merhaba arakadaşlar,
ben bu başlığı görmemişim ne hikmetse. ben de tam dolu dolu beklersek 40 haftayı 2 ağustosda anne olucam.. aslında anne olduk bile şimdiden, değil mi? sadece bebişimiz biraz farklı bi yerlerde şu anda. az kaldı çok kısa zaman sonra da kucaklarımızda olucaklar.. ben de hareketler epey kuvvetlendi. inanılmaz heyecanlanıyorum hissettiğimde. artık ayaktayken bile hissediyorum kızımın hareketlerini :) çook güzeeeellll :1rolleyes:
slm kızlar
belki farketmişsinizdir hep okuyorum ama katılamıyorum fırsat bulupda.ben de şu an 19+3 üm..doktorum ağustosun ilk günleri doğum beklenir belki ağustosa da kalmazsın dedi.ama ben temmuzda olsun istemiyorum.temmuzda babamız yurt dışına çıkacak yanımızda olamaz yoksa.ama işallah annesinin doğum gününde gelir yavrum.benim doğum günüm 1 ağustos inşallah o zaman olur
veeeeeeeee biz hala cinsiyeti kesin olarak öğrenemedik malesef teyzelerisenağlama
herkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)
merhaba arakadaşlar,
ben bu başlığı görmemişim ne hikmetse. ben de tam dolu dolu beklersek 40 haftayı 2 ağustosda anne olucam.. aslında anne olduk bile şimdiden, değil mi? sadece bebişimiz biraz farklı bi yerlerde şu anda. az kaldı çok kısa zaman sonra da kucaklarımızda olucaklar.. ben de hareketler epey kuvvetlendi. inanılmaz heyecanlanıyorum hissettiğimde. artık ayaktayken bile hissediyorum kızımın hareketlerini :) çook güzeeeellll :1rolleyes:
slm kızlar
belki farketmişsinizdir hep okuyorum ama katılamıyorum fırsat bulupda.ben de şu an 19+3 üm..doktorum ağustosun ilk günleri doğum beklenir belki ağustosa da kalmazsın dedi.ama ben temmuzda olsun istemiyorum.temmuzda babamız yurt dışına çıkacak yanımızda olamaz yoksa.ama işallah annesinin doğum gününde gelir yavrum.benim doğum günüm 1 ağustos inşallah o zaman olur
veeeeeeeee biz hala cinsiyeti kesin olarak öğrenemedik malesef teyzelerisenağlama
aftabru yeni gördüm yazıyı pek bakamadım.muayenem çok iyi geçti.doktorum görevi bırakmış bebeği için başaka doktora devam edeceğiz.güzel olan tek tarafı artık her defasında 4 boyutlu göreceğim bebeğimi.doğum tarihime 25 temmuz dedi şaşırdım.bebek 385 gr dı cumartesi günü.4 boyutluyu açtı uyuyyordu kolunu başının altına almış ama çok çirkindi.doktor korkma hep böyle kalmayacak güzelleşecek dedi.5.ayı yeni bitirmişsin dedi.kalbini dinledi çok iyi dedi.şimdilik kötü bi şey görmüyorum ilerki haftlarda detaylı inceleyeceğiz dedi.24-26. haftalarda şeker testi yapacakmış
hoşbuldum:)bakalım saat 1.30 da randevum çok heyecanlıyım işallah saklamaz gösterir de kursağımda almazsırnaşık şey
canım katılamasan bile arada bir iyiyim diyver bize...sağlıklı doğsun da doğumu bence şimdiden kafana takma güzelim...cinsiyetini öğrenmen lazımdı..göstermedi mi kuzun yoksa?
günaydın kıslaarr..
babymom seni görmek güzel...o nefessiz kalma olayı bende de oluyor malesef..yavaş yavaş çıkmaya çalışıyorum merdivenleri..
kalça ağrıları çeken...nurdan, evrim..geçmiş olsun kızlar..
günaydınlarr : )
Kaçakkedi çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
sakaleynmaster hadi gelde sonucu yaz merakla bekliyoruz
Babymom , minik kelebek sizi görmek ne güzel Kayra da gelse bi iyi oldugunu yazsa onada sevinsek
gypsesra canım balığı balıkçılar ayıklayıp pişiriyor bizde dün aldık ev hiç kokmadı bile çok rahat tavsiye ederim
noraa evriş geçmiş olsun kalça ağrıları kalsiyum azlıgındanmı oluyor bebiş stokları kullandıgı iiçinmi ?
bende 2 gündür baş dönmesi başladı sanırım tansiyonum düşüyor çok tuaf oluyorum, evde dijital alet var ama onlar hamilelerde küçük tansiyonu doğru ölçemezmiş, klasik tansiyon aletiyle ölçmek gerekirmiş eczaneye gidip ölçtüreyim
Günaydın kısslar,
Kaçakkedi çook geçmiş olsun canım... Son girdiğinde kalp rahatsızlığından bahsetmiştin canım ve sanırım griptin. Gribin geçmiş sanırım tekrar geçmiş olsun. İnşallah hamileliğin boyunca da bir rahatsızlık hiseetmeden atlatır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Dr söyledikleri tabi ki çok endişe verici ama sen morali yüksek tut. Yüksek moral de senin en büyük yardımcın olacak...
Bu arada Norra. Evriş sizlere de geçmiş olsun.. Ben de hergün bir muz yememe rağman ağrılarım çok oluyordu batma şeklinde. Drum magnezyum verdi 300mg günde. Şu an çok rahatım hiç bir ağrım kalmıyor... Bazen unutsam bile problem olmuyor canlarım.. Siz de danışın drunuza...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..a.s.a.s..
Cinsiyeti değişen çok kişi olmuş... Bana 12 haftalıkken kız dendi. Sonra tahmin yapılamadı. Benimki de değişebilir yani...Gerçi en önemlisi sağlığı ama...
Bu arada Esrako, ben Koç burcuyum. En iyi anlaştığım burçlar Aslan ve Yay. Eşim yay burcu.. Bebişimde erken gelmek istemezse Aslan olucak inşallah... Süper bir aile olucass yani hihoyyythihoyyyt
brrnytr, tazzie, dlkltn hepiniz hoşgeldiniz aramızaa.s.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebklerimizi kucağımıza.. Ben de bebeğimin hareketlerini elimle hissediyorum. Baya baya vuruyor kuzum annesin. Ama tekmeliyor mu, yumrukluyor mu yoksa kafamı atıyor anlayamıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey Ama henüz ayaktayken yürüken hissedemedim. Sanırım ben hareketlenince sakinleşiyor... Oyy kuzum benim ya...:asigim::asigim:
canım katılamasan bile arada bir iyiyim diyver bize...sağlıklı doğsun da doğumu bence şimdiden kafana takma güzelim...cinsiyetini öğrenmen lazımdı..göstermedi mi kuzun yoksa?
tazzie hoşgeldin
dlktn sende hoşgeldin adın dilekmi nick i yazmak zor geldide : ) yalnız değilsin cinsiyeti netleşmeyen çok, bende daha öğrenemedim
fasulyeko neler aldın bizde göster
hayyy maşallah oğluşuna. demek 385 gr hı? demek ki benim kız da şimdi nerden baksan 350gr filan olmuştur. ben artık hergün ve defalarca hissediyorum. sanki içimde çırpınan bir balık var gibi hissediyorum. meyve yediğim zamanlar daha da bir kuvvetli tekmeliyor sanki. gece geç saatlere kadar kıpır kıpır ... bazen tokatlıyorum göbeğim "yat uyu bakiiim" diye azarlıyorum kızımı...ama galiba ne duyuyor ne de hissediyor..
kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?