2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tamam canım, dua edıyorum şu an.. babanın dedıgı cok dogru, benımde kayınpederım yattı hastaneye, adam asla gelme dedı bana..

E Ebrar.. benim 19.hafta.. bende de ole ne tekme ne kafa hareketi var... cok kafana takma bence. Kucuk kucuk tıkırtılarını hıssedıyorumm o kadar.

hayırlısı o zaman bakalım bizimkiler ne zaman annelerini sevindirecekler.yerimseniben

Tamam canım, dua edıyorum şu an.. babanın dedıgı cok dogru, benımde kayınpederım yattı hastaneye, adam asla gelme dedı bana..
saol canım allah kabul etsin bende çıkışta gideceğim eve gidip yardım ederim artık hastaneye gidemedim amaa çok saol canım benimma.s.

geçmiş olsun. bence de gitmemek en güzeli hayırlısıyla şu dönemi atlatalım. bazı şeylerden taviz vermek lazım.

Ne demek kuzu.. cok gecmıs olsun.
saol canım benim iiki varsınız :1hug:
geçmiş olsun. bence de gitmemek en güzeli hayırlısıyla şu dönemi atlatalım. bazı şeylerden taviz vermek lazım.
valla öle mecbur taviz veriozz olmaz olmaz belki bu gidişinde bişi olurr sonraa pişman ol durr bende saat 2 de eve gidicem bu arada saol canlarım ii dilikleriniz içindea.s.

geçmiş olsun eftelya Allah şifa versin, dua ediyorum annene tez zamanda iyileşir inşallah

geçmiş olsun eftelya Allah şifa versin, dua ediyorum annene tez zamanda iyileşir inşallah
saol canımmmm valla moral alıyım die girdim kafam dağılsın diee yoksa hep annemi düşünüom desteğiniz için çok saolun allahta sizin doğumuzu kolaylaştırı inş:Saruboceq:a.s.

kızlar güzell fikirleri sunmaya devam edin sanırım cumartesi ağırlıkta uygun olanlar;ESRAKO,NAZAN,PETRıK,GıZZE,TUANA,FASULYEKO,3K1M,PıNKY,ANGELEYES hatırladıklarım bu isimler ist. hamisleri olarak, sizde ekleme yapın arkadaşlar birde ist çevresinde oturanlar var hatırladğım kadarı ile AıDAA MıNıK KELEBEK NEVAANNE başka yakın olanlarda varsa sizde ekleyin, TELKIRMA sanırım sen çalışıyosun cumartesi ama bi kaçamak yapamazmısın seni tanımayı çok isterim şahsen,BABYMOM sende bize bilgi ver tatlım girince ona göre sen varken program yaparsak güzel olur..

Eftelya..geçmiş olsun canım..en kısa sürede iyileşir inşallah..dualarımız annenle..

Evrim...kayınpederine allah acil şifalar versin...

Allah yardımcısı olsun annenin hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualar onunla bak ne güzel.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eftelya, acil şifalar annene...

Bu arada ıstanbul buluşması için daha önceden söylediğim gibi, ben cumartesi dahil çalışıyorum, bazı haftalar pazar da oluyor. O yüzden aranıza katılamayacağım(

eftelya geçmiş olsun aciş şifalar dilerim annen için
saol cnm çok tşk ederima.s.
Allah yardımcısı olsun annenin hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualar onunla bak ne güzel.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy canım benim o güsel dualrın kabul olsun allahta senin doğumunu kolaylaştırsın herkesin tabii:1hug:

Eftelya, acil şifalar annene...

Bu arada İstanbul buluşması için daha önceden söylediğim gibi, ben cumartesi dahil çalışıyorum, bazı haftalar pazar da oluyor. O yüzden aranıza katılamayacağım(
telkırmammm çok saol canımma.s.

malesef izin alamıyorum gypsesra, bu yüzden akşamları hastaneye gidiyorum düşünün.. malum özel sektör...olsun kalbim sizinle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…