Benim de vardı bunlardan bayılırdım aynen şimdi olsa yine oynarım.
Bir de tahta bloklarım vardı kırmızı arabanın içinde renkli tahta bloklardan, bulursam onlardan Canberk'e mutlaka alacağım, bir de mekanik adamlarım vardı kızılderili çadırları, atları, kayıkları bir arada satılırdı adamların saçları çıkabiyordu hatırlayan var mı yaa ben bayılıyordum onlara ama artık yok sanırım ah bir bulsam Canberk büyüdüğünde birlikte oynarız ne güzel olur.
ebru nasılsın canım . canberk napıyoo .. ben hatırlıyorum onları vardı bendede çok pynardım .. almak lazım çocuklara ..
mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
tülaycım annene çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyoeum . getirme aklına kötü şeyler..
İYİKİ DOĞDUN TÜLAYYYY
MUTLU YILLAR SANA , MUTLU YILLARA SANAAA..
tülaycım eşininde d.günü kutlu olsun .. tüm sevdiklerinzle , kızınızla nice , mutlu , uzun , sağlıklı yılar diliyorum size ..
![]()
oyuncakçılarda görüyorum ben bunlardan playmobilmiş markası da
evet bunlarda kepçe elli adamlar ..
üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.
annane çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorum .. anne de çok geçmiş olsun .. rabbim tez zamanda şifasını versin canımm