2009 Ekim Anneleri

ay ne çenesizsiniz yaaaaaaaaaaa:mymeka:

nan amazon nolmuş koca göbem var die iş pişirememmi sandın sen atletik kadınjım ben:roflol:

bebek mevlüdünü bende 40ı çıktıktan sonra okutmayı düşünüyorum...

mende

nie ayh gelenleri göbeğimde oturtmıycam koltukta oturtcam laelaelaelaelae

bişiy olmas hem ben normal çıkırtcam iişallahhh

bence öslemeyiz çünkü gideceğinden şüpheliyim lülülülülülülülülülülülü tecrübe konuşuyo burdaalaelaelaelaelaelülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nan sizin yüzünüzden kahveyi masama ve pantolonuma döktüm. kahve kokuyom.

kızlar yaa benim bebişim bugün çok tembel.
üzülüyorum sabahtan beri sizde oluyo mu böle
sabahtan beri 3 yada 5 kez oynadı oda çok hafif.
yardımlarınıza ihtiyacım varr.senağlama

oluyor annişko dert yapma. benimki de dün az hareket etti, bi günleri bi günlerini tutmuyo bebişim. bazen fıkır fıkırlar bazen de uyuşuklar , büyüyolar işte teker yuvar, korkma hareket ediyosa sorun yoktur az ya da çok. karnın serleşmiyosa kaıslma falan, korkma canım. stres yaptıkça hepten azalıyor çünkülüm.

mende

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nan sizin yüzünüzden kahveyi masama ve pantolonuma döktüm. kahve kokuyom.

ne güzel işte seksi kadınlar kahve kokarmışş kaydirigubbakcemile3 akşam kocana bi öpücük verirsin kahve içmiş gibi olur:kedi:

ay deme amazon yab bende hep penye aldım üşürlermiki ? ama iide evde olacaklar petekler yanacak felanCADIARZU

valla öle dedi anam handancım ya, penye ısıtmaz ki doğru yani. kendimden biliyorum kışın ne kadar petek de yansa kalın giyiniyoruz. kıyafet aldıgım magazaya sordum 1 ay sonra çıkar kışlıklar dedi. alıcam bikaç parça kalın altık üstlük falan. hiçmi sağa sola gitmicek bu çocuklari o penye pijimiklerle üşürler valla.bi kaç parça kalın bişeyler almak lazım.

:dilcikar:banada alsana :jeyyar:kıs evde nie üşüsün çocuk yaaa petek yanacak edecek alla alla kafamı karıştırdını nan:mymeka:

Alayım kuzum alayımda bence kadife mantıklı öyle 9 kat giydirmeyi düşünmüyorum ben giydiririm kadife tulumunu tamam üstüne yelek falan giydirmeyi düşünmüyorum o yüzden penye değil kadifee kapişşşş

kızlar bebekler çok terler alınlarından su eksik olmaz fazlada kalın giydirmemek lazım zaten battaniyeye sarmayacakmısınız? dr 2 kat elbise öneriyo

Fatoşş iyi olmuş kahvemi içiyorsun sen birde sigara yaksaydın yanına sus suss kabahatlisin otur bakıyım yerine klava:

kızlar bebekler çok terler alınlarından su eksik olmaz fazlada kalın giydirmemek lazım zaten battaniyeye sarmayacakmısınız? dr 2 kat elbise öneriyo

Tamam işte uzun kollu badisi altına patikli pantolunu(ben onlara şirinlerin donu diyorum)
Üstüne kadife tulumu bitti.. our dimi tecrübeli anniişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…