nohut yeme sende yeşil mercimek ye... kırmızı mercimekten çorba yap. bulgur ye... ama herşeyi de ben mi söyliyecem handan?:)))))))
rahatlamazmı bahair herşey yolluodum kocama valla yesede yemesede çerez merez yollarım hep kurban bayramında et bile yememiştim o yiyemio die ne günlerdi ya şimdide ogluma yollucam diom kociş olamazz nayırrrr dio:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bikere yılbaşında hindi yollamışlardı hiç unutmam:roflol: bende kocişe askere muz yollamıştım istanbuldan ardahana yolda donmuş muz kociş bi açmış kutuyu donmuz kara bi muz hahahaha:roflol:napım ben yiyiodum onsuz bogazıma takılmıştı:kedi:
kısma bana bahairya bacak kadar kadınakaydirigubbakcemile2 onları yiyiom canım haftada 3 kere kesin mercimek çorbası içiom yeşilde yiyiom bulgurda 2 kez yiyiom ama kuru fasuye nhutla pek aram yokda ondan:kedi:
merhaba güzel hamişlerrr opuyorumnanaktan
özledim sizi tatil yaptım annemin yazlığında oğlumla birlikte yaz boyu orda olacak benim prensim :) sonrada işler derken geçen hafta hiç uğrayamadım, herkez iyi di mii özledim sizi yawww,, benim belim ağrımaya başladısağ üst taraf hergün 50km yol yapıyorum artık zor oluyor ama gitmesem dayanamıyorum oğluşumun hasretine dr gitmeme daha 2 haftam varr ve ben çookk özledim prensesimiiii :asigim:
merhaba güzel hamişlerrr opuyorumnanaktan
özledim sizi tatil yaptım annemin yazlığında oğlumla birlikte yaz boyu orda olacak benim prensim :) sonrada işler derken geçen hafta hiç uğrayamadım, herkez iyi di mii özledim sizi yawww,, benim belim ağrımaya başladısağ üst taraf hergün 50km yol yapıyorum artık zor oluyor ama gitmesem dayanamıyorum oğluşumun hasretine dr gitmeme daha 2 haftam varr ve ben çookk özledim prensesimiiii :asigim:
yiyebiliyosan ye yiyemiyosan çok da kasma bence kendini. sonuçta hiç bakliyat yemiyo değilsin. zaten taze sebze ye et ye haftanın 2 günü balık ye meyve ye bakliyat ye anasını satayım neyi yemeyecez ki. yada hangi birini nasıl tüketmeyi becerecez. bi şekilde biri kaçıyo...:)))))))))))
sonuçta bebek alacağı vitamini de kalsiyumu da magnezyumu da proteini de senin depolardan karşılıyo yemezsen de olan sana oluyo... tabiyki yememize dikkat edecez ama çok da kasmaktan yana değilim. he tuzlu yeme tatlı yeme hamurişi yeme. diğerlerinden hangisini ne ölçüde yiyebiliyosan ye...
hoşgeldin canım. ohhh tatil he o da güzel. hem de anne yanında yani hazır yemek iş yapmak yok... ohhh süper valla... benim yine 3 haftam var daha doktora gitmeme... ama dayanacaz artık napalım...
ya kızlar bişey sorucam hani bu haftalardan sonra 20 günde bir gidiliyodu benim doktor gene 4 hafta sonra çağırdı:????????????
Ya kızlar şu cetvellerin hangi kodunu eklıyoduk buraya yapıyorum olmuyoooo
kaydirigubbakcemile3 bi de ceviz fındık badem üçlüsüyle süt ürünleri gurubu var hergün yencekler arasında. sonra da kilo alma diyolar :dilcikar:
slm fıstıklar bahair+, ELALI+, engidi, felisimfelis, handan2546, keremim, wrose+, yediveren35 yerimseniben
ilkaycım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..maşallahhh bebişinee....inşlah gününde gelir bebişin canım...yerimseniben...
gülicancım süper sonuçların iyi çıkmış....yerimseniben
Benimki de 4 hafta sonra gel dedi canım. Sanırım 8. aydan itbaren 15'te bir olcek
lallll canımmm oğluşun olacakmışşş çokk sevindimmm Şeniz allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn canımm kızın haklı çıkmışş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?