2009 Aralık Anneleri

katılıyorum bir şekilde hallederiz artık olmadı belik öreriz:hulya:

Akinti uzmani Burcu hemen cevap versin :) Simdi eger beyaz ise sorun yok . Ama cok koyu sari - kahverengi - yesil ise kasinti agri gibi ekstra belirtiler varsa doktorunu ara .

uleeeeeeen hep ben mi hatırlatcam uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
süt yoğurt saati geçmişşşşşşşşşşşş :mymeka:

Tabi sen hatirlatcan dunur.

Ben agdaya kuafore gidiyorum o yuzden gerek yok ama gitmeseydim de su an en yakinim acikcasi esim ondan baskasi gelmiyor bile aklima. Sonucta normal olsak tabiki yaptirmam ama su an onunla en ozel paylasimin incisi var icimde . Sanirim en dunyada en ozel seyde bu. Tabi bu da benim fikrim.

canım bu normal akıntıda yeşilimtrak ve kokulu olması enfeksıyon belirtisidir.gebelikte lökore tarzı akıntı olur fazla ama kokusuz olur buda gayet normalvereliniortak:enbuyukkk:

he dogru dıyosun baharcım pardoncum ozamankaydirigubbakcemile2
ewet yalnızım bılgecım su an
abımın esı hastaneye gıttı
ama cok fena olmustum dua lamasaydım bas agrısından ölücektım yaa

ama allah korusun tansiyon oynayıp ya da ayak kayıp denge kaybı yaşanabilir diye 6. aydan sonra yalnız başına duşa girip çıkmayın diyorlar :1no2:

bence herkes eşinden yardım alır gibime geliyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

napalım nevin göbeği yaptıran onlar çekecekler artık şakkıdı

sırnaşık şey hakikaten feleğin şaştı kilo denince

hadi canımmm 1_5 kilo arası mı? oyyy oyyy oyyy tombul anneler kervanındayım oyleyse :)

hoşgeldinnnnnn katıl halaya :teytey: veya duralım ya birileri deprem sanabilir :1shok: sırnaşık şey

ya bende şunu farkettim karnımda sankı ödem tarzı şislik var..dogumda gidecektir..tık tık edıyor dokunca..bunların hepsı kılo olcak diye bişey yokkı dogum sonu fossssssss diye incez insallah

ben oldum olası şişmandım ve hala günün birinde bir yerimde sibop bulup fıssssss diye sönmeyi umuyorum nevin seninki de o hesap oldu :roflol: :roflol:

sagolsun kuzucuklar ben gıdem karnımı doyuram
sızı kocamna optumm

sağolasın fatmacım hepimiz hep iyi haberler alıp vaktinde saatinde sağlıkla doğuralım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
tokluk sorunsa yediklerine bağlı demek değil midir????

niye kine sütçü müyüm ben mafoldumben bi gün de siz bana hatırlatın ne var yani :sinifsinif:

valla eşimden istemesine isterim çekinmem de bir erkek ağdayla nasıl baş eder onu bilemedim şimdi sırnaşık şey tavandan ağda temizleriz sonra delikafadulden

sagolsun kuzucuklar ben gıdem karnımı doyuram
sızı kocamna optumm

afiyet olsunnnn

Herkes gorevini bilsin dunurcum :)

benımmm mesajlarrrrraa hıçç cevapp yokkk,,,aglayımm mıı şimdiii yoksa çakıyımm hepinizee ıkışer taneeeee

ben 30. haftamdayım 7 kılo aldım,,yalnız bu son ıkı ayda bırden cok alıcam gıbı ya hayırlısı

ben geldımm
kahwaltımızı yaptık oglusumla
ohh karnımız tok
sızde gelın yıyıp hadıı

hmmm o da iyi fikir.. en iyisi zırt pırt kontrol yaaa....
yok canım ya ben her ay düzenli gidiyorum valla çok rahat, tavsiye ederim.
alışkın değilse çok sakıncalı işte..
çok saol cnm bilgilendirme iç.in!!!! Şeniz
ayy valla tarifler verelim birbirimize =)) benim kahvaltılarım daha doğrusu sofralarım çok zengin olmakta...

geçen de van kenarında domates ekiyorlardı. kasasını 5 liraya aldık. hadi dedim salça tarzı bişi yapayım.. pet bardaklara koyup buzluğa attım.. her yemeğe bir bardak.. 43 bardak mı ne çıktı.. 3 kavanoz da fasulye konservesi yaptım.. kızlar salatalık da almıştık hepsi o kadar güzel çıtır çıtır.. ayyyyy hormonlar saolsun eski sebze meyvelerin tadını alamaz olduk lmaz:
bu arada göbişi çatırdayann var mııı???
benim popişimmm :kedi:senağlama
doğrudur cnm. doğuranların çocuklarında şimdilik bir sorun yok :)) hepsi tüysüz doğdu lülülülülülü
son belki doğuma giderken yaptırırm ama mucize krem valla
hahahaaaaa =))))) ben hiç kullanmadım.. merak ettim doğrusu...
ayyy yazık yaaaa =)))))))))))))

waaay bee elal olsun o kocayaaa!!! alkisalkisalkis
kulağımda öyle bir şey kalmış baharcım... yani bir gün önce değilse bile doğum öncesi kontrol ediyorlar mutlaka... ve gerek görürlerse birkaç jilet darbesiyle hallediyorlar diye biliyorum ben
hee halletmişken orayı da hallediyorlar... off yine o muhabbett!! korkuyorumm uleeynnnn :1shok: :uhm:
oyy kusum güle güle kullansın.. kız yatak kraft mı? :jeyyar:

akıntımı su mu bellı olmuyokı cok can sıkıcı bısey bu ya

heyaa illa çıakr ööle densizler... höyyttt git yer yatağında yat.. bebişin odassında ne işin var... mikrop bakteri yaratmayın çocuumuza!!!!lmaz:
meral cadısı izinliymiş bugün. dün girip haber verememiş. 12:20 de randevusu varmış. hepinize slm söledi. dr dan çıkınca haber vericek ben yazarım size
aaa bak hele.. haber alırsan yaz bakalım öykümüzü..

kıyamam kız sanaaaa =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…