iyi akşamlar arkadaşlar,
bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..
bizden başka konuşan yok topicte sanırım nese hafta içi çok dolu oluyo bugünde biz konuşalım bakalım
iyi akşamlar arkadaşlar,
bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..
ne yapıosunuz kimseden ses yok sustuk birden cnm...
canım ya akşam misafir gelcekte arada kalkıyorum pc başından saçımı başımı düzeltiyorumkaydirigubbakcemile3
bende onu sorcaktım cnm benim hazırlıklarım bitti sayılır herşeyini aldım şükür bi çantanın hazırlanması ve bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi kaldı cnm senin nasıl gidio hazırlıkların
aynen bende senin gibiyim bebek bezi almadım bi birde ne zaman yıkasam onu düşünüyorum şimdi yıksamam erken gibi geliyo ama bu erken doğumları görünce de yıkasam diyorum karar veremedim bi türlüfisfisfis
aynen cnm bende sen,n gibiyim şuan bi bebek beziyle küvetini almadım onuda bu hafta içi alırım kısmetse ama ben yıkama konusunda artık kararımı verdim kesin bu ay sonu yıkayıp ütülücem ama beşiğinin uyku setini daha sermem onu 1 2 hafta kala sererim herlade diorum cnm erken doğumuda aklına getirme cnm allah büyük salıcakla gününde gelirler inş...
crstal18 canım adını bılmıyorum benımkı elif..
ben 30+2 gunluk hamıleyım
benım bebegım 26.haftadan berı ters
rahım seklımden dolayı bız bunu beklıyırduk doktorumla..
onemlı degılkı bu,normal dogum zaten dusunmuyorum
sezeryanla olucak kısmetse..
inş canım bende en geç kasım 10 gibi yıkarı ütülerim sanırım ya varya birde ben hep rüyamda bebekle ilgili bişeyler görüyorum kafayı yiycem yakında sanırım ama yüzünü görmedim bi nasıl bişey olcak acaba:uhm:CADIARZU
o dediklerin bazen bendede oluyo cnm takma çok kafaya taktıımızdan heralde aman bırakta doğdunda görelim kime benzediklerini sağlıkla gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?