cok sukur atlattınız canım o zor gunlerı bende hep sukredıyorum ama
ah canım demıycemde sen yasadıklarımı bır bılsen
ılk bebegıme hamıle kaldım karnımda öldu aglaya aglaya aldılar bebegımıı
doktor doktor gezdım nıye oldu dıye herkes ılk bebek bu olur ıkıncıde bısey olmaz dedı
olmaz dedım bır sebebı olmalı dedım kendım nette arastırarak kan pıhtılasması sorunumu buldum
doktoruma gıttım dedım bu testı yapalımmı aldıgım cevap cocuk sende takıntı olmus bır psıkologa gıt fızıksel bır sorunun yok dedı
hadı baska doktora gıttım bu sefer esım sen ıkna olmuyosun ılla bır hastalık bulacaksın dedı cabalarımın sonucu evet bebegımı kaybetmem kan pıhtılasmasından oldugunu kanıtladık
hadı tekrar hamıle kaldım bu sefer ıgneye baslayalım dedı doktorum tamam dedım yeterkı o saglıklı olsun hergun esım yaptı ıgnemı bu sefer 2li testte rısk cıktı bebegın down sendromlu olabılır dendı doktor doktor gezdık cok sukur dıger testler sonucunda rısk daha dusuk cıktı 9 ay yedıgım 300 ıgne her gece hareket etmıyo öldu dıye acıllere gıdılerek gecırılen bır hamılelık yanı bu bende doyma noktası sanırım
sımdıde 1aydır yesıl kaka neden dedım basda doktorumuz olmak uzere yedıklerındendır yok usutmussundur yanı bıseyler desıgıyorsa nedenı vardır
ılla bana kafayı yedırerek bulduruyor bu doktorlar okusam doktor olsam bu kadar bılgılı olmazdım

lmaz:kadın dogumu hamıleyken okudum cocuk dogdu pedıatrıye gectım okuya okuya:gitme: sımdıde yıprandım cok yaaa
sımdı cocuguma bakarak teshısım laktoz alerjısı yonunde bakalım yınemı ben haklı cıkıcam
BU DOKTORLARDAN BAZEN NEFRET EDIYORUM