hadi gözünüzaydın hayırlı olsun kolayca çıkarsın hepsini inşallahBENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
Ozlem Eylülde boyle . Disarda filan insanlari yanina da yaklastirmiyor gerci hosuma gitmiyor desem yalan olur . İnsanlara guldukce insanlar elleriyle yuzunu filan seviyo opuyor filan bazilari .Soyluyorum gerci cogu zaman .Benim okudugum bi kitapte bu aylarda size duskunlugu yoksa neden olmadigini kendisine iki kere sorun yaziyordu :) O yuzden bosver duskun olsun. Nasilsa gecici bi donem.
ya evet duru da kimseyi yanaştırmıyo yanına sadece uzaktan severlerse gülümsüyo öpme konularında baya iyi oluyo ama bazen ne yalan söyliyim yoruluyorum birazda başka kucaklarda otursun istemiyor değilim:)) bana düşkün olması çok güzel ama çok yoruluyorum bazen yapışık ikiz gibi dolaşalım istiyo zannımca sempatiksalakcinni
vereliniortak ya duygularıma tercüman oldun resmen tabiki çok şükür ediyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum iyi ki doğurmuşum o ayrı bişey ama bu durumda normal değil sanki o yüzden geçicidir umrım dişten sanırımnasıl birgundu ya uykum var diye ağlıyor uyutmaya çalışınca krize giriyor tüm gün bitdin artık bugunnnnnn Özlem Mina'da öyle inan birara baba diye ağla artık lütfen derken buldum kendimi eşimde bakıyor yurutece bayılır aslında istemiyor illa kucak olacak lütfen geçici olsun nerdeyse 10 aylık olacağız bu nasıl is anlamadim Lutfen i̇yiki var çok şükür demeyin o isin ayrı tarafı orası kesinlikle öyle diyecek lafım yok i̇yiki benim minam var Allah'a şükürler olsun sağlıklı o zaten %100 öyle ama ben inanın çok yorgunun ve belimin ağrısından ağlayacağım
bende altına uzun pijama ve çıtçıtlı badi ile yatırıyorum çünkü üstünü örttürmüyo zaten ve ben üşüyorum bu aralarBen minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya![]()
Ya ben ayrikligini sorcaktim . Eylülün disler arasi biraz ayrikta sizin de boyle mi dicektim .
bizim de alt iki dişimiz ayrık bizde kimsede yok ayrık diş ama bende belki süt dişi diye böyledir diyorum