- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
Canberk de çok beter gündüz güzel uyuyor, denize falan girince de gece de iyi uyuyordu ama bir hafta on gündür gene çok bozuldu uykusu artık yarım saatte bir uyanıp emmesini bile arar oldum çünkü memeyi ağzından hiç çıkarmamaya başladı çektiğim an kıyamet kopuyor emzik de almıyor ne yazık ki-bence emzik gerçekten çok büyük rahatlıkmış anne için- Günlerdir gece iki saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum.
Maaşallah Nilay'a ne kadar güzel imrendim Nilgün inan ki sen böyle söyleyince ikinci çocuğa ama Canberk nasıl bir abi olur bilmem genellikle kız çocuklar daha hassas oluyorlar bu konuda.
Canım ah o günler bir gelsin ben Canberk'le yola çıkabileceğime emin olabileyim konuşuruz tekrar ama görüşmeyi çok isterim gerçekten.
Ben her sene Ankara'ya gelirdim çünkü üniversiteden çok çok samimi iki arkadaşım orada yaşıyor gerçi biri şu an Amerika ya gitti iki seneliğine.
Tabii o zamanlar çoluksuz çocuksuz kafam ne isterse ona göre takılan bir tiptim böyle nasıl olur bilmem ama içimden de dürtüklüyor şeytan işte bakalım hayırlısı.
walla biz dört gözle bekliyoruz, kendine güvendiğin zaman hemen gel,
ya bu 2. çocuk olayı herkes için aynı bende nilay 6 yaşına gelene kadar hiç düşünmedim, yinede düşünmezdim ama, bu seferde Nilayı kardeşten mahrum etmek istemdimi 40 yaşına gelipte ben bu çocuğa niye kardeş yapmadım diye vizdan azabı çekmek istemedim.
asla yapmam diyordum, şimdide iyiki olmuş diyorum..
o yüzden kesin konuşmamak lazım, zamanla değişiyor insanın fikri
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya
Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam
Allahım evlatlarımızı korusun
geçmiş olsun Allah beterinden saklasında kendini suçlama, hemen 20 dk. öyle uyudu diye olmamaıştır o evveliyatı vardır,
hem senin gibi bir annenin elinde hemencik iyileşir minacık
Geçmiş olsun minaya . .inşallah sabaha bişey kalmaz bazen Halitde terliyo üstünden bi esintiden bile hapşırmaya başlıyor ama biraz sıcak tuttumu geçiyo . . yada bana oyle geliyoo :)) al minayı koynuna güzelce ısıt ohhh sabaha bişeyi kalmaz inşallah . .
halit nasıl oldu canım
günaydın nilgüncüm.. amin her günümüz inşallah ..
bu sabah yağmur var istanbulda .....
ankara nasıl arkideşler.....
ankarada henüz yağmur yok, haifi serindi sabah şimdi yine sıcak ama yarın için 25 derece diyor bakalım