hoşgeldin canım .valla ben iyiyim de diğerlerini bilmem????
hoşbulduuuk:)))) ii olmana sevindim..biz de ii sayılırız sükür..sıcaklar mahvediyor beni yaa...o dediğin meyveyi ilk defa duydum nasıl bişeyki tadı nasıl????
valla tadı bi tuhaf kavun gibi ananas gibi. benim yediğim çok tatşlı değildi sanırım ham olanıydı.. ham olanlarının şekere de iyi geldiğini okumuştumm.
günaydın uykucular....nerdesiniz kimsecikler yooooookkkkkkkkk
gunaydın ekım annelerı nasılsın
herkes uyuyo sanırım... yada aldılar kocalarını attılar kendilerini gezmeye... sen napıyosun çocuklar nasıllar. senin kociş yok galiba bugün evde:))))))
yok canım çalişiyo çocuklarda bi saatten berı kahvaltı sofrasındalar.sen nasılsın?orda havalar nasıl?
gunaydın ekım annelerı nasılsın
valla burası yanıyo gerçi geçen yıla oranla daha iyi havalar. geçen sena balkon kapılarını açamıyoduk ateş vuruyodu resmen yüzümüze bu sene daha iyi ama bu sefer de ben hamileyim daralıyorummm... valla sıcaktan insan napacağını şaşırıyo kocam da ben de bi o yatağa atıyoz kendimizi bi bu yatağa atıyoz. denize falan gitmeyince çekilmiyo buralar.. bi de ev alıp taşınma ihtimalimiz var o yüzden doğru dürüst iş de yapmaz oldum iyice sıkıldı canım..
senin de işin zor hem sıcaklar hem 2 tane çocuk e bide hamilelik allah yardıomcın olsun. sen işten yeni çıkmıştın dimi yanlış hatırlamıyosam
eet canım o duyguyu ıyı bılırım evden taşinma adı gelince daha iş yapılmıyo.hayırlısı bıtanem inşalla alırsınız.nıye denıze gıtmıyosunkı ?ahhhh ben orda olsaydım!
canım ben serbest çalişiyorum zaten ama son 3 aydır çalişmıyorum daha çok kalıcı makyaj dövme yapıyorum canım.buara çocukların pek yükü olmuyo bana onlarda olmasaydı napardım bılmem ailemden kımse yok burda bu sene hamılelık yuzundende hep evdeyım kafayı erdım.biri 10 biri 5 yaşindalar.buda davetsız misafır 3 numara .
normalde gidiyoruz da. sürekli de olmuyo tabi arabayla 20 dk yol gidiyoz. otopark parası şezlong parası hergün deniz için sadece 50 ytl masraf oluyo e yemekti içmeydi derken baya bi masraflı oluyo...
ama gene de hafta da 2-3 kere gidiyoz hergün gidemesek de. bu aralr da eşimin ayağında sorun olduğu için tedavi ettirdi ilaç sürdüler p.tesi ye kadar ayağının ıslanmaması lazım o yüzden gidemedik denize yoksa bugün giderdik çok sıcaktı çünkü:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?