2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evris kayinpederine gecmis olsun..
Eftelya annecigin cabucak iyilesir insallah...

Eftelya, annene acil şifalar diliyorum.. Gitmemen bence de daha iyi olmuş canım.. Malum hem hastane havası kötü hem daha çok üzülürdün...

Evriş, kayınpederine de acil şifalar inşallah...

Bu arada sakaleynmaster neredesin? Öğrenebildin mi canım sonuçlarını?

Kayra da girmemiş sanırım uzuzn zamandır... Kayram iyisindir inşallah. :Saruboceq: Haber ver en azından...

Bu arada İst hamişleri buluşması için bana da cumartesi günleri daha uygun. Ama aftabrunun dediği gibi lütfen 2 hafta önceden belli olsun kısslar.. Bir de havalar da daha güzel olur sositosositosositososito

Eftelya..geçmiş olsun canım..en kısa sürede iyileşir inşallah..dualarımız annenle..

Evrim...kayınpederine allah acil şifalar versin...

Saol kuzum, bır ay oncekı bı mesele.. yıne de cok cok saol canım benım.

Sanırım ole oldu angel, neyse tek derdımız bu olsun, buna da sukur.

Canım cok saol, gecmıs bır mesele, daha yenı degıl.. yıne de saol kuzumm.

]

Nasıl inş ii burçtur? Süper bir burçtur aftabrum koçlar!!sırnaşık şeysırnaşık şey En tipik özellikleri kendini beeğnmiş olmalarıdır:roflol::roflol: Şaka bir yana ben mütevazi olduğuma inanıyorum ama koç burcunu da koç burcu insanlarını da çok severim.. Ben de çoğu özelliğini taşırım..hihoyyyt

geçmiş olsun şekerler. benim belimde de ağrı oluyor ama eğilip doğrulurken. onun dışında özellikle de uyurken hiç ağrım olmuyor.

buarada ben elevit kullanmıyorum. herkes kullanıyor nerdeyse, ama benimki vermedi.

valla artik hergun bugun ne olucak vucudumda diyorum, hergun farkli bir semptom cikiyor:)) ama o minik ayagiyla bi tekme vurdumu aci maci kalmiyor:)))simdiden parmaklarinda oynatiyorlar valla...

di mi ya? benim de çok hoşuma gidiyor. eşim de hissedebiliyor artık. elini koyup sessiz sessiz beklediğinde güçlü tekmelere o da şahit oluyor.

...... Ama bir süre daha sizinle birlikte büyüyecek, tebrikler muhtemelen 6 aylık hamilesiniz" diyor. Çok güzeldi yaa.. Çok hoşuma gidiyor hala aklıma geldikçe :)

yok daha neler? olabilir mi yaw? hadi 4 ayı çok duydum da 6 ay farketmeyeni hiç duymadım.

.....ayrıntılıya girdim daha 3 gün önce falan erkek dedi. ilk önce kesin erkek dedi kendi dr um kıza benziyor dediğini öğrenince de erkeğe benziyor dedi. ....:1hug:

gözünaydın BEHİYE. oğluşun olacakmış, ne güzel....sen de suratına işenecekler kervanına katıldın :delikafadulden: ( hani altı açılınca erkek bebişler böle yukarı doğru attırıveriyorlar ya, ondan öle dedim)

ya degismemeli bu saatten sonra benim için bile degismemili yani normal sartlarda 18+1 di benimde dun kız dendi yani istisnai olaylar yasamassak bu son cinsiyetler olmalı:)

ay gunaydin demeyi unuttum buarada, cok uykusuzum, dun gece hic uyumadim agridan(
herkese iyi gunler dilerim, benim icin cok yorucu bir gun olucak bugun(

noracım cidden fitik falan olmasnı senin agrılar ? cekilme vs diyrsun fitiklalardan duydgum belirtiler bunlar insallah degildir.
çok geçmis olsun

petrikcim geçenn ette bir anne bebek sayfasında okudum ikinci trimestr insanın tansiyonunun hayatında en dusuk olabilceği donemmis o yuzden sık sık bas donmeleri goz kararmaları olabilirmiss gayet normal yani durumun.

ne guzel gizze ya aile boyu ates grubu burcu olcaksınzı. koc burçu çok arkadasım var hepsinlede acayip iyi anlasırım :)

eftelya acil sifalar dilerim annecigine insallah en kısa zamanda eski saglıgnıa kavusur.

Eftelya, acil şifalar annene...

Bu arada İstanbul buluşması için daha önceden söylediğim gibi, ben cumartesi dahil çalışıyorum, bazı haftalar pazar da oluyor. O yüzden aranıza katılamayacağım(

telkirma belki ctesi aksamustu faan yapsak çıkısta bir saat falan katılamazmısın ?
ne is yapıyorsun bu arada ctesi pazarlar faan calısarak ??

ben yay ım ama sıkı bir koc burcu fanatigiyim zaten birçok ozellikleri benziyor:)
yaylarında kendilerine olan begenileri pek meshur.

aftabru

sana emboli konusunda birseyler yazmıstım ama çokk eski sayfalardadır geriye gdiip okursan gorursun. zaten sana direk yazıyorum tek bir mesajda baslıkta ta aftabru diye hitap ediyorumki goresin diye:))
ama bundan sonra anlasılan o ki ozeline atmak gerek :) geriye gitmen mumkun olamiyor.
bulursam yazdıgımı atarım tekrar.
ozetle bebegin erken alınma durumu varmıs yeni ogrendim bu hastalıkta sende biliyormususn sanırım

noracım cidden fitik falan olmasnı senin agrılar ? cekilme vs diyrsun fitiklalardan duydgum belirtiler bunlar insallah degildir.
çok geçmis olsun

sagol canim ama fitik oldugunu sanmiyorum belimde hic bir agri yok,sadece sol kalca eklemi, arkadan bicak saplaniyor her adimda acaba enflamasyon falan mi oldu diyorum kalca ekleminde, cunku zorlayici hic bir hareket yapmadim eminim..yarin kadin dogumcu anormal derse ortopediste gidicem, belkide sadece magnezyum kalsiyum veriri bakalim, anliycaz..

hatırladım saol ama karıştırdın sanırıım benim adım NESRİN : )
pardon ya, aklımdan defnedamlaya da iki satır yazmak geçiyordu, defneyle başlayıp sana yazacaklarımı yazmışım....

off daha yeni yemek molasi icin oturdum, 1 saat sonra ogrencilerle ders var 3 saat ayakta kalicam, allahim sen yardim et...

allahım sen NORRAA ya yardım et

hadi ya? yeni tanıştığım daha doğru düzgün hiç konuşmadığım biri bir keresinde bana "sen kesin koçsun, hem de mart sonu koçlarından" demişti. ortamdaki tavırlarımdan, konuşmalarımdan bu sonuca varmış. bana çok tuhaf gelmişti. hayatımda hiç ilgilenmediğim hususlar;
burçlar,
astroloji,
rüya yorumları,
fallar

tazzie ve dlk
hoşgeldiniz kızlar
ende oğlumu artık gün içinde farklı zamanlarda hissediyorum.bazen bende uyu artık oğlum annende uyusun diyorum.aftabru
bebekler dokunuşlarımızı hissediyorlarmış artı.doktor muayene ederken birden uykusundan uyandı doktorda hissetti ondan uyandı dokunuşları hisseder dedi.bazen bebeğim bi noktaya toplanıyor ben de toplandığı noktaya elimle dokununca hemen hareketleniyor.
kızlar merak etmeyin hepiniz hissedeceksiniz yakın bi zamanda.ama çok güzel bi duygu

eftelya
annene geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum

petrikcim geçenn nette bir anne bebek sayfasında okudum ikinci trimestr insanın tansiyonunun hayatında en dusuk olabilceği donemmis o yuzden sık sık bas donmeleri goz kararmaları olabilirmiss gayet normal yani durumun.

saol esracım bende okudum az önce
"Gebelikte karnınızın büyümesiyle vücudunuzun ağırlık merkezi değişir. Bununla beraber tansiyonunuzun düşme eğiliminde olması, kaslarınızın, eklem aralıklarınızın ve kaslarınızı kemiklerinize bağlayan liflerin gevşeme eğiliminde olması sizi denge kayıplarına ve düşmelere karşı riskli hale getirebilir."

bilmeyenlerde öğrensin : )

ıSTANBUL BULUSMASI

arkadaslar çogunlgumuz avrupa yakasında oturuyor sanırım oylemi ? çogunluk hangi yakada ise en mantıklısı o yakada bulusmak tabiki. ben anadolu yakasında oturuyorum.
bu arada bulusma yeri olarak kapalı alısveris merkezlerini tercih etmeyin derim gurultu ugultu inanılmaz oluyor malum.
onun harici taksim istiklel falan bizler için artık pek revacta yerler değil hinca hinc dolu heryer yolda yururken insanlar ustume ustume gelir orda hep birde su halimle ustume gelirlerse ben bulusmaya pek bi agresif gelirim))

daha soyle sahil deniz kenarı biryer olsa kapalı yeride olan falan.

avurpa yakası diyorsanız besiktasta sahilde kafeler var.

havalar guzellessin denmis tabi bende çok isterim ama ghavayı beklersek sonra herkesin islerine ggore musaitligine gore ayarlanamaya calısırsak bulusamayız ben soyliyim :))

acık da kapalıda yeri olan biryer secelim ve tarih olarak madem iki hafta sonrası deniyor simdiden tarih koyalım mesela 11 nisan cumartesi veya 18 nisan cumartesi.

bu arada izmirliler once ayrı topik acıp ordan konustu bulusmayı sonra t opikleri kapatıldı sanırım biz nası konusalım bilemiyorum fikri olan varsa soylesin. bu topigi mesgul etmeyelim ist da olmayanlar adına.

Esrako,
Bir şantiyenin tasarım ofisinde mimar olarak çalışıyorum.Malum her cumartesi bazen pazar çalıştırıyorlar bizi..

bekliyorum nazancım:))))))))
çok istiyorsan uzak dinlemem gelirim pastaneye:)))

kızlar son dönemlerde çok kötü mide yanma ve ekşimelerim var.hazırlıklı olun ilerki haftalarda sizlerde de artabilir.daha öncede vardı ama bu kdar değildi

Son düzenleme:
ben yay ım ama sıkı bir koc burcu fanatigiyim zaten birçok ozellikleri benziyor:)
yaylarında kendilerine olan begenileri pek meshur.

Esrako, sanırım ateş grubu burçların en tipik özellikleri kendilerini sevmeleri :) Ben yay burcu olarak sadece eşimi tanıdım onu da kaçırmıyayım die hemen kapattım zaten :lepi::lepi: Allaha şükür çok ii anlaşıyoruz (Allahım bozmasın) ama ikimizin de inadı tutunca çok zor oluyor.. Neyse ki alttan almayı öğreniyoruz yavaş yavaş..

Aftabru ben de mart sonu koçuyum. Hatta doğumgünüm 30 Mart. Senin ki?

İst buluşması için bence de sahil kenarı ya da sakin mekanlar daha uygun.. Ama yine de ben herşeye uyarım. Bence de şimdiden tarih belirlersek ii olur arkadaşlar.. Benim dr randevum dışında buluşmaya katılamayacağım bir durum zannetmiyorum çıkmaz. Annemlerde mart sonu gibi gelecekler. Onun dışında da hepsine katılabilirim inşallah diye düşünüyorum...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…