• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

valla hamarat kadınsın vesselam .. hdi kolay gelsin sana .. zemuszemus opuyorumnanaktan

kolay gelsin yasemincim. yine neler hazırlayacaksın orada bakalım hamarat arkadaşım? annesi girip de açıklama yapmazsa hepimizin aklı kalacak halit bebek de bu gidişle.

sağolun canlarım ama hiçte hamarat değilim ben sempatiksalakcinnim
rahatım bu günün işi yarına kalsada olur
temizim ama dağınığımda -tatlicadiarzu-

yasemincim özliycez seni
iyi bak kendine ve oğluşuna
bende sizi özliycem canımmmm olumunekankayizsmile
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın

1-5 arası azsa iki tarihte uygun diyenlerle eşitleyebiliriz mesela ben :3:

Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.

ay canım yaaa
inşallah işe yarar :teselli:
inşallah düzene girer uykuları paşamın :Saruboceq:
imkansız gibi geliyo ama 3 gündür haktanda büyük bir iyileşme var maşallah
inşallah canberkte öyle ansızın düzeliverirde seni sevindirir annesi :Saruboceq:

ay canım yaaa
inşallah canberkte öyle ansızın düzeliverirde seni sevindirir annesi :Saruboceq:

inşallah canberk de benim sıpacık berkayım da akıllanırlar haktan emin gibi. güzelce uykuları düzene girer inşallah.:Saruboceq:

Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.

anammm aldınmı hamak
:)
hadi gözünaydın:)

ay canım yaaa

Maaşallah canım Haktan a binbir kere bir daha hiç bozulmaz düzeni inşallah.
Canberkin de aslında düzelmiş sayılırdı tatilden beri ama dört gündür çok berbat oldu yine.

çok uykum var, başım ağrıyor, akşam şirketim iftar yemeği vardı, katıldım mecburen, çünkü gelebilir misin demedileri progamını ona göre yap dediler, birde yer ayarlamışlar Ankaranın diğer ucu, zaten 1 saat yolda geçiyor,
22: 30 da evdeydim ama eve gelene kadar gökay durduydu durmadıydı, yediydi yemediydi derken kendimi nasıl kastıysam bütün kemiklerim ağrıyor şimdi...
tabi bütün akşamda beni görmediği için, bütün gece canımı çıkardı..

öyle işte, bugün elim kolum kalkmıyor, sadece okudum

çok uykum var, başım ağrıyor, akşam şirketim iftar yemeği vardı, katıldım mecburen, çünkü gelebilir misin demedileri progamını ona göre yap dediler, birde yer ayarlamışlar Ankaranın diğer ucu, zaten 1 saat yolda geçiyor,
22: 30 da evdeydim ama eve gelene kadar gökay durduydu durmadıydı, yediydi yemediydi derken kendimi nasıl kastıysam bütün kemiklerim ağrıyor şimdi...

geçmiş olsun nilgüncüm. ne yapalım yazmasan da varlığın yeter canımolumunekankayizsmile

Canım benim yaa çalışanların işi çok daha zor eminim.birde sende 2çocuk var.allah yardımcınız olsun vallahi.bugün dinlenirsin inş.geçmiş olsun:teselli:

sokakta oynayan çocuklara evden sessiz olun diyenlere kızardım ama şimdi aynısını yapacam nerdyse sinir oldum.bebişi zorla uyuttum evin önünde en az 5çocuk sesi avazı çıktığı kadar bağırıp çığlık atıyorlar.sinir oldum camları balkon kapısını kapattım ses gelmesin die ama ne mümkün.ya sabırrr

geçmiş olsun nilgüncüm. ne yapalım yazmasan da varlığın yeter canımolumunekankayizsmile

ay canım çok sağol kaydirigubbakcemile5

Canım benim yaa çalışanların işi çok daha zor eminim.birde sende 2çocuk var.allah yardımcınız olsun vallahi.bugün dinlenirsin inş.geçmiş olsun:teselli:[/QUOTE

evet ya sinir oldum dün, ama yapacak birşey yok çalışmak zorundayız ,

amin canım hepimizin

ay ebru, çok sevindim valla inşallah devam gelir ...
İnşallah canım hiç olmazsa öğlen uykularında uyusa çok iyi olacak Sinop da çarşafa alıştı herkesin yanında emziremiyorsun uyusun diye evde de çarşafla zor oluyordu şimdilik böyle uyusun bakalım .
benmkide uyandıııııı
Hadi gözün aydınnn.

babyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??

Yok haber inşallah annelik heyecanıyla büyüttüğü bir şeydir önemli bir durum yoktur.

Back
X