Canım bize gelen akşam geliyor zaten o zaman da eşim evde oluyor.11de ne işleri varmış ay ben daha yeni kahvaltı yapıyprum osaatlerde.allah yardımcın olsun cnm.kız ben adamı bulamıom ki bişiler aldırayım çok yoğunlar bu ara evede bi gelio yorgun argın çat kapı gelenler çk kötü oluyoya ha biri gelcek die evi toparamaya çalışıom durmadan bi yandan yağmur durmuo öğleden sonraları çok mutsuz nedense ağlıo evde gezmek istiyo kucağımda hep ay öle 2 gün önceden hber verenlere uyuz oluom hazırlık yp der gibi en iisi dediğin gibi nazan 1 saat kala haber versnler yeter sempatiksalakcinni
bnm misafrler yarın 11de gelcez dedi 2 kişiler çok drmazlr tahminim öğleden sonradfa eşim izin alabilirse aşıya gdicez rota virüs aşısı yandık yarın bu kız gezmeyi arabayı hç sevmi,o çığlık çığlığa ağlıo
ayy dimi dilek valla daha rahat bnde bugün ilk defa yıkadım eşi,mle yıkıyoduk geceleri hep o işten gelince ama zor oluyodu bugün banada bi cesaret geldi yıkadım oohh mis gibi oldu kızım başını yıkarken zorlandım bnde bide banyodan önce hep yağlıyorum kızımı kaygan oluyo o yüzden vücudu fileyi bulandan allah razı olsun yani kaydirigubbakcemile3
kız maşallah de nazar değmesin sılaya![]()
Rota aşısı için geçmiş olsun şimdiden.allahtan bi o aşı ağızdan..arabayı sever bebişler aslında ya.benimki biner binmez kurulmuş gibi gözlerini kapatıyor:)
bende hep annemle yıkıyorum sırf yıkamak için buraya geliyor kadıncağız 2-3gnde bir.oturana kadar da kendim yıkayamam sanırım:S
Oy maşallah ben çok su içiyorum akşam ve sabah sadece sıcak bir şeyler içiyorum.günde bi bardaktan bişy olmaz o zmn zayıflatıomş die duydumdabilmiyorumkismile
bn çok susuyorum kızlar mutfak tezgahının üstünde poşet bitki çay sepetim vr sürekli ketılda su kaynatıp günde 10 20 bardağa yakın bitki çayları tüketiyorum papatya rezene anason ısırgan yeşilçay ıhlamur nane limon kekik ne bulursam artık :)
hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....
Canım nasıl demliyorsunuz rezeneyi?yani ne kadar suya ne kadar koyacağımı bilemedim ben.bugünlerde gaz vurdu bizi.azaldı derken