kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
E Ebrar.. benim 19.hafta.. bende de ole ne tekme ne kafa hareketi var... cok kafana takma bence. Kucuk kucuk tıkırtılarını hıssedıyorumm o kadar.
saol canım allah kabul etsin bende çıkışta gideceğim eve gidip yardım ederim artık hastaneye gidemedim amaa çok saol canım benimma.s.Tamam canım, dua edıyorum şu an.. babanın dedıgı cok dogru, benımde kayınpederım yattı hastaneye, adam asla gelme dedı bana..
saol canım allah kabul etsin bende çıkışta gideceğim eve gidip yardım ederim artık hastaneye gidemedim amaa çok saol canım benimma.s.
saol canım benim iiki varsınız :1hug:Ne demek kuzu.. cok gecmıs olsun.
valla öle mecbur taviz veriozz olmaz olmaz belki bu gidişinde bişi olurr sonraa pişman ol durr bende saat 2 de eve gidicem bu arada saol canlarım ii dilikleriniz içindea.s.geçmiş olsun. bence de gitmemek en güzeli hayırlısıyla şu dönemi atlatalım. bazı şeylerden taviz vermek lazım.
kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
tşk ederim canımm allah hepinizin duasını kabul etsin çok saol canım benima.s.Eftelya çok geçmiş olsun, iyi geçer ameliyatı dualarımız annenle
saol canımmmm valla moral alıyım die girdim kafam dağılsın diee yoksa hep annemi düşünüom desteğiniz için çok saolun allahta sizin doğumuzu kolaylaştırı inş:Saruboceq:a.s.geçmiş olsun eftelya Allah şifa versin, dua ediyorum annene tez zamanda iyileşir inşallah
saol mercimekimm inş dualarınız için çok saolun canlarımma.s.Eftelya..geçmiş olsun canım..en kısa sürede iyileşir inşallah..dualarımız annenle..
Evrim...kayınpederine allah acil şifalar versin...
saol cnm çok tşk ederima.s.eftelya geçmiş olsun aciş şifalar dilerim annen için
ayy canım benim o güsel dualrın kabul olsun allahta senin doğumunu kolaylaştırsın herkesin tabii:1hug:Allah yardımcısı olsun annenin hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualar onunla bak ne güzel.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
telkırmammm çok saol canımma.s.Eftelya, acil şifalar annene...
Bu arada İstanbul buluşması için daha önceden söylediğim gibi, ben cumartesi dahil çalışıyorum, bazı haftalar pazar da oluyor. O yüzden aranıza katılamayacağım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?