Canımya ne kadar endişelenme felan desekte sen yine endişeleneceksin doğal olarak . .Ama kendine cok stres yapma bu durumu aynen bende senin gibiydim bebiş dürekli yeşil kaka yapıyordu annem de sürekli bu cocuk rahatsızmı nedri niye boyle neden boyle diyordu iyce canım sıkılmaya başlamaıstı o yüzden seni çok iyi anlıyorum heleki bi gece iyce daralmıştım gece alıp acile goturmeyi bişe düşündüm neyse uzatmıyım ertesi doktora götürdük kaka tahlili yapıldı ve önemli bişey olmadıgını soyledi doktor . . bak hemde kakası sümüksü gibiydi çok canı sıkılıyo insanın . .Sen kendini üzme bu kadar Allah hasta olan tm yavrulara acil şifalar versin ve hiçbir bebek hasta olmasın . .bu arada daha benim ufaklık yeni yeni sarı kakaya dönü ama yine arada yeşil kaka devem . .Allah bebişine acil şifalar versin . .
canım ben doktora goturdum bagırsak enfeksıyonu dedı o sumuksu yapılar enfeksıyon belırtısıymıs
ıkı ayrı ılac kullandık ama rengı degısmedı sadece kusmayı kesdı yesıl kaka yapmasını kafaya takmadım ama kılo almadıgnıı ogrenınce cok uzuldum saglıklı olsunda varsın yesıl kaka yapsın dıyordum once
ve bebegım sureklı aglıyor artık bende ıyıce bunaldım senınkının huysuzlugu varmı
bırde artık uykusuda cok azaldı sızdede boyle sorunlar varmı
pazartesı baska bır drden randevu aldım sanada yazarım gelınce doktorun dedıklerını bebekler saglıklı olsun annelerı uzulmesın baska bısey ıstemem
selam herkese,
dün jokere gittim bazı ürünlerde %30 geri dönüşüm oluyo puan olarak!! bilginize kızlar....ben annemin evi için park yatak aldım 199 du...60 ını puan olarak geri verdiler...biberon aldım, kaşık aldım, uyku kuzusu die çok güzel bişi aldım...yatağına takıyosun huzurlu şarkılar çalıyo....(gerçi annem bu ne saçma bişi çocuk bu seslerle bunalıma girer) gibi bir yorum yaptı ama ben sevdim :)))
benimde ilk aylarda en az 1 kilo almıştı sonraki ay 600gr alınca aynı senin gibi şok oldum ve hep yeşil kakası vardı ama sonra bende epey bi araştırmadan vede soruşturmadan sonra baktimki gayet doğal bişeymiş ilk aylar hızlı kilo alıyo bebekler sonraki aylarda kilo alımı yavaşlıyor zaten sağlıklısıda bu düşünsene bebeğinin her ay bi buçuk kilo aldığını bebek obez olur allah korusun bebeğin vucudu fazla kilo alımında kendini dengeliyor zaten 3 aydan sonra ortalama 400 500 gr alması gerekiyor yeşil kaka olayıda bitti bende artık hiç yeşil kaka yapmıyor niye yapmıyor diye sorarsan gecen ay az kilo aldığı ayda her memeyi 10 dk emziriyodum şimdi bi meme bitmeden öbürüne geçmiyorum bunu uyguladığımdan beri yeşil kaka bitti tabi yeşil kakanın bi sürü sebebi var bu benimkinde gözlemlediğim bak forumdaki arkadaşlara hepsinin bebeği son aylarda az kilo almış başa ne dicektim ya heh bide bu yeşil kaka olayını ranta çeviren doktor var ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normal ateşi yoksa fışkırarak kusmuyosa bi sorun yok sürekli ağlaması na gelince benimkide artık az uyuyor ve tepesinde durmadıkça ağlıyor artık yemek yerken mutfakta her bişeyde yanımızda olmak istiyor demek istediğin böyle bişey mi tabi bunlar sadece bi fikir en iyisi araştırıp yada araştırtıp kendin bulman insanın içi ancak böyle rahat ediyor haklı olarak
millette çok biliyo zaten çocuk daha kaç kilo alacak pes.benimkide aynı kucakta duruyo isyan ettiği saatler oluyodu emmiyodu geriyodu kendini falan şimdi şimdi anladık meğer uykusu gelinnce yapıyomuş:) acemilik işte napacan yavaş yavaş öğreniyoruz çocuk meğer bize sinyalleri veriyomuş alt dudağını emiyo gözlerini oğuşturuyo emmiyo yatmıyo gülmüyo allahım nedir senin derdin diyoduk kucağıma alıp yürüdüğümde vücudunu bana çeviriyo yüzünü göğsüme yumuyo ve derin bir uykuya dalıyo hep aynı şeyleri yapıyodu ama ben anlayamaıyodum
teşekkür ederiz teyzesiii:)Güle güle kullansın canım Ömer Beycim:) uyku kuzusu adı bile ne güzelmişolumunekankayizsmile
ne guzelmıs uyku kuzusu gule gule kullansın bebıs
ya bu çocuğu koy yatağına uyut işi nasıl oluyo o kadar yazılıyo çiziliyo nasıl bi başarıdır bu benim kollarım koptu bee babası ayağında sallıyo uyutuyo ben kucağımda başaran var mı bu işi kudurtmadan rahat rahat iyi geceler öpücüğünlen hebilmiyorumkismile
hımm gündüz o şekilde oyalanıyo ama akşam yatağa kor komaz çığlığı basıyo belkide öyle alıştı neyse yarın akşam bi deneyeyim bakim teşekkürleresracım, ben yatağına koyuyorum önce ittiraz ediyo tabii, sonra dönenceye takılıyo, sonra eller ağıza gidiyo tam o sırada yüzükoyun çeviriyorum....gözünün hizasınada renkli bi oyuncak koyuyorum, ona bakıp parmağını emerek ve söylenerek uyuyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?