor ama ümitlenme şimdiden bir ay sonra kesin belli olur demişti.bir ay sonraki kontrolde de sırtını dönmüş bacaklarını kapatmışdı.doktor döndermeye çalışdı ama döndüremedi.malesef kesin olarak bilmiyoruz yani...:çok üzgünüm:

Saol tatlım.. cok zarıfsın.

Vallahı ben magnezyum dıye bılıyorum.. kalsıyumun dıbıne vuruyorum cunku.. bakalım dr u arayacagım bugun, ne dıyecek bana??

Sanırım bana da ondan verecek buı gidişle Gizze, durum bunu gösterıyor.

Allah bıze de nasip etsin ınsallahh, dort gozle beklıyorum bende barız hareketlerını..

tazzie hoşgeldin
dlktn sende hoşgeldin adın dilekmi nick i yazmak zor geldide : ) yalnız değilsin cinsiyeti netleşmeyen çok, bende daha öğrenemedim

fasulyeko neler aldın bizde göster

evet adım dilekyerimseniben

Ne kadar gusell yaa... resmen imrendim.. ınsallahh bende en kısa zamanda hıssederım boyle barız barız.

Aldıklarımı kızımın kıyafet albümüne eklerim kızlar daha foto çekemedim.
İst buluşması için Mecidiyeköy Cevahir ya da Taksim de Dilek Pastanesi ya da güzel bir cafe olabilir.Cumartesi olması daha iyi olur diye düşünüyorum avrupa yakasında uzakta oturanlar ve anadolu yakasında oturanlar için daha uygun
Hadi sizler de fikir verin

kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.

kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.

E Ebrar.. benim 19.hafta.. bende de ole ne tekme ne kafa hareketi var... cok kafana takma bence. Kucuk kucuk tıkırtılarını hıssedıyorumm o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…