Aryacığıma çok üzüldüm.allah tez zamanda şifasını versin inş.içim gitti
arkdaşlar sizede selam.çok duramııycam annem burda dün akşam geldi.bir gece önce rahatsızlanmış acilde serum falan takmışlar hiç söylemiyorlarda.okadar üzüldümki.canım annem allah başımızdan eksik etmesin onları.bu dünyada oğlum 1.annem 2.sırada benim için.okadar çok seviyorum onu.
geçmiş olsun şimdi nasıl annen iyidir inşallah. ben de anneme deli gibi düşkünüm valla. allah eksikliklerini göstermesin
Merhaba canım annem burda ondan pek giremiyorum aldım canım kesenize bereket:1hug:
fundacım ben de dün yolladım umarım sorun yoktur almışsındır.
burnu akıyor yağmurumun
hapşuruyor![]()
size de geçmiş olsun canım . ilerlemese bari.
Tahmin edebiliyorum Senem zordur başlangıçlar ama alışılıyor şükür ki sonradan.
Canberk de iyi aynen kuduruyor zor baş ediyorum Allah sağlık versin hepsine de kudursunlar ne yapalım işimiz ne.
Ah aynı şeyleri dinlemek konusunda ben de muzdaripim. Kadıncağız gerçekten çok çok acılar yaşamış dört evladından üçünü kaybetmiş ömrü hep hastanelerde geçmiş çok üzücü evet ama o kadar çok anlatıyor ki belki yüz defa ben de tabii ki kırmak istemediğimden dinliyorum her seferinde ama hem daralıyorum hem de üzülüyorum o anlattıkça.
anladım ki kocişlerden sonra kaynanaların da hepsi aynı. ay bigün bizim gelinler de böyle topiklerde bizden böyle dert mi yanacaklar. ayy düşüncesi bile kötü. ben kaynana sıfatını hiç kendime konduramıyorum:)))