hayırdır hande
su herseyı abartıyomusuz gıbı davranan öküz kocalardan nefret edıyorum.hasta işte çocuk yalan mı soyluycez sen nerden bılıyosun kı gunun ne kadarını onunla ılgılenerek gecırıyosun da ahkam kesıyosun allahın duygusuz duyarsızı...
gecen doktorum programında prof dedı hamılelıkle annelerın beynınde degişim oluyormuş bir bölum oluşuyormuş dogumla gelişiyormuş o erkeklerde olmazmış o yuzden eşlerden beklentınız olmasın anlam veremıyorsunuz anne olarak babanın yaptgına ama anne baba tıbbende farklı beyın dedı evı sılmesını söylesenız daha mantıklı gelir dedi :roflol::roflol:
Canberk çok şükür birkaç gecedir oniki buçuktan dört buçuğa kadar kesintisiz uyuyor. Sonra bir saat kadar emme kıvranma şeklinde geçiyor. Beş buçuk gibi uyuyup yedide tekrar uyanıyor ve ondan sonra kesintisiz gözler kapalı dokuza kadar sürekli kıvranıyor. Çocuk resmen doğum sancısı çeker gibi kıvranıyor yaa. Ne biçim iş anlamadım ben bunu.
Yine de geçen haftaları düşününce buna da şükür diyorum.
Babuline yi kullanıyorum gazına iyi geliyor mu bilmem ama anason yağı içerdiği için belki uykusunu biraz uzatmıştır diyorum.
Demir ilacına bizim doktor da 6. ayda başlayacağız dedi.
masallah de hemen

klava:
masallah kuzuma
bende babukıne uyku yaptı sandım ama degilmiş ebru vermedıgımdede uyudu yada verdıgımdede uyumadıgı oldu
selam kizlar gecmiste islak mendillerden konusmussunuz ben dogdu dogali misafirlik disinda hep yikadim poposunu hep yikadim simdi vucudu buna alisinca yazin tatile turkiyeye gidince sorun olurmu acaba turkiyede heryerde yikamam kendi annemlerde kalinca yikarim ama bi evimiz yok orda burda kalacaz islak mendil kullacam mecbur acaba ozaman pisik olurmu
bence arada kullan cıldı alışsın ılk kullanmanla pişik olmasın daha sonra
6.5 aydan beri i,lk kez evde yalnızım :1shok:
6,5 aydan beri evde yalnız olmaktan ıyıdır :)