Geçmiş olsun canım bebişine. Mama verip vermeme konusunda doktorun ne diyor? Kilosu olması gereken sınırlar içerisinde miymiş? Bu sınır bayağı bir geniş aralıkta değişebiliyor çünkü.Eğer gerekiyorsa bir miktarda olsa mama takviyesi yapmalısın. Gerçekten sütün azsa ilerde dehidrasyona da sebep oluyormuş bu durum bizim doktorun dediğine göre.
Benim oğlum geçen ay 350 gr almıştı. Günde iki sefer mama takviyesiyle çok güzel toparladı şimdi. Doktor günde üç kere ver demişti ama ben iki kere verdim. Hatta bazı günler bir kere verdim. Çabucak toparladı çok şükür.
canım sağlık ocağında aşı olurken tartıldı.oradaki hemşire bu kg olabilir düşük değil dedi.mama takviyesi yapayımmı diye sordum bir ay daha bekle gel tartalım ondan sonra dedi.kararsız kaldım.
Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:
aynen bende aynı senin gibi ben çocukla gece uğraşırken eşimin uyuyor olması beni çok sinirlendiriyor.nasıl bir psikolojiyse bu...
tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni
ayy gündüz çocukla uğraş akşam eşinin arkadaşları.bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.biraz daha vakit geçince gelseler bizleride sıkıntıya sokmasalar ne olur..