dur 1 dk sakın ol
bak pazartesi daha ıyı bır doktora gdceksın
derman bulur inşallah
sen güçlü olmaya çalış
pskolojini duzeltkı bebgın etkılenmesın
dualarımız kabul olacak iyileşecektır kuzun inşallah
Canım dur moralini bozma hemen. Bizimki de geçen ay 350 gram aldı sadece. 500 grama kadar normal diyor doktorlar.
Tıp fakültesinde de tabii iyice bir araştırılsın belki gözden kaçan bir sorun vardır. Belki de hiçbir şey yoktur inşallah, en azından içiniz rahat eder.
Endişelenmekte tabii ki çok haklısın ama ağlayıp,moralini bozup sütünü kaçırma lütfen biliyorsun hemen etkileniyor süt üretimi.
inş bu dr anlar sebebini ve kurtulursun cnm ya allah yardmcınız olsn sakin olmaya çlş bebeğinide strese sokma
tatlım Allah biran önce şifasını versin inşallah ki hem belkide bişeyciği yoktur bile inşallah . .moralini bozma bak doktorada götürüyosunuz inşallah hemencik anlaşılır ne olup olmadıgı ve hiçbişeyi olmadıgı cıkar inşallah . .![]()
saolun kızlar ama artık ıyıce sınırlerım harap oldu sanırım
1 aydır yesıl kakayla ugrastık duzelmedı once kılo alımı ıyı dıye cok kafama takmıyodum ama sımdı 400grmı duyunca sınırlerım boşaldı sanırım
kuzumda cok huysuz aglayıp duruyo 1 cay kasıgı calpol verdım
benım hamılelıgımde zaten hep problemle hastaneyle doktorlarla gectı kuzumda acı cekecek dıye uzuluyorum
bakıyorum etraafıma kımse benım kadar dusmuyor uzerıne ama onların bebeklerı hıc hasta olmuyor ben koruyup kolladıkca hep bızımım buluyor dıyorum ben agladıkca bebegımde aglıyor annem geldı sagolsun sımdı kafayı yemek ıcden degıl
umarım p.tesı ıyı seyler duyarımda bu korkularım gecer