• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Aryacığıma çok üzüldüm.allah tez zamanda şifasını versin inş.içim gitti
arkdaşlar sizede selam.çok duramııycam annem burda dün akşam geldi.bir gece önce rahatsızlanmış acilde serum falan takmışlar hiç söylemiyorlarda.okadar üzüldümki.canım annem allah başımızdan eksik etmesin onları.bu dünyada oğlum 1.annem 2.sırada benim için.okadar çok seviyorum onu.

geçmiş olsun şimdi nasıl annen iyidir inşallah. ben de anneme deli gibi düşkünüm valla. allah eksikliklerini göstermesin

Merhaba canım annem burda ondan pek giremiyorum aldım canım kesenize bereket:1hug:

fundacım ben de dün yolladım umarım sorun yoktur almışsındır.

burnu akıyor yağmurumun :(
hapşuruyor :(

size de geçmiş olsun canım . ilerlemese bari.

Tahmin edebiliyorum Senem zordur başlangıçlar ama alışılıyor şükür ki sonradan.
Canberk de iyi aynen kuduruyor zor baş ediyorum Allah sağlık versin hepsine de kudursunlar ne yapalım işimiz ne.

Ah aynı şeyleri dinlemek konusunda ben de muzdaripim. Kadıncağız gerçekten çok çok acılar yaşamış dört evladından üçünü kaybetmiş ömrü hep hastanelerde geçmiş çok üzücü evet ama o kadar çok anlatıyor ki belki yüz defa ben de tabii ki kırmak istemediğimden dinliyorum her seferinde ama hem daralıyorum hem de üzülüyorum o anlattıkça.

anladım ki kocişlerden sonra kaynanaların da hepsi aynı. ay bigün bizim gelinler de böyle topiklerde bizden böyle dert mi yanacaklar. ayy düşüncesi bile kötü. ben kaynana sıfatını hiç kendime konduramıyorum:)))

yine kimsecikler yok. berkay öğlen bir buçukta uyumuştu ayberk de çizgi film izliyordu. ben de berkayın yanına ayberkin yatağına uzanayım biraz dedim. öyle bir uzanmışım ki gözümü açtığımda saat 4 dü. şok oldum ve benim geceleri yarım saatte bir uyanan kuduruk oğlum halaa uyuyordu. hemen koştum ayberke o da halaa çizgi film başında. annem neden kaldırmadın beni dedim. olsun anne dinlen diye kaldırmadım demez mi:) annem sen ne zaman bu kadar büyüdün yaa. ( gerçi onun işine geldi yoksa hiçbir şekilde 3 saat çizgi film izlemesine müsade etmezdim) ayy nasıl iyi geldi anlatamam ama. akşama da arkadaşlara gidecekmişiz. bir bakayım dedim hazırlanmadan ne var ne yok.
Bu sıpacıklar gece de uyusalar ya böyle şaşırıp ne kadar güzel olur.
geçmiş olsun şimdi nasıl annen iyidir inşallah. ben de anneme deli gibi düşkünüm valla. allah eksikliklerini göstermesin

fundacım ben de dün yolladım umarım sorun yoktur almışsındır.

size de geçmiş olsun canım . ilerlemese bari.

anladım ki kocişlerden sonra kaynanaların da hepsi aynı. ay bigün bizim gelinler de böyle topiklerde bizden böyle dert mi yanacaklar. ayy düşüncesi bile kötü. ben kaynana sıfatını hiç kendime konduramıyorum:)))
Dur daha Müzeyyen bize çok var ama eğer Allah ömür verirse evet oğlan anası olaraktan kaçınılmaz durum, kaynana olacağız ama ben gerek bu topiklerden gerek kendi deneyimlerimden -gerçi benimki burada duyduğum pek çok örneğin yanında melek gibi de-ne "yapılmaması" gerektiğini öğrendiğimi düşünüyorum. Daha bilinçli ve daha dikkatli oluruz gibime geliyor ama bilemem şu an böyle desem de o zaman ne gösterir.boshayallersmile

Son düzenleme:
Aryacığıma çok üzüldüm.allah tez zamanda şifasını versin inş.içim gitti
arkdaşlar sizede selam.çok duramııycam annem burda dün akşam geldi.bir gece önce rahatsızlanmış acilde serum falan takmışlar hiç söylemiyorlarda.okadar üzüldümki.canım annem allah başımızdan eksik etmesin onları.bu dünyada oğlum 1.annem 2.sırada benim için.okadar çok seviyorum onu.

ah canım çok geçmiş olsun ya.. allah eksikliklerini göstermesin.. kesinlikle katılıyorum kızım ve annem..

Merhaba canım annem burda ondan pek giremiyorum aldım canım kesenize bereket:1hug:

ohh güle güle iyi günlerde harcayın canım..

burnu akıyor yağmurumun :(
hapşuruyor :(

hiii kış geliyo yandık geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah..

yine kimsecikler yok. berkay öğlen bir buçukta uyumuştu ayberk de çizgi film izliyordu. ben de berkayın yanına ayberkin yatağına uzanayım biraz dedim. öyle bir uzanmışım ki gözümü açtığımda saat 4 dü. şok oldum ve benim geceleri yarım saatte bir uyanan kuduruk oğlum halaa uyuyordu. hemen koştum ayberke o da halaa çizgi film başında. annem neden kaldırmadın beni dedim. olsun anne dinlen diye kaldırmadım demez mi:) annem sen ne zaman bu kadar büyüdün yaa. ( gerçi onun işine geldi yoksa hiçbir şekilde 3 saat çizgi film izlemesine müsade etmezdim) ayy nasıl iyi geldi anlatamam ama. akşama da arkadaşlara gidecekmişiz. bir bakayım dedim hazırlanmadan ne var ne yok.

önce maşallah de canım benim. ne güzel dinlenmişsindir işte.. ara ara yapsınlar böyle yoksa halimiz nice olur.. ayberke bak sen hem kendi işi görülmüş hem annesi dinlenmiş ne gzüel işte:)

Ebru hic kapi isini arastirdin mi ?

Yok Burcu şimdi bir dokun bin ah işit gibi olacak ama benim bu eve hiçbir şey yapasım gelmiyor çıkmak istiyorum buradan ama işe başlamadan da bir yere kımıldayamayız o yüzden her şey olduğu gibi duruyor tabii işe başladıktan sonra da kımıldayabileceğimiz şüpheli ya bakalım sen ne yaptın bir çözüm üretibildin mi?

kızlar mrb lar ben forumu takip edemiyorum uzun zaman oldu ...umarım herkes ve bütün bebişlerimiz iyidir.. 2009 aralık bebişlerinden dişleri hala çıkmayan varmı çok merak ettim.benim kızım hala daha diş çıkarmadı..bu arada eflal 7.ayına girerken anne sütünü bıraktı..pek bişeyde yoktu zaten ya :((( diğer bütün faaliyetlerimiz normal ama hatta ayakta bile duruyo bazen kendi başına..devirip döküp çekip kırma konusunda da üstümüze yokk hele çamaşır çekmecisini dökmeye bayılıyor...bulduğumuz herşey ağzımızda..işaret parmağını ısırıyor sürekli..bi çıkamadı yavrumun dişleri yaaa ...

merak etme canım bizimkinin de çıkmadı dişi. hala da emziriyorum.... diğer faaliyetleri çok başarılı canıma okuyor valla...:emir_bebek:

günaydın kızlar sonunda uyttum kızı tabii babası ondan önce uyudu bu sabah kızdım o yüzden daha kahvaltı hazırlamadım yok ona birşey

günaydın kızlar.. benimkinin uykusu bi değişti yine yarım saatten fazla uyumaz oldu.. sonrada uykusunu alamıyo sapıtıyo... şimdi yine zor uyuttum bakalım nekadar uyuycak..

DİŞ BUĞDAYI RESİMLERİ EKLENMİŞTİR DUYRULUR opuyorumnanaktan

sibel baktım facede süper tatlı olmuş inşallah eğlenmişsinizdir tüm dişleri sorunsuz çıkar inşallah

günaydın kızlar.. benimkinin uykusu bi değişti yine yarım saatten fazla uyumaz oldu.. sonrada uykusunu alamıyo sapıtıyo... şimdi yine zor uyuttum bakalım nekadar uyuycak..

DİŞ BUĞDAYI RESİMLERİ EKLENMİŞTİR DUYRULUR opuyorumnanaktan

ne denir diş buğdayı yapınca tam olarak bilemedim ama, hayırlı olsun sana da geçmiş olsun canım,

gördüm facede resimleri süper çıkmışsınız... ALLAH gelinliğinide göstersin

sağolun kızlar ilerlemez inşallah :(

inşallah ilerlemez ama ama işte bu hava geçişleri bizi ble etlkiliyor, şimdi nasıl???

ne denir diş buğdayı yapınca tam olarak bilemedim ama, hayırlı olsun sana da geçmiş olsun canım,

gördüm facede resimleri süper çıkmışsınız... ALLAH gelinliğinide göstersin

sağol canım aminn..

MELİKEEE senin için iki resim daha ekledim kaydirigubbakcemile3 enginar ailesi..

bu arada dün doktor kontrolümüz vardı

9250 gr 77 cm olmuşuz:nazar: bu ay kilo aldık şükür,
üsten 2 tane diş geldi gelecek az kaldı,

artık dolma, sulu köfte makarna pilav verebilirsiniz dedi
biz tuz yok diyoruz ama ALLAHın emri değil eğer yemeklerinizi az tuzla pişirirseniz ufak ufak ekmek içiyle verin dedi...

demiri söyledim veremiyorum ferro sanolu diye, her gün yumurtasını ve etini yiyorsa sorun olmaz dedi
zaten kan vercez bu ay dedi sonuca göre bakarız dedi,

bende ferro sanolu değiştirsek dedim, diğerlerinin tadı güzel ama işe yaramıyorlar, sadece vermiş olmak için veirsin dedi
en etkilisi ve iyisi ferro sanol dedi.

bu sabahta erkenden kalktık, kan vermeye gittik hem nilay hem gökay için, önce ikisinin kanını verdiki sonra gökay beyin çişini bekledik, neyse 09-45 te çişini yaptıda bende işe yetiştim.

bu arada kan verme işinden çok tırsıyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı, gık demedi maşallah ama hemşirenin elide hafifti sanırım nilayda hep ağlardı o da hiç acımadı anne dedi

şimdilik benden haberler bu kadar , sizde ne var ne yok???

Son düzenleme:
bu arada dün doktor kontrolümüz vardı

9250 gr 77 cm olmuşuz:nazar: bu ay kilo aldık şükür,
üsten 2 tane diş geldi gelecek az kaldı,

artık dolma, sulu köfte makarna pilav verebilirsiniz dedi
biz tuz yok diyoruz ama ALLAHın emri değil eğer yemeklerinizi az tuzla pişirirseniz ufak ufak ekmek içiyle verin dedi...

demiri söyledim veremiyorum ferro sanolu diye, her gün yumurtasını ve etini yiyorsa sorun olmaz dedi
zaten kan vercez bu ay dedi sonuca göre bakarız dedi,

bende ferro sanolu değiştirsek dedim, diğerlerinin tadı güzel ama işe yaramıyorlar, sadece vermiş olmak için veirsin dedi
en etkilisi ve iyisi ferro sanol dedi.

bu sabahta erkenden kalktık, kan vermeye gittik hem nilay hem gökay için, önce ikisinin kanını verdiki sonra gökay beyin çişini bekledik, neyse 09-45 te çişini yaptıda bende işe yetiştim.

bu arada kan verme işinden çok tırsıyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı, gık demedi maşallah ama hemşirenin elide hafifti sanırım nilayda hep ağlardı o da hiç acımadı anne dedi

şimdilik benden haberler bu kadar , sizde ne var ne yok???

oy oy maşallah kuzuya:nazar:

Acelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok

Back
X