Selam arkadaşlar
Herkes çok yorgun aynı benim gibi sanırım.Sabah kalkarken bıraksalar kaç gün uyurum acaba diye düşündüm okadar zor kalktım ki...
Haftasonum çok yoğun geçti.Cumartesi abimin nişanı vardı,dün eşimin doğum günüydü.Cuma akşamı 9senedir görmediğim lise arkadaşım mesaj attı.buraya akrabalarına gelmiş.görüşelim diye.nişan günü görüşemezdim,mecbur pazara anlaştım.nişan günü ev işi ütü yaptım biraz.bebeği ablama bırakıp kuaföre gittim,dönüşte aldık eve geldik.kaç saat hiç uyumamış.eve geldik hazırlanıp çıkacaz acelemiz var.uyuyacağı tuttu:)sonra uyandı koştur koştur nişana gittik.gece 12gibi geldik.tabi ev yine dağılmış.arkadaşım da 1de gelirim ddedi.mecbur osaattten sonra ev topladım yine toz aldım gece gece.2buçuktaa yattım.arkadaşım geldi 5e doğru gitti.eşimin doğum günüydü.teyzemler ablamdaydı doğrudürüst göremedim diye aklımda ordaydı.sonra 5gibi görümcemler aramış eşimi abi evdyseniz size geliyoruz çıktık yola demişler o da gelin demiş.akannehir bir saatte ancak geldiler 10dak.yoldan.hediye almışlar galiba..neyse saat oldumu 6.yemek saati.pat diye geldiler.allahtan balık vardı evde onu kızarrtıık çorba salata falan...çay yaptım.gitseler diye bekliyorum ağlamak geldi içimden.memleketten teyzemle kızı gelmiş,annem ablam hep biraradalar.bizde de onlar var...neyse 9gibi gittiler.eşim anladı üzüldüğümü.hadi hemen çıkalım ablana gidelim dedi.bebişi giydirdim fırladık.ordan da yine gece 12de geldik..yine yatmam 1buçuk gibi oldu.gece kaç kez kalktım bilmiyorum.sabah da erken kalktık.okadar yorgun uykusuz hissediyorumki anlatamam

(
çok yazdım kusura bakmayın anlatmak istedim:gitme: