2009 Aralık Anneleri

gelir canım bende pelinin tavsiyesi üzerine kullanıyorum ertesi gün hiç bişeyi kalmıyor

öyle deme daha mına karnımdayken kordondan parca alındı
dogdu yasaması mucıze denmış umıtlerı yokmuş ama çok şükür rabbime hepsi geçti kucagımızdalar dermansız dert olmasın yeterkı

cok sukur atlattınız canım o zor gunlerı bende hep sukredıyorum ama
ah canım demıycemde sen yasadıklarımı bır bılsen
ılk bebegıme hamıle kaldım karnımda öldu aglaya aglaya aldılar bebegımıı
doktor doktor gezdım nıye oldu dıye herkes ılk bebek bu olur ıkıncıde bısey olmaz dedı
olmaz dedım bır sebebı olmalı dedım kendım nette arastırarak kan pıhtılasması sorunumu buldum
doktoruma gıttım dedım bu testı yapalımmı aldıgım cevap cocuk sende takıntı olmus bır psıkologa gıt fızıksel bır sorunun yok dedı
hadı baska doktora gıttım bu sefer esım sen ıkna olmuyosun ılla bır hastalık bulacaksın dedı cabalarımın sonucu evet bebegımı kaybetmem kan pıhtılasmasından oldugunu kanıtladık
hadı tekrar hamıle kaldım bu sefer ıgneye baslayalım dedı doktorum tamam dedım yeterkı o saglıklı olsun hergun esım yaptı ıgnemı bu sefer 2li testte rısk cıktı bebegın down sendromlu olabılır dendı doktor doktor gezdık cok sukur dıger testler sonucunda rısk daha dusuk cıktı 9 ay yedıgım 300 ıgne her gece hareket etmıyo öldu dıye acıllere gıdılerek gecırılen bır hamılelık yanı bu bende doyma noktası sanırım
sımdıde 1aydır yesıl kaka neden dedım basda doktorumuz olmak uzere yedıklerındendır yok usutmussundur yanı bıseyler desıgıyorsa nedenı vardır
ılla bana kafayı yedırerek bulduruyor bu doktorlar okusam doktor olsam bu kadar bılgılı olmazdım lmaz:kadın dogumu hamıleyken okudum cocuk dogdu pedıatrıye gectım okuya okuya:gitme: sımdıde yıprandım cok yaaa

sımdı cocuguma bakarak teshısım laktoz alerjısı yonunde bakalım yınemı ben haklı cıkıcam
BU DOKTORLARDAN BAZEN NEFRET EDIYORUM

Ben de metsil verdim biraz önce. Kakyı yapıyor bizimkisi sorun yok pek ama gazı geçmiyor işte yine de.
metsil iyi geliyor diye biliyorum ama biraz önce nette okudum 5 aydan küçük çocuklarda kullanılması tavsiye edilmiyormuş.ama mecbur kalınca kullanıyoruz ne yapalım.bizim bu güne kadar gaz sorunumuz hiç olmadı ama 3 aydan sonra olacak gibi duruyor.

canım benim kızım da doktordayken yeşil kaka yaptı doktora sordum anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normaldir çünkü anne sütü bağırsaklarından hazmedilmeden geçince olur dedi

Bu gaz ilaçlarını ben de çok araştırmıştım. Bazı doktorlar öyle dese de bazıları metsilin vücutta hiçbir emilime uğramadan direkt atıldığı için kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Keşke hiçbirini kullanmak zorunda kalmasak ama kullanıyoruz işte ne yazık ki.
özele de yazdım ama bepanten merhem al süper annem bizi bunla büyütmüş arkadaşımın annesi ve arkadaşımda çocuğunu onla büyüttü

Ben de sürdüm şimdi inşallah işe yarar canım sağolasın.

kaka yapamıyorsa emzirmeden önce 1 ç. k. has zeytinyağı verin çok faydasını görürsünüz

pisik sorunumuz bizim yok ama ilk ayinda bez degsince olmustu doktor bepanthen vermisti turkiyede oldugunu bilmiyodum 1 gunde gecirmisti cok sukur ondan sonrada olmadi..yesil kakanin sebeblerinden biride gogsunu emmeye baslandiginda agzina dolu dolu geliyosa hizli hizli iciyo yada icemiyo yani o bagisrsaklarda biseye sebeb oluyomus ondan oluyomus yesil kaka bizdede bazen olurdu 2 gundur biraz fazlalasti bide ben sut ictigim yada sutlu tatli yedigimde sanki kizin kakasi yesil oluyo yani yaada denk geldi..pelinn dogrusun bosuna memeden sogutmayim vermeyim nasil olsa mayista insallah vizesi cikinca turkiyeye gittimizde taze taze meyve sebze purelerine baslariz 5 aylik olur insallah kismet olursa

canim, yesil kaka olayini daha once de konusmustuk. Neden bu kadar endiselendigini anlamiyorum. Anne sutu alan bebeklerde olur yesil kaka, bu anormal bir durum var demek degil. emzirme seklinden, yediklerinden hatta cok emmesinden bile olabilir yesil kaka. eger bebegin huzurluysa, sana saglikli gorunuyorsa hic merak edecek bir sey yok. benim kizim da yesil kaka yapiyor.

bılıyorum tatlım oncede konusmustuk ama bu ay bebegımın gelısımı tamamıyle azaldı
aıle hekımımızde ayrıntılı bır ınceleme yaptırıın dedı
her ay 1,5 kılo alan bebegım bu ay 400gr aldı ve huzursuzluk baya arttı
o yuzden artık bende bıseylerın yolunda gıtmedııgını dusunuyorum cok mutsuzum :sinifsinif:

Canımya ne kadar endişelenme felan desekte sen yine endişeleneceksin doğal olarak . .Ama kendine cok stres yapma bu durumu aynen bende senin gibiydim bebiş dürekli yeşil kaka yapıyordu annem de sürekli bu cocuk rahatsızmı nedri niye boyle neden boyle diyordu iyce canım sıkılmaya başlamaıstı o yüzden seni çok iyi anlıyorum heleki bi gece iyce daralmıştım gece alıp acile goturmeyi bişe düşündüm neyse uzatmıyım ertesi doktora götürdük kaka tahlili yapıldı ve önemli bişey olmadıgını soyledi doktor . . bak hemde kakası sümüksü gibiydi çok canı sıkılıyo insanın . .Sen kendini üzme bu kadar Allah hasta olan tm yavrulara acil şifalar versin ve hiçbir bebek hasta olmasın . .bu arada daha benim ufaklık yeni yeni sarı kakaya dönü ama yine arada yeşil kaka devem . .Allah bebişine acil şifalar versin . .

Son düzenleme:
zeytinyağıda birebirdir...tavsiye edeirm pişiklerde...

zeytın yagını kızdırın soguduktan sonra surun 2hafatyı geckın pısıgımız vardı herseyı denedım pamuklu su bepanten trosyd krem degısıklıgı bez degısıklıgı hepsını denedım en son zeytın yagını kızdırdım kaynatım yanı soguduktan sonra surdum 1gunde gectı sukur

oda olur kzıdırarak sürmek ama bende özel yapım zeytinyağıv ardı...hiç kaynatmadım ve çokta kullandım...pişilk olmadıkça sürmüyorum ama...haftada bir veya iki..ayrıca pişik kremide kullanmıyorum...direk kapatıyorum...çok memnunum...zeytinyağı ayrıca yumuşak yapıyor ama gerekmedikçe sürmedim arkdaşlar....

slm kızlae herkese günaydın dün bebeğimi aylık kntrolüne göürdük ayrıca göbeğindeki akıntısı ve şu geçmek bilmeyen pişiğinide gösterdimgöbeeğini yaktılar pazartesi tekrar gidicez tekrar yakıcak kalça ultrasonu ve hamileyken böbreklerinde genişleme gözüktüü için böbreklerine ultrason çekildi şükür bişey çıkmadı sorun yok sağlığı gayet ii ama pişiği için bir sürü şey verdi çünkü kasık bölgesine bile çıkmıştı piişik serum fizyolojik 1litre verdi her sefernde onunla temzilenicek pişiği mantar ilacı zinco vitamin şurubu bide colinox die bi gaz ilacı verdi ve popolin omega die pişik kremi okadaar pişik kremi kullandım gittim mustela die 35 liraya krem aldım poplin hiç aaklıma gelmemişti doum yaaaptıım hastanenin doktoruna gittim ve o bunu önerdi bide fito krem verdi alt deiştirmemiz tam bir ameliyata döndü:)nese geçsinde önemli deil şimdden etki etti gibi kızarıklıklar hafifledi inş geçer ve bunddan sonra bu kremleri kullanırım popolin omegayıda eksik etmem heralde nese çok konuştum kendinize ve bebişlere ii bakın öptüm:):bbo:

geçmiş olsun canım....kalça ultorosonu kaç derece çıktı ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…