- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.221
kızlar nerdesiniz ? kimsecikler yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlar.Allah kuzularımızı korusun 3 gece hiç uyumadık dün gece biraz daha iyiydi.bu tuvalet gerçekten çooooook kıymetli bişeymiş.anne olmadan aklıma gelmezdi kaka yapınca gaz çıkarınca dünyaların benim olacağı:):)vallahi resmen eşimle bayram yapıyoruz o rahatlayınca
![]()
nagişim bu ilacı yazdım bir kenara inş bir daha olmaz ama aklımda olacak
emelcim kayısıyı denedim ama pek sevmedi kurusunu.kaynatsamda içmiyor seçici olacak galiba
kızlar nerelerdesiniz??
inş cnm kahveler içip bol bol sohbetler ederiz balkonunuzda.evet cnm insan alışıyor evde birisi olunca bende de nerdeyse 3 haftadır görümcem var ecrini sabah soğukta çıkarmayalım diye sağolsun.
arzucum topiği canlandırmaya yardımcı olayım bende
![]()
kızlar nerdesiniz, herkes okuyup çıkıyor galiba
balkabağı püreside iyi geliyor zeynepçim hem onun tadı çok güzel bende yiyorum :)
arzucum ne güzel kayınvalidenle arkadaş gibi olmuşsunuz
kızlar havalar güzel gidiyor, ne zaman gidelim hülyaya bebek görmeye ?
arzucum afiyet bal şeker olsun çayın
bende camları sildim balkonları yıkadım ,dinleniyorum, biraz sonra kalkıp çorba yapıcam kayra paşama
canım biraz önce çayımı alıp balkonumda yudumladım işin yoksa gel beraber içelim :) keşke evler yakın olsada sık sık görüşebilsek ama hepimiz farklı semtlerdeyizzeynepcim sen hafta içi müsait oluyorsun birde arabada kullanıyorsun arada ecrinide al bize gelin canım. görümceninde düşünceli olması çok güzel sağolsun ecrincik biraz sabah keyfi yapar erken uyanmaz :)
kızlar yılbaşında bir planınız varmı? ben Ankaraya gitmeyi düşündüm ama sonra vazgectım, yılbaşı keşke perşembe olsaydı ankaraya giderdim ama 2 gün için bu soğuklarda gözüm yemiyor. yinede bilmiyorum çok kararsızım
emelcim hülyaya bebek görmeye ne zaman gidelim diye sormuşsun ya bence biraz bekleyelim. hülya daha yeni doğum yaptı biraz kendini toparlasın , yılbaşından sonra gitmek daha uygun olur diye düşünüyorum .