2009 Ekim Anneleri

nohut yeme sende yeşil mercimek ye... kırmızı mercimekten çorba yap. bulgur ye... ama herşeyi de ben mi söyliyecem handan?:)))))))

kısma bana bahairya bacak kadar kadınakaydirigubbakcemile2 onları yiyiom canım haftada 3 kere kesin mercimek çorbası içiom yeşilde yiyiom bulgurda 2 kez yiyiom ama kuru fasuye nhutla pek aram yokda ondan:kedi:

rahatlamazmı bahair herşey yolluodum kocama valla yesede yemesede çerez merez yollarım hep kurban bayramında et bile yememiştim o yiyemio die ne günlerdi ya şimdide ogluma yollucam diom kociş olamazz nayırrrr dio:roflol:

kocaların yeri ayrı ya. benim de onsuz hiç geçmiyo boğazımdan.. ki işi gereği haftanın 1-2 günü olmuyo karnının doyduğunu bilsemde yemnek yerken hep tokmudur diye düşünüğyorum:))

merhaba güzel hamişlerrr opuyorumnanaktan
özledim sizi tatil yaptım annemin yazlığında oğlumla birlikte yaz boyu orda olacak benim prensim :) sonrada işler derken geçen hafta hiç uğrayamadım, herkez iyi di mii özledim sizi yawww,, benim belim ağrımaya başladı sağ üst taraf hergün 50km yol yapıyorum artık zor oluyor ama gitmesem dayanamıyorum oğluşumun hasretine dr gitmeme daha 2 haftam varr ve ben çookk özledim prensesimiiii :asigim:

:roflol: :roflol: :roflol: kıss başka bişiy mi bulamadın mussdan başka.
Benim kociş şanslıydı antalya'da yaptı askerliğini ben de 2 haftada bir yanına gitmiştim. Ne istese götürüyodum valla. Seninki zor geçmiştir yaa

kısma bana bahairya bacak kadar kadınakaydirigubbakcemile2 onları yiyiom canım haftada 3 kere kesin mercimek çorbası içiom yeşilde yiyiom bulgurda 2 kez yiyiom ama kuru fasuye nhutla pek aram yokda ondan:kedi:

yiyebiliyosan ye yiyemiyosan çok da kasma bence kendini. sonuçta hiç bakliyat yemiyo değilsin. zaten taze sebze ye et ye haftanın 2 günü balık ye meyve ye bakliyat ye anasını satayım neyi yemeyecez ki. yada hangi birini nasıl tüketmeyi becerecez. bi şekilde biri kaçıyo...:)))))))))))
sonuçta bebek alacağı vitamini de kalsiyumu da magnezyumu da proteini de senin depolardan karşılıyo yemezsen de olan sana oluyo... tabiyki yememize dikkat edecez ama çok da kasmaktan yana değilim. he tuzlu yeme tatlı yeme hamurişi yeme. diğerlerinden hangisini ne ölçüde yiyebiliyosan ye...

Hoşgeldin canım. Annelerin yazlığından mı gelip gidiyosun işe :uhm:

hoşgeldin canım. ohhh tatil he o da güzel. hem de anne yanında yani hazır yemek iş yapmak yok... ohhh süper valla... benim yine 3 haftam var daha doktora gitmeme... ama dayanacaz artık napalım...
ya kızlar bişey sorucam hani bu haftalardan sonra 20 günde bir gidiliyodu benim doktor gene 4 hafta sonra çağırdı:????????????

kaydirigubbakcemile3 bi de ceviz fındık badem üçlüsüyle süt ürünleri gurubu var hergün yencekler arasında. sonra da kilo alma diyolar :dilcikar:

Benimki de 4 hafta sonra gel dedi canım. Sanırım 8. aydan itbaren 15'te bir olcek

slm fıstıklar bahair+, ELALI+, engidi, felisimfelis, handan2546, keremim, wrose+, yediveren35 yerimseniben
ilkaycım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..maşallahhh bebişinee....inşlah gününde gelir bebişin canım...yerimseniben...
gülicancım süper sonuçların iyi çıkmış....yerimseniben

hoşbulduk kızlarrr opuyorumnanaktan
ewet gulican gidip geliyorum haftada bi çarşamba günü evimde oluyorum ama inan o gün bile zor geçiyorr evlat bambaşka bişeymiş ayrı kalamıyorumm :asigim:

kaydirigubbakcemile3 bi de ceviz fındık badem üçlüsüyle süt ürünleri gurubu var hergün yencekler arasında. sonra da kilo alma diyolar :dilcikar:

3 lüyü bir arda almana gerek yokki şekerim 3 ünden birini tercih edecen oda 5-6 tane diyolar. ben süt ve peynirlerin de hepsini light yiyip içiyorum hem onların kalsiyum oranı daha fazla hem yağı ve şekeri az... o yüzden daha az kilo yapıyo hem daha sağlıklı:))))

oşgeldin canımm..

lallll canımmm oğluşun olacakmışşş çokk sevindimmm Şeniz allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn canımm kızın haklı çıkmışş opuyorumnanaktan

lallll canımmm oğluşun olacakmışşş çokk sevindimmm Şeniz allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn canımm kızın haklı çıkmışş opuyorumnanaktan

amin bitanem teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan
baharcım hoşbuldukkkkkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…