2009 Aralık Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar,

bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..

allah bağışlasın cnm sağlıkla büyüt bebişini inş hayırlı ollsun dualarımız sizinle cnm

hımm anladım cnm bende dedim ne oldu kimse kalmadıı konuşmuyo nereye kayboldun dedim hani

bende onu sorcaktım cnm benim hazırlıklarım bitti sayılır herşeyini aldım şükür bi çantanın hazırlanması ve bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi kaldı cnm senin nasıl gidio hazırlıkların

aynen bende senin gibiyim bebek bezi almadım bi birde ne zaman yıkasam onu düşünüyorum şimdi yıksamam erken gibi geliyo ama bu erken doğumları görünce de yıkasam diyorum karar veremedim bi türlüfisfisfis

aynen bende senin gibiyim bebek bezi almadım bi birde ne zaman yıkasam onu düşünüyorum şimdi yıksamam erken gibi geliyo ama bu erken doğumları görünce de yıkasam diyorum karar veremedim bi türlüfisfisfis

aynen cnm bende sen,n gibiyim şuan bi bebek beziyle küvetini almadım onuda bu hafta içi alırım kısmetse ama ben yıkama konusunda artık kararımı verdim kesin bu ay sonu yıkayıp ütülücem ama beşiğinin uyku setini daha sermem onu 1 2 hafta kala sererim herlade diorum cnm erken doğumuda aklına getirme cnm allah büyük salıcakla gününde gelirler inş...

inş canım bende en geç kasım 10 gibi yıkarı ütülerim sanırım ya varya birde ben hep rüyamda bebekle ilgili bişeyler görüyorum kafayı yiycem yakında sanırım ama yüzünü görmedim bi nasıl bişey olcak acaba:uhm:CADIARZU

crstal18 canım adını bılmıyorum benımkı elif..
ben 30+2 gunluk hamıleyım
benım bebegım 26.haftadan berı ters
rahım seklımden dolayı bız bunu beklıyırduk doktorumla..
onemlı degılkı bu,normal dogum zaten dusunmuyorum
sezeryanla olucak kısmetse..

canım rahim şekli nasıl ki tersmi bana bir kere doktorum rahimin ters demişti benim şu an baş aşağı duruyo gerçi ama :uhm:

o dediklerin bazen bendede oluyo cnm takma çok kafaya taktıımızdan heralde aman bırakta doğdunda görelim kime benzediklerini sağlıkla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…