2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EVRıŞ VE NORA canım geçmiş olsun aman nazarmı değdi ne
DOKTORDAN GELENLER gözünüz aydın bebişleri gördünüz maşallah hepsine
YENı GELEN arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla alın bebişlerinizi
SAKALEYNMASTER canım güzel haberlerini bekliyoruz
EFTELYA66 canım dualarımız annen için çok geçmiş olsun canım acıl şifalar
EBRAR06 üzülme ve meraklanma 20 haftadan sonra hissetmeye başlarsın zaten ondan sonrada bol bol kıpırtıları yaşıyacaksın tekme dirsek ne arasan

canım çok saol dualrın için:1hug:

ayy ayyy ayyy heycan yaptım istanbullulardamı buluşcas...:) benm için pazar hariç olur ama haftaya cumartesi randevum vra. 4-5 nisan annemler gelcek düğünüz var.onun dışında her zaman hazır ve nazırım kıslaaarrr... cevahir çok kalabalık ben sevmiorum daral gelior bana orda.. taksim güzel olabilr bence...

biraz gerilere gidebildim de MİNİK KELEBEK dönmüş. ne çok özlemiştik seni...
.
GYPSYESRA, sen tam benliksin yaw, hep yemeklerden bahsediyorsun. ne güzel, sen de iştahlısın. ama miniğin folyoyla ilgili tavsiyesini dinle canım.

BABY, sen ne kadar daha istanbuldasın? yazmışsındır belki ama geriye dönük çok sağlıklı okuyamıyorum.

GİZZE, sen de mi koçsun? ben de... hatta bazı insanlar benimle tanışır tanışmaz anlarlar koç olduğumu. benim burçlarla filan hiç alakam yoktur, bilmem sıralamasını da özelliklerini de... ama bana tipik koçsun derler. inşallah iyi bir burçtur.

ESRAKO, bak sözün var, seninki erkek çıkarsa o pembe bornoz benim kızın olacak di mi?

buarada arkadaşlar biz cmts sabah chicco depo satışına gittik ya, ESRAKO benden sadece 5 dak önce içeri giridiği için birkaç parça alabildi ben ise ellerim bomboş döndüm. girmemizle çıkmamız bir oldu. anormal kalabalıktı ve belki esra anlatmıştır, kolay kolay alışveriş yapılabilecek bir ortam değildi. biz hiç bakamadık bile. eşimin zaten alışverişe alerjisi var, hele de izdiham olunca hiç tutamazdım orda..... biz çok erken çıktığımız için esrayla görüşemedik. gerçi onlar da az kalmışlar ama cep çekmediği için haberleşemedik ve buluşamadık. zaten dolu yağıyordu, hava berbattı.

kızlar ben çıkıyorum moral verip destek olduğunuz ve dualarınız için çok tşk ediyorum hepinize allahta hepinizin doğumunu kolaylaştırsın inş hepinizin günü ii olsun grşrza.s.

bence dilek pastanesi uygun olur. severim ben orayı. bir de sohbet etmek için çok uygun bir yer daha biliyorum istiklalde PERİPETİE diye bir kafe. mekan sorun değil kızlar, simitçi bile olur.

hayırdır canım? ne ameliyatı? geçmiş olsun, acil şifalar annene...

malesef izin alamıyorum gypsesra, bu yüzden akşamları hastaneye gidiyorum düşünün.. malum özel sektör...olsun kalbim sizinle olacak

e o zaman pazar günü yapalım. bana iki gün de uyar. ama pazar günü uygun olmayan çoksa bilemem tabii... o zaman seninle doğum izninde buluşuruz telkırma...

inş canım merakla bekliyoruz bebeğimizn hareketlerini. zaten 20. haftada babası askere gitcek bari bebeğimle teselli bulayım.

evet kızlar buluşma için icraatlar başlamış sanki...mecidiye köy olsa çok i olur merkezi yer ya ulaşım açısındanda...evet cevahirin boğucu havasına katılıyorım gereiyo benide..valla benden icraat olmas siz ne dersiz ben ona uymaya çalışırım biri öncü olsun ...

EVRıŞ, senin kayınpederin de mi hastaneye yatmış? ona da geçmiş olsun. inşallah ciddi bişey değildir.
gerçekten hastaneye gitmemeli miyiz? ben bu akşam gideceğim, bir arkadaşım doğum yaptı ama sakıncalı hastane ziyaretinden kastınız bu değildir herhalde.
ayyy süper heyecanlıyım, arkadaşımın da kızı oldu, ilk defa hamileyken kucağıma bebek alacağım.
pardon ya daha yeni doğmuş bebeği kim benim kucağıma verecek ki delikafadulden dokunmam bile.

nazancım pazar banada uyar ama ama genelde cumartesi uygun dedikleri için bende cumartesi olur diye düşündüm sanırım kocişleri bırakmaya gönüller el vermiyo kaydirigubbakcemile2
telkırma ilede dedğin gibi doğum izninde buluşabiliriz mantıklıı

eftelyacım çok çok geçmiş olsun, sağlıkla annene kavuşursun inşallah canım, sen içini ferah tut.

saol canımmmm valla moral alıyım die girdim kafam dağılsın diee yoksa hep annemi düşünüom desteğiniz için çok saolun allahta sizin doğumuzu kolaylaştırı inş:Saruboceq:a.s.

amin canım hepimizin inşallah

Aftabru dilek pastanesi nerde tarif edersen hatırlarım
pazar günü gelemem ben eşim ağrıza çıkarır : ) şaka bi yana bi pazar günü eşimle tüm gün birlikteyiz ondan yani, benim için en uygun gün c.tesi
cevahiri bende pek sevmem şişli m.köy taksim eminönü :) hepsi uyar bana

minik kelebek sende gel : )

DEFNE cim DıLEK PASTANESı istiklalde, galatasaray lisesine yakın, onunla aynı hizada... benim için mekan mühim değil, sohbete uygun olsun yeter.

yeni hamisler hosgeldiniz...a.s.

senin siyatik sinir cekilmesi gibi de olabilir, benim yurudukce acilmak yerine daha da topalliyorum ama eger devam ederse sende ihmal etme bi danis doktoruna...

yarin doktor randevum var bi sorucam eksik bisey varsa tamamlasin, dayanamicam artik cunku, yada bi ortopediste gidicem..:1no2:

off daha yeni yemek molasi icin oturdum, 1 saat sonra ogrencilerle ders var 3 saat ayakta kalicam, allahim sen yardim et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…