Kızlar Emir hiçbişey yemiyo,3 aydır aynı kiloda artık memeyide bıraktı bırakacak,agzına zoraki bi kasık versem onuda saatlerce bekletiyo sonra ya hapsuruyo ya da öğürüyo,eskiden iştah acıcı şuruplar vardı,öyle bişey bulabilir miyim bilgisi olan var mı ?
hande doktorunla görüş bence zinco var iştah açıcı ama sormadan verme,
herşey yoluna giripte, sende bi rahata erseydin
benim aklım sana çok takılıyor ya
Nazik teklifiniz için çook teşekkürler kızlar benim kalacak yer hatta birkaç yer var ama Burcu yu nasıl paylaşırsınız bilmem.yerimseniben
Oğluşko kuduruyor iyice güya desteksiz oturmaya başladığında rahatlarım diyordum oraya buraya devrilecek diye korkmadan koyarım oyuncakları önüne o oynar ben işimi gücümü yaparım diyordum ne mümkün daha beter oldu şimdi aklı fikri bir yerlere tutunup ayağa kalkmada hadi kalkma kalkıyorda geri oturamıyor ki pat diye bırakıveriyor kendini kafayı çarpacak Allah korusun arkasında nöbetçiyim her daim bir de alıp başını gidiyor emekleye emekleye çook çok çok tatlı oluyorlar yoruyorlar ama her şeye değiyor maaşallah tüm bebişlerimize.
aman ne var bizde kalıversen
al bizimkinden de o kadar, iki dakika durmuyor, kıçında kurt var, bezini bile bağlayamıyorum,
bizimki oyun yapıyor birde, tutunuyor kalkıyor, sonre kendini bırakıyor sonra yeniden, bu böyleeeeeee sürüp gidiyor
tabi arkasında bir bekçi mutlaka var
ama şanslıyım ki kardeşini çok seven ve hiç kıyamayan bir ablası var Gökkuşumun :))))
geçmişe baktım da şöyle bir... ben niye odasında yatağında yatırmayı beceremiyorum mafoldumben ya cidden ben çok beceriksiz bi insanım .. bana hala çok küçükmüş gibi geliyo. nezamanki laftan anlar. hadi kızım yatağına ozaman yatar diye düşünüyorum (18 yaşında filan kaydirigubbakcemile3) şaka bi yana şöyle 2 yaşında filan.. yoksa ben hayatta beceremicem bu işi..
aman sibel ya salla gitsin, yatabildiği kadar yatsın sende tadını çıkar, biz yatıyoruz ne yapalım ben birde oda ayırırsam şimdi, töbe işe felan gelemem, sabaha kadar emiyor zaten, tabi bu benim fikrimi ayırıo memnun olanlarda var
tabi engin beyimiz bu işe ne der onu bilemiyorum
maşallah hepsine valla ebrucum
burcunun paylaşılacak bir şeyi yok tabii ki dünüründe kalacak şakkıdı kendi kalmasa bile kız bizde kalacak öyle elalemin evinde yatırmam ben gelinimi :1ninca: destuuur :jeyyar:
küstüm işte sana bana elalem dedin sen, kötü kadın