maşallahhh maşallahhh kara kuzuya,,ayy 2 yaşındalar dıceğımız gunlerde olacak ya ,,doğan buyuyo tabı ama bana cook garıp gelıyo bu bebelerın bu hızlı buyuyuşleriSaka gibi dimi mina 15 aylik oldu bugun bu arada uyandi ben kactm
aynen bende yasmın,,cokk ıstıyorum bı değişiklik yapayım boyatayım dıye ama eşimm istemıyo dıretıyo,,sımsıyah saçlarım yaff soyle kızıl mızıl ıstıyorum ama bakalım....nilgün hayırdır noldun canım?
sibel çok merak ediyorum saçını ne zaman ekliycen resmini :97:
pelin niye yaptırmıyon ki röfle? ben hiç anlamam röfleden boyadan balyajdan gölgeden
hiç oynamam saçımla
o yüzden zaten belimide geçti boyu![]()
amınnn bak sen yaramaza yafff,,ama hıç yakınma pelınnn yurumesını 4 gozle bekleyen bızlerdıkkk ohh olsun bıze:))azrada gece ve sabahtan oğleen kadar yarım saate bı meme de meeme vermem dıyorum o da dıyo veeememmm dıyoo:))Sibel mina kucakta degil ama yanimda olmak istyr surekli tuvalete gidince bile kapiyi yumruklyr anneee anne diye babasiyla o kadar bile durmuyr orda bile rahat yok yani :)) ben odada olacagim babasiyla oynayacak e ben ne anladm babasinla oynamasindan Meme desen oyoyoyy artik arkadasi saniyr sanirim emme harici sevyr konusuyorr cekistryr :) istemedigi olmazsa minada aglayarak yere atyr kendini ( hep ayipladgm tarz cocuklar gibi...) ben ne yapyrm agla kizim ama daha inandirici ol diyip ordan uzaklasiyrm pesimden gelirken aglamasi azaliyr bizim derdimizde cikmaya calsmasi heryere cikmaya calisiyr sin 15 gundur aktivite masasina cikti en son hicbisey bulamazsa ayagima falan basiyr ustume koltuga cikmaya caliyr anlamadim bu da bir donem herhalde ama tehlike ayri bir boyuta gecti simdide allah korusun hepsini
nerdesın pelın ??ınş alırsınız ev,,gonlunuze gore bıde sıbele komsu oldnuz mu ohh mınıklerde arkadaş olur:)bızde burdakı atlantıs sitesıne gıttık yenı yapılıyo hazıranda bıtıyomuş ayyafedersın dıbım duştu valla bayıldık eşimle,,4+1 340 lıraymış dayagınn ucunda yuzde ellı ındırımlı spor merkezı alışverış merkexzı havuzlar metroya bedava aktarma falan falan...rabbım bızede nasıp etsın:97:Ya sibel bende koyulastirip alisamayip akittirmistim 5 gun sonra boyayi sari sac degisik bisey insan alisinca koyu oldgnda aynaya bakinca tuhaf geliyor sarisinlari gorunce ay ne guzel sari diyor :) ama minayla rofle 1-2 sene daha yalan gibi bakalim bende dip boyasi gelmis vaziyette dolasiyrm hala evler cok guzel ve uygun bu tarafta trafik sorunuda pek yok bizde onumuZdeki sene alacagiz ev insallah ben yine bu civardan bakacagim yeni siteler bahceli parkli guvenlikli iyi kizlar icinde hayirlisi olsun simdiden belki komsuda oluruz :) bellimi olur
günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir
hayırdır nılkunn ne olduu ışle ılgılıdır ınş,,sağlık sorunu olmasında