• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Benim de vardı bunlardan bayılırdım aynen şimdi olsa yine oynarım.
Bir de tahta bloklarım vardı kırmızı arabanın içinde renkli tahta bloklardan, bulursam onlardan Canberk'e mutlaka alacağım, bir de mekanik adamlarım vardı kızılderili çadırları, atları, kayıkları bir arada satılırdı adamların saçları çıkabiyordu hatırlayan var mı yaa ben bayılıyordum onlara ama artık yok sanırım ah bir bulsam Canberk büyüdüğünde birlikte oynarız ne güzel olur.

mekanik adamları hatırlamıyorum da saçı çıkanlar hayal meyal... ya da acaba legonun adamlarıyla mı karıştırıyorum :44:
ya ebruuuuuu o oyuncak pahalı değil di mi? biri de değil desin noooolur :84:

mamaları yedim geldim:56:

yarasın ben de zıkkımlandım geldim :92:

sağol uzun bir zaman sonra dayanamadım ve geldim iyimisiniz

hoşgeldin iyi ettin dünya nasıl sen nasılsın?

mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuk:27:sizlerde ne var ne yok

mrb kızlar . Nasılsınız. Ben pek iyi deilim. Dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. Acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. Bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuk:27:sizlerde ne var ne yok

senin ve de senin nezninde sebzegil kocanın doğum günüsünü kutlarım bacım.
Rabbim sağlıklı evladınla nice yaşları beraber kutlamayı nasip etsin.

Anneciğine rabbim şifa versin.
Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.

mekanik adamları hatırlamıyorum da saçı çıkanlar hayal meyal... ya da acaba legonun adamlarıyla mı karıştırıyorum :44:

Yok Bige zannetmiyorum değildir bence de acaba o zamanlarda bunun orijinaliyle yerli üretimi mi vardı daha ucuz olan?

Ay mekanik adamlarımı buldum nasıl bir sevindirik oldum anlatamam foto eklemeyi bilmediğim icin ekleyemedim şu sitede dönmüş bayağı bir muhabbeti yalnız diyor ki her erkek çocuğun gözdesiydi falan ben erkek fatma hiç bebeklerle oynamaz hep bu oyuncaklarla oynardım:27:

mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuk:27:sizlerde ne var ne yok

canım öncelikle geçmiş olsun allah tekrarından esirgesin
sonracıııııma İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN TÜLAAAAAAAAAYYYYYYYY :24: :118:
yasemin getir kuzum pastayı :56:
eşin de adam gibi davranıyorsa iyi ki doğmuş :46: yok eşeklik baki ise ooooh canıma değsin 1 yaş daha yaşlandı :63:

Son düzenleme:
Yok Bige zannetmiyorum değildir bence de acaba o zamanlarda bunun orijinaliyle yerli üretimi mi vardı daha ucuz olan?

Ay mekanik adamlarımı buldum nasıl bir sevindirik oldum anlatamam foto eklemeyi bilmediğim icin ekleyemedim şu sitede dönmüş bayağı bir muhabbeti yalnız diyor ki her erkek çocuğun gözdesiydi falan ben erkek fatma hiç bebeklerle oynamaz hep bu oyuncaklarla oynardım:27:

bilmiyorum ki bu kadar pahalı olamaz o zamanlar annemler mümkün değil almazdı :27:
tamam işte legonun adamları dediğim bunlardı :P kafada bir yumru olurdu saç oraya otururdu :))

Son düzenleme:
senin ve de senin nezninde sebzegil kocanın doğum günüsünü kutlarım bacım.
Rabbim sağlıklı evladınla nice yaşları beraber kutlamayı nasip etsin.

Anneciğine rabbim şifa versin.
Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.
saol canım teşekkrüederim
canım öncelikle geçmiş olsun allah tekrarından esirgesin
sonracıııııma İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN TÜLAAAAAAAAAYYYYYYYY :24: :118:
yasemin getir kuzum pastayı :56:
eşin de adam gibi davranıyorsa iyi ki doğmuş :46: yok eşeklik baki ise ooooh canıma değsin 1 yaş daha yaşlandı :63:
saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım

şükür iyi sağol bilgeydi dimi?

Cok geçmiş olsun anne Tülay Allah tekrarını yaşatmasın.

Site ismi yazmayı unutmuşum heyecan yaptım ya buldum diye
mini mekanikler - ekşi sözlük

7128.jpg

oyuncakçılarda görüyorum ben bunlardan playmobilmiş markası da

üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.

saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım

ne alcan? :82:

şükür iyi sağol bilgeydi dimi?

bige esasen

niyeeeeeee :33:

üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.

allah tez zamanda şifa versin çok zor

Back
X