ohh afiyet olsun canım.bende kuruyemiş gaz yapıyor diye çekiniyordum yemeye.ama olmayacak böyle çünkü gaz olacak diye çok kısıtlıyorum kendimi.su içmede problem yok ben zaten suyu hamileykende onun öncesindede çok içerim.kilo sorunum yok canım tam tersi çok kilo almadım hamilelikte doğumdan sonrada bayağı verdim almaya çalışıyorum yani.3.ayı doldurmuşsun gaz ne durumda geçtimi..
yah işte herşey gaz yapıyormuş yaa. bir kuruyemişi duymamıştım. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrdiiiiim herşeyden az az yiyorum ben artık dediğim gibi. herşeye alışsın vücudu. gaza da. hiçbişey vermiyom gaz içinde, ağlıyor alıyom şebek oluyom karşısında yavrumun emdiriyom susuyo uyuyo memede, yatırıyom "böyle böyle büyüyeceeeeeek" (herkesin dilinde olduğundan sıkılıp tav olduğum laf) ben bittim koptum artık. herkes bişey söylüyor olmuyor. ben yalnız bakıyorum kimse yok. tamamiyle bende düzen. ct nenesine götürdük feryatki ne feryat...durmam ALLAH durmam...gitmemle dönmem bir oldu. arabada sakinleşti nenesinde emmedi eve geldik curkcurk...ve uyudu...tümgün gıkı çıkmadı 1 saat sonra gülücükler...sanki o değildi...Yani düzen çoooooooook önemli. bir alıştımı öyle istiyor. ayrı birşey yaptınmı hergün onu istiyor sil baştan düzeni gene ben kuruyorum çünkü benim durum böyle yalnızım ve böyle olunca problem yok. Nasıl olcak diye düşünmüyorum çünkü önemli olan şimdi. Şuan onun sadece herşeyi memesi...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah.
HAA nenesinde düzen dışında STRESTEN (ben olmasamda çevredeki yüksek sese filan alışkın değil) sinirli durumlardan da etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Sanki tüm gün başkası gelip bakıyor gibi o ben alayım olunca filan) 2kişi başında ben emzirmeye çalışırken bakmak zorundaydılar susçakmı diye, ben de gerildim sanırım sonra da bağırdım filan( nene ek gıdaya başlamadınızmı dedi emmeyince orda 7 kilo olan çocuğa) tepem attı ama yansıtamadımda kırılcak üzülcek içimde ukte kalcak filan diye....
Son düzenleme: