2009 Aralık Anneleri

bizim misafirler bi gelemedi gece gelmeyi düşnüyolar herhaldekaydirigubbakcemile3

evet cnm bende onu dicektim senin misafirler gelemedi yatıya gellcekler heralde dünde bana 11de geldi misafirler sorma kocişte 10da geliyo zaten ooo yani

evet cnm seni soruyom valla burda bu kadar konuştuum senden başka arkadaşım yok zaten

sakıncası yoksa msn adresindende görüşelim cnm ben burayı karıştırıyorum çok yoğun olduu için zor oluyo burdan çoğu zamn yazmak ama nasıl alcaz onu bişmiyom msni

buluruz tabi canım ya benimde şimdi karnıma böyle bi ağrı girdi adet ağrısı gibi ne iş anlamıyorum ya

olur cnm bendede bazen oluyo o tür ağrılar hala gelmedi senin misafirler heralde yatıya gelcekler dediğimiz gibikaydirigubbakcemile3

tamam cnm sende kendine ve bebişine çok ii bak çok dikkat et öptüm ii akşamlar

iyi akşamlar arkadaşlar,

bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..

Canım Allah kucağınıza alıp eve getirdiğiniz günleri de görmeyi nasip etsin hayırlısıyla.
Dualarımız sizinle.

iyi akşamlar arkadaşlar,

bebişimiz 4 günlük oldu, nasipse ismi Zeynep Duru olacak. 1 ekim gecesi normal doğumla oldu, 940 gr doğdu. dualarınızı bekliyoruz..

hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallah bu aralık annelerinin ikinci bebeğikaydirigubbakcemile5

kızlar ne yalan söylim korkmaya başladım ya erken gelirse diye ben biraz hazırlıkları da ağırdan alıyorum bir iki tulum ve badiden başka bir hazırlığım yok daha valiz bile hazırlamadım

Bilgeee saat oniki olmadan yetişebildim neyse ki.
Doğum günün kutlu olsun canım. Bundan sonraki bütün doğumgünlerini sağlıkla mutlukla ve Umut'unla kutlamayı nasip etsin Allah. opuyorumnanaktan

kızlar ne yalan söylim korkmaya başladım ya erken gelirse diye ben biraz hazırlıkları da ağırdan alıyorum bir iki tulum ve badiden başka bir hazırlığım yok daha valiz bile hazırlamadım

Benim de aynen bir valizim bile yok hazırlayacak. İçine koyacak zaten bir şeyim yok. Gezip dolaşıp alacak ne halim ne vaktim var zaten.
Of of ......... :sinifsinif:

kızlar bir sorum var ......erken doğum yapanlar... karnım sertleşti ..diyor benim karnım hep sert mesela oturuken ayaktayken karnım baya sert bu bahsedilen sertlik farklı bir sertlik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…