senemss ve minanın annesi :) cevaplarınız için teşekkür ederim. antibiyotiği doktorumuz verin dedi. ama ben fizyoterapistken(artık çalışmıyorum ara verdim) çalıştığım bebeklerin doktorlarıyla yaptığım görüşmelerde hep bu konunun istişaresini yapardık, sonra tabiki doktor son kararını verirdi. kusma ishal ateş ağlama vb birşey olmadı sadece kilo alımı bu ay yavaşladı, için rahat etmediği için idrar testi yaptırdım öyle yani. Gülcenin bağışıklık sisteminin bu durumla savaşmasına ama en ufak bi ateş yada huzursuzlukta ilaca başlamayı düşünüyorum. bir iki gün kendi haline bırakıcam, bu arada enfeksiyon geçmesi için soğan suyu içip sarımsak yutup sütüm kokmasın diye de kakule ve karanfil yemeyi düşünüyorum, 2gündür düşünme sonucu sanırım simdilik böyle olacak tekrardan çok teşekkür ederim, bebişlerinizi öpüyorum
pelin adım :)
geçmiş olsun tekrar şikayetı yoksa dene bakalım idrar vermek zor bişey dgl tekrar baktr haftaya umarım atlatr bizim mumkun dgldi ilaçsız durması kardesımde askeri doktor dogru ilaç kullan dedi gectı çok şukur bılgılendır yıne Allah şifa versın tum ıhtıyacı olan bebişlere