kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum hepimizi gözümüzün nuru canımız kanımız herşeyimiz olan bebeklerimiz 15 aylık birer çocuk oldular ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyo bize gelip bizde bakıyo öyle konu komşu yok görüşebilceğimiz dolasıyla oğlum sıkılıyo evde yaşıtı kimse yok yani oyun oynamıyo değişik insan görmüyo eve kapanmış durumda biraz araştırdım bi aoyun evine mi gitsek diye düşünmekteyim ankarada oturanlar bilirler çayyolunda bi kreş var orda 12-18 ay bebekler için anneli oyun grubu varmış haftada 2 gün 10-12 saatleri arasında anneyle birlikte katılım oluyo öğretmen eşliğinde yaşıtlarıyla oyun oynama imkanı buluyo aslında bi nevi pahçede arkadaşlarıyla oyun oynamak gibi bişey sadece biraz daha profosyonel bizim bahçede oynama gibi bi imkanımız olmadığı için böyle bişey düşündüm sizce gerekli midir gereksiz midir ? Cevaplar için teşşekür ederim
oturduğum lojmanda gidip geldiğim kimse yok
haktanım tek başına bir evin içinde büyüyo benle
allahtan hafta sonları kendi evimize geçiyoruz
orada görümcemler ablamlar ve biiiiirçok çocukla birlikte haktan ve orada o kadar farklı ki yavrum
paylaşmadan tut kendini korumaya kadar bir çok şeyi öğreniyo çocukların arasında
tek büyüyen çocuk sonradan birçok zorluk çekiyo
böyle bir imkanın yoksa dediğin gibi başka birçok çocukla vakit geçirebileceği bir oyun evine götürmen en iyi yol olsa gerek canım