canım çok saol dualrın için:1hug:EVRİŞ VE NORA canım geçmiş olsun aman nazarmı değdi ne
DOKTORDAN GELENLER gözünüz aydın bebişleri gördünüz maşallah hepsine
YENİ GELEN arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla alın bebişlerinizi
SAKALEYNMASTER canım güzel haberlerini bekliyoruz
EFTELYA66 canım dualarımız annen için çok geçmiş olsun canım acıl şifalar
EBRAR06 üzülme ve meraklanma 20 haftadan sonra hissetmeye başlarsın zaten ondan sonrada bol bol kıpırtıları yaşıyacaksın tekme dirsek ne arasan
Aldıklarımı kızımın kıyafet albümüne eklerim kızlar daha foto çekemedim.
İst buluşması için Mecidiyeköy Cevahir ya da Taksim de Dilek Pastanesi ya da güzel bir cafe olabilir.Cumartesi olması daha iyi olur diye düşünüyorum avrupa yakasında uzakta oturanlar ve anadolu yakasında oturanlar için daha uygun
Hadi sizler de fikir verin
kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
malesef izin alamıyorum gypsesra, bu yüzden akşamları hastaneye gidiyorum düşünün.. malum özel sektör...olsun kalbim sizinle olacak
EVRİŞ VE NORA canım geçmiş olsun aman nazarmı değdi ne
DOKTORDAN GELENLER gözünüz aydın bebişleri gördünüz maşallah hepsine
YENİ GELEN arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla alın bebişlerinizi
SAKALEYNMASTER canım güzel haberlerini bekliyoruz
EFTELYA66 canım dualarımız annen için çok geçmiş olsun canım acıl şifalar
EBRAR06 üzülme ve meraklanma 20 haftadan sonra hissetmeye başlarsın zaten ondan sonrada bol bol kıpırtıları yaşıyacaksın tekme dirsek ne arasan
saol canım benim çok tşk ederim a.s.:1hug:eftalya cnm çok geçmiş olsun anne.allahın izniyle ii olcak inşallah annen
kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
saol canımmmm valla moral alıyım die girdim kafam dağılsın diee yoksa hep annemi düşünüom desteğiniz için çok saolun allahta sizin doğumuzu kolaylaştırı inş:Saruboceq:a.s.
bence dilek pastanesi uygun olur. severim ben orayı. bir de sohbet etmek için çok uygun bir yer daha biliyorum istiklalde PERİPETİE diye bir kafe. mekan sorun değil kızlar, simitçi bile olur.
e o zaman pazar günü yapalım. bana iki gün de uyar. ama pazar günü uygun olmayan çoksa bilemem tabii... o zaman seninle doğum izninde buluşuruz telkırma...
nazancım pazar banada uyar ama ama genelde cumartesi uygun dedikleri için bende cumartesi olur diye düşündüm sanırım kocişleri bırakmaya gönüller el vermiyo kaydirigubbakcemile2
telkırma ilede dedğin gibi doğum izninde buluşabiliriz mantıklıı
herkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)
merhaba arakadaşlar,
ben bu başlığı görmemişim ne hikmetse. ben de tam dolu dolu beklersek 40 haftayı 2 ağustosda anne olucam.. aslında anne olduk bile şimdiden, değil mi? sadece bebişimiz biraz farklı bi yerlerde şu anda. az kaldı çok kısa zaman sonra da kucaklarımızda olucaklar.. ben de hareketler epey kuvvetlendi. inanılmaz heyecanlanıyorum hissettiğimde. artık ayaktayken bile hissediyorum kızımın hareketlerini :) çook güzeeeellll :1rolleyes:
slm kızlar
belki farketmişsinizdir hep okuyorum ama katılamıyorum fırsat bulupda.ben de şu an 19+3 üm..doktorum ağustosun ilk günleri doğum beklenir belki ağustosa da kalmazsın dedi.ama ben temmuzda olsun istemiyorum.temmuzda babamız yurt dışına çıkacak yanımızda olamaz yoksa.ama işallah annesinin doğum gününde gelir yavrum.benim doğum günüm 1 ağustos inşallah o zaman olur
veeeeeeeee biz hala cinsiyeti kesin olarak öğrenemedik malesef teyzelerisenağlama
NORA, seninkine benzer bir ağrı bende de oluyor. belim değil, hemen sol tarafı. uzun süre aynı pozisyonda oturunca ya da uzanınca ayağa kalkarken fene bir ağrı saplanıyor. yavaş yavaş doğruluyorum. önce sol bacağım tutmuyor gibi oluyor ama adım attıkça açılıyor. seninkinden farkı ben yürürken filan çok iyiyim. eğilmemem filan gerekiyor. benimki bel fıtığı olabilir mi acaba. eğilince doğrulurken hafif ağrıyor.
herkese günaydın kızlar
nurdancım bu kalça ağrısı aynen bendede vardı resmen topallıyodum ağrıdan doktor bana hap verdi bevitol adı hergün 1 tane içiyorum hiçbirşeyim kalmadı sende bi sor bence :uhm:
DEFNE cim DİLEK PASTANESİ istiklalde, galatasaray lisesine yakın, onunla aynı hizada... benim için mekan mühim değil, sohbete uygun olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?