herkese günaydın.hayırlı cumalar..bebişlerle birlikte mutlu huzurlu günler inş,,,,
dün 2.ay aşılarımızı olduk.kızımın ateşi yükseldi biraz 37.3 lerdeydi.calpol verdim.üstünü iyice hafiflettim gece biraz daha iyiydi 36.5 lere düştü..
dün tartıldı ve sadece 500 gr almış.çok üzülüyorum ya herkes bebeğin çok zayıf diyor.verem savaştaki hemşire bu çok zayıf prematüremi doğdu demezmi benim iyice moralim bozuldu.doğum kg iyiydi 3630 sonra 10 günde 3400 e düştü.şimdi 4700..sağlık ocağındaki hemşire verme mama biraz daha bekle tekrar tartalım dedi ama benim canım sıkıldı.açmı acaba sütüm yokmu acaba diye düşünüyorum.
üstüne dün kayıvalidem geldi.zaten bana sürekli mama ver diye ısrar edip sinirlerimi bozuyor.gelmiş yine ayın mevzu mama ver mama ver.en son dayanamadım vereceğim anne dedim.her zaman vermeyeceğim diye ısrarla diretiyordum artık dayanamıyorum ya kaldıramıyorum.birde bebeği emzirirken gelip yanıma kulağını dayamazmı bize bakim yutkunma sesi geliyormu diye.ayy fenalık geçirecektim.yok bebeği salla yok o bez çok sıkıyor onu bacakları kasılıyor galiba.ya beni diğer gelinleriyle karıştırdı.alışmış onlara karışmaya cahil görüp ama en cahil o farkında değil.ay çok uzun oldu ama canım sıkılmış yazmak istedim..