kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
Eftelya..geçmiş olsun canım..en kısa sürede iyileşir inşallah..dualarımız annenle..
Evrim...kayınpederine allah acil şifalar versin...
EVRİŞ VE NORA canım geçmiş olsun aman nazarmı değdi ne
DOKTORDAN GELENLER gözünüz aydın bebişleri gördünüz maşallah hepsine
YENİ GELEN arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla alın bebişlerinizi
SAKALEYNMASTER canım güzel haberlerini bekliyoruz
EFTELYA66 canım dualarımız annen için çok geçmiş olsun canım acıl şifalar
EBRAR06 üzülme ve meraklanma 20 haftadan sonra hissetmeye başlarsın zaten ondan sonrada bol bol kıpırtıları yaşıyacaksın tekme dirsek ne arasan
EVRİŞ, senin kayınpederin de mi hastaneye yatmış? ona da geçmiş olsun. inşallah ciddi bişey değildir.
gerçekten hastaneye gitmemeli miyiz? ben bu akşam gideceğim, bir arkadaşım doğum yaptı ama sakıncalı hastane ziyaretinden kastınız bu değildir herhalde.
ayyy süper heyecanlıyım, arkadaşımın da kızı oldu, ilk defa hamileyken kucağıma bebek alacağım.
pardon ya daha yeni doğmuş bebeği kim benim kucağıma verecek ki delikafadulden dokunmam bile.
GİZZE, sen de mi koçsun? ben de... hatta bazı insanlar benimle tanışır tanışmaz anlarlar koç olduğumu. benim burçlarla filan hiç alakam yoktur, bilmem sıralamasını da özelliklerini de... ama bana tipik koçsun derler. inşallah iyi bir burçtur.
Norraaa.. su sol ayaga kramp olayı bende de son üç gündür mevcut ama gece yatıp uykuya gectıgım an baslayıp sabaha kadar uykumu böle böle devam ediyor.. dr a sorucam yarın, acaba magnezyum eksıklıgı mı var dıye?? Ya da neden boyle oluyor, bir cozum bulsun, resmen gecelerım harap gecmeye basladı(
benim gece belim agriyor sadece ama bu kalca yeni cikti, Calsiyum daha ne kadar alabilirim bimiyorum, zaten yogurt,sut, pekmez, peynir hergun yiyorum, magnezyum gunluk vitaminimin icinde var arti muz yiyorum, hani daha ne kadar eksik olabilir ki???
siyatik desem degil bacagima-ayagima kadar vurmuyor, tam sol kalca eklemi ici agriyor...
Muzu kılodan dolayı 2-3 gunde bire indirdim, hergun ıkı koca bardak sütüm var zaten, sabah ta pekmezimi içiyorum, elevitin içinde de magnezyum var, acaba yetmıyor mu dıye dusunuyorum, bebek buyuyor ya.. yetersız mı kalıyor ki?? benım kalcadan bacaga, oradan baldırıma kadar vuruyor... anlatamam sana yaa..
Maşallah de.. olmasında kramp falan, cok sevımsız bırsey, resmen kemıgın agrıyor.. elevıtın ıyı geldıgıne sevındım.
valla artik hergun bugun ne olucak vucudumda diyorum, hergun farkli bir semptom cikiyor:)) ama o minik ayagiyla bi tekme vurdumu aci maci kalmiyor:)))simdiden parmaklarinda oynatiyorlar valla...
...... Ama bir süre daha sizinle birlikte büyüyecek, tebrikler muhtemelen 6 aylık hamilesiniz" diyor. Çok güzeldi yaa.. Çok hoşuma gidiyor hala aklıma geldikçe :)
.....ayrıntılıya girdim daha 3 gün önce falan erkek dedi. ilk önce kesin erkek dedi kendi dr um kıza benziyor dediğini öğrenince de erkeğe benziyor dedi. ....:1hug:
canım estağfurullah olurmu öle şey. bende biçok şeyi karıştırıyorum.beyin allak bullak.canım benim ilk bebeğim. erkek ya da kız önemli değil benim için ama insan bişeye kendini alıştırdımı diğer söylenen yalan yanlışmış gibi gelirya benim de öle oldu sanırım.zaten ben bugün itibariyle19+0 haftalığım. ve 4 boyutluya hiç girmedi. 2 boyutlu ve ayrıntılı usg de bakıldı benim bebişe. ayrıntılıda da erkek dedi dr. yolu yarıladık sayılır herhalde bu saatten sonra da on kere değişmez ama dimi?
ay gunaydin demeyi unuttum buarada, cok uykusuzum, dun gece hic uyumadim agridan(
herkese iyi gunler dilerim, benim icin cok yorucu bir gun olucak bugun(
günaydınlarr : )
bile çok rahat tavsiye ederim
bende 2 gündür baş dönmesi başladı sanırım tansiyonum düşüyor çok tuaf oluyorum, evde dijital alet var ama onlar hamilelerde küçük tansiyonu doğru ölçemezmiş, klasik tansiyon aletiyle ölçmek gerekirmiş eczaneye gidip ölçtüreyim
Günaydın kısslar,
Bu arada Esrako, ben Koç burcuyum. En iyi anlaştığım burçlar Aslan ve Yay. Eşim yay burcu.. Bebişimde erken gelmek istemezse Aslan olucak inşallah... Süper bir aile olucass yani hihoyyythihoyyyt
kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
Eftelya, acil şifalar annene...
Bu arada İstanbul buluşması için daha önceden söylediğim gibi, ben cumartesi dahil çalışıyorum, bazı haftalar pazar da oluyor. O yüzden aranıza katılamayacağım(
Nasıl inş ii burçtur? Süper bir burçtur aftabrum koçlar!!sırnaşık şeysırnaşık şey En tipik özellikleri kendini beeğnmiş olmalarıdır:roflol::roflol: Şaka bir yana ben mütevazi olduğuma inanıyorum ama koç burcunu da koç burcu insanlarını da çok severim.. Ben de çoğu özelliğini taşırım..hihoyyyt
noracım cidden fitik falan olmasnı senin agrılar ? cekilme vs diyrsun fitiklalardan duydgum belirtiler bunlar insallah degildir.
çok geçmis olsun
pardon ya, aklımdan defnedamlaya da iki satır yazmak geçiyordu, defneyle başlayıp sana yazacaklarımı yazmışım....hatırladım saol ama karıştırdın sanırıım benim adım NESRİN : )
off daha yeni yemek molasi icin oturdum, 1 saat sonra ogrencilerle ders var 3 saat ayakta kalicam, allahim sen yardim et...
Nasıl inş ii burçtur? Süper bir burçtur aftabrum koçlar!!sırnaşık şeysırnaşık şey En tipik özellikleri kendini beeğnmiş olmalarıdır:roflol::roflol: Şaka bir yana ben mütevazi olduğuma inanıyorum ama koç burcunu da koç burcu insanlarını da çok severim.. Ben de çoğu özelliğini taşırım..hihoyyyt
petrikcim geçenn nette bir anne bebek sayfasında okudum ikinci trimestr insanın tansiyonunun hayatında en dusuk olabilceği donemmis o yuzden sık sık bas donmeleri goz kararmaları olabilirmiss gayet normal yani durumun.
ben yay ım ama sıkı bir koc burcu fanatigiyim zaten birçok ozellikleri benziyor:)
yaylarında kendilerine olan begenileri pek meshur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?