benim eşim yapmaz, hani çok hevesli olsa belki yaptırırdım ama normalde de annem hep derki bana o tarz şeyleri eşler bilmemeli, o kadar özelini paylaşma, o hep güzel alımlı halini görsün, der.. banada çok mantıklı gelir bu fikir.. ben yaptırmam ağdamı eşime valla
bıse sorup cıkıyorum kahwaltı edıcez oglumla kızlar
akıntım war benım
ama hep wardı hamılelıkte
gunde camasır yenılıyorum
ama mesela dun degısemedım
bugun dus alıp degıstım
sarı gıbı
ama kasıntı koku falan yok
bu normalmı yoksa beyazmı olmalı
uleeeeeeen hep ben mi hatırlatcam uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
süt yoğurt saati geçmişşşşşşşşşşşş :mymeka:
benim eşim yapmaz, hani çok hevesli olsa belki yaptırırdım ama normalde de annem hep derki bana o tarz şeyleri eşler bilmemeli, o kadar özelini paylaşma, o hep güzel alımlı halini görsün, der.. banada çok mantıklı gelir bu fikir.. ben yaptırmam ağdamı eşime valla
bıse sorup cıkıyorum kahwaltı edıcez oglumla kızlar
akıntım war benım
ama hep wardı hamılelıkte
gunde camasır yenılıyorum
ama mesela dun degısemedım
bugun dus alıp degıstım
sarı gıbı
ama kasıntı koku falan yok
bu normalmı yoksa beyazmı olmalı
he dogru dıyosun baharcım pardoncum ozamankaydirigubbakcemile2
ewet yalnızım bılgecım su an
abımın esı hastaneye gıttı
ama cok fena olmustum dua lamasaydım bas agrısından ölücektım yaa
bence herkes eşinden yardım alır gibime geliyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam arkadaşım, aman gözünü seveyim kilo muhabbetini açıp ortalığı karıştırmayalımkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana boşver bu tatsız kiloyu..aman konuyu.. gördüğün gibi liko deyince konuşmayıda şaşırıyoruz.. hepimiz oldukça şiştik kısaca ..
hadi canımmm 1_5 kilo arası mı? oyyy oyyy oyyy tombul anneler kervanındayım oyleyse :)
ya bende şunu farkettim karnımda sankı ödem tarzı şislik var..dogumda gidecektir..tık tık edıyor dokunca..bunların hepsı kılo olcak diye bişey yokkı dogum sonu fossssssss diye incez insallah
ay harbiden bilge ya ben ne yazmışım öyle liko filan feleğim şaşmış cidden.. şimdi senin bu mesajından sonra dikkatimi çekti:roflol:-tatlicadiarzu-sırnaşık şey hakikaten feleğin şaştı kilo denince
:roflol:
selam kzılar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum amma kıl muhabbeti yapmışınız .pelincim seninde başın sağolsunnn Allah mekanını cennet etsin cnm .kendinede dikkat et.burcucum seninde odan hayırlı olsun.eylül hnm güle güle kullansın.biilgecim umut un haberlerinede sevindim maşallah .bu arda benm doktor zaten 3 haftada bir kontrolüm oluyordu.şimdi 2 haftada çağırıyor.dikkat etmek lazımmm suyun azalması tehlikeli çünkü.bu arda benm şekerde yüksek gidiyıor ya bir hafta takip et dedi doktor sabah ölçtük 172 çıktı akşam 140 çıktı daha önce 128-129 çıktı çok cnm sıkkın ne yapacğm bilmiyorummm.umasrım çok önmli değildik toklukta sorun var açlık normal
Tabi sen hatirlatcan dunur.
Ben agdaya kuafore gidiyorum o yuzden gerek yok ama gitmeseydim de su an en yakinim acikcasi esim ondan baskasi gelmiyor bile aklima. Sonucta normal olsak tabiki yaptirmam ama su an onunla en ozel paylasimin incisi var icimde . Sanirim en dunyada en ozel seyde bu. Tabi bu da benim fikrim.
sagolsun kuzucuklar ben gıdem karnımı doyuram
sızı kocamna optumm
sağolasın fatmacım hepimiz hep iyi haberler alıp vaktinde saatinde sağlıkla doğuralım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
tokluk sorunsa yediklerine bağlı demek değil midir????
niye kine sütçü müyüm ben mafoldumben bi gün de siz bana hatırlatın ne var yani :sinifsinif:
valla eşimden istemesine isterim çekinmem de bir erkek ağdayla nasıl baş eder onu bilemedim şimdi sırnaşık şey tavandan ağda temizleriz sonra delikafadulden
afiyet olsunnnn
bayanlarrr mrhb! ınternetım varoldugu muddetce gırıyorum.sohbetlerınızı takıp edıyorum.harıkasınız:)benım de su aralar merak ettıgım bırsey var.kılolar ne alemde?benım bgn 30.haftam bıttı.14 kılo aldım.bebegım 1533gr.sızler nasılsınız?
benımmm mesajlarrrrraa hıçç cevapp yokkk,,,aglayımm mıı şimdiii yoksa çakıyımm hepinizee ıkışer taneeeee
hmmm o da iyi fikir.. en iyisi zırt pırt kontrol yaaa....Su sivi olayi icin sunu soyliiiim dip not :) Benim ilk doktorum soylemisti. Bi tane boyle ped gibi bisey varmis. Eger ilerki aylarda demisti cok mu suphelendin filan onu alirsin koyarsin . Iste atiyorum pembe olunca amniyo sivisi yesil olunca normal akinti gibi bi sonuc veriyormus . Ama tr de varmi yoksa yurtdisi icin mi demisti hatirlamiyorum onu .
alışkın değilse çok sakıncalı işte..yok canım ya ben her ay düzenli gidiyorum valla çok rahat, tavsiye ederim.
çok saol cnm bilgilendirme iç.in!!!! Şeniznapsın kuzum eylüle yetişmeye çalışıyo kayın annesiiiiiiiiii Şeniz
fena olur mu yahu kaydirigubbakcemile5 çok da mutlu oldum bilakis "ne kadar düşünüyoruz birbirimizi ne güzel bir dayanışma içerisindeyiz" diye sırıta sırıta bi hal oldum canım benim teşekkür ederim opuyorumnanaktan
dur hatırladıklarımı yazayım
* bu haftaya kadar tansiyon yükselmesi sizin bünyenizle ilgili kabul edilir ama buradan sonra artık yükselen tansiyonu gebeliğe bağlarız ve risk görürüz o yüzden yükselme veya çok oynama görülürse hemen gelin
* varis, ödem vs dönemindesiniz sıvı almayı asla ihmal etmeyin suyu çok bol için, akşamları ayaklarınızı kalça hizasından yukarıda tutmaya devam edin, her zamankinden fazla şişerseniz hemen gelin
* arabada arka koltukta oturun mutlaka kemer takma inadındaysanız göbekten (arka koltuğun ortasındaki) olanı mümkün olduğunca aşağıdan takın
* karnınıza darbe almayın alırsanız mutlaka gelin
* ani hareketlerden, oturup kalkmaktan kaçının
* günlük etinizi, sütünüzü ihmal etmeyin ama çocuğu obez de etmeyin (ki hem sağlıklı olsun hem normal doğurabilesiniz!!!)
* sadece rahat ayakkabılar giyin kan dolaşımınızı engelleyecek ayakkabı ve kıyafetlerden kaçının
* 15te bir kontrole gelin sıvısına ve plasentada kireçlenme var mı ona bakalım dedi... sanırım doğum yaklaştıkça plasentada kireçlenme başlıyormuş oradan doğuma kalan süreye dair fikir ediniyorlarmış galiba (onu çok önce açıklamıştı da net hatırlamıyorum) o yüzden sık kontrol etmek istiyor işte
bu kadarını hatırlayabildim bernacım
yapılmadı dün 28. haftam bitti bu hafta sonu falan bakılacak şekerime
adını koymuşlar sanki Emin ve bi isim daha vardı da bak yine unuttum
allahım ne balık hafızayım ben yaaaaa akannehir
ayy valla tarifler verelim birbirimize =)) benim kahvaltılarım daha doğrusu sofralarım çok zengin olmakta...kahvaltı hazırlayan arkadaşımm ne hazırlıyonn aceppp,,bende hazırlıcam eşimi kaldıracamda oleee duşunurum ne yapsam dıye??
8 den berı beklıyorum korkumdan bışey yıyemedım yenı mıgdem kalkcak dıye,,hal bole olunca ne haızrlayayım bılemedım:umursamaz:
benim popişimmm :kedi:senağlamabu arada göbişi çatırdayann var mııı???
hahahaaaaa =))))) ben hiç kullanmadım.. merak ettim doğrusu...doğrudur cnm. doğuranların çocuklarında şimdilik bir sorun yok :)) hepsi tüysüz doğdu lülülülülülü
son belki doğuma giderken yaptırırm ama mucize krem valla
ayyy yazık yaaaa =)))))))))))))sakınılan göze çöp batar arkadaşım sen paşa paşa epilasyon aleti veya jiletle hallet işini doğumdan sonra yine dönersin ağdaya... yok mu kız kardeşin annen falan hani aletle veya jiletle sana yardımcı olabilecek birileri???
ayrıca yanlış bilmiyorsam doğumdan hemen bir gün önce temizlik yapılmadığı takdirde ne olursa olsun doğum hemşiresi jiletle aşağı bölgeyi yeniden temizleyecek... boşa kasılıyorsunuz yani kaydirigubbakcemile3
waaay bee elal olsun o kocayaaa!!! alkisalkisalkisbio , belki acaypinize gidecek ama ben annemden utanırım, eşimden utanmam. eşim yardım eder. o sağolsun valla hiç erinmez, gocunmaz. öyle yapıcak artık ne yapalım.az önce aradı sakın gitme ozaman dedi, ben yaparım dedi :))
hee halletmişken orayı da hallediyorlar... off yine o muhabbett!! korkuyorumm uleeynnnn :1shok: :uhm:kulağımda öyle bir şey kalmış baharcım... yani bir gün önce değilse bile doğum öncesi kontrol ediyorlar mutlaka... ve gerek görürlerse birkaç jilet darbesiyle hallediyorlar diye biliyorum ben
oyy kusum güle güle kullansın.. kız yatak kraft mı? :jeyyar:Eylul' e aldigim oda. Simdilik yatagini filan kurmicam. Gelen yatmak ister filan katil olmanin anlami yok simdilik. Park yatak almistim zaten . Gardolap + Sifonyerini kurcam sadece.
http://img96.imageshack.us/img96/3633/eyluloda.jpg
Bi de Eylul'u odasinda rahat emziriyim diye boyle bir sallanan koltuk aldim.
http://img39.imageshack.us/img39/3491/eylulkoltuk.jpg
Bu da park yatagimiz.. http://img19.imageshack.us/img19/2253/eylulparkyatak.jpg
waaay bee elal olsun o kocayaaa!!! alkisalkisalkis
hee halletmişken orayı da hallediyorlar... off yine o muhabbett!! korkuyorumm uleeynnnn :1shok: :uhm:
oyy kusum güle güle kullansın.. kız yatak kraft mı? :jeyyar:
heyaa illa çıakr ööle densizler... höyyttt git yer yatağında yat.. bebişin odassında ne işin var... mikrop bakteri yaratmayın çocuumuza!!!!
Bence cikar dunur gormedigim ama mutlaka dogumda ziyarete gelen akrabalardan . Cocugu uyur filan ne bilim aman orda yatak var filan moduna girer insanlar. Ne bilim yorulan biri uzanayim iki dakika der . Bi daha sayemde hic kalkamaz simdi gerilmenin geregi yok.
aaa bak hele.. haber alırsan yaz bakalım öykümüzü..meral cadısı izinliymiş bugün. dün girip haber verememiş. 12:20 de randevusu varmış. hepinize slm söledi. dr dan çıkınca haber vericek ben yazarım size
artık işe gelmek zor geliyor kızlar ya.. bir tane hamile kumaş pantolonum var, onuda mal kadın 2 beden vermiş.. benim kisi 1 hamile bedeni.. hafiften bol duruyor birde geniş paçalı, ay zaten fil modundayım iyice toparlak gözüküyorum.. birde hamile kotum la yine hamil ekot eteğim var, onlar da cumartesi serbest sadece.. bu nedenle giyim kuşam konusu bana ızdırap oldu.. şöyle spor giyinebilseydim nasıl rahat olacaktı.. hoş böyle de sıkmıyor ama sıkıntı çekiyorum şık olacam diye bunların yüzünden..
akıntımı su mu bellı olmuyokı cok can sıkıcı bısey bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?