geçmiş olsun tatlım, ılık bi duş al sol tarafına yat bakalım iyi gelir belki..
ay handaaaaaaaan o koca göbeeenleee kafamçokkarıştı
çıkabilir dedi doktor kuşum 3 hafta sonraya gün verdi, belli olur o zaman dedi. çıkmaya başlamış zaten hafif. oğluşun döner annesi daha çok var, zaten fırt fırt yer değiştiriyola sabit durmuyolar ki..
ay ne çenesizsiniz yaaaaaaaaaaa:mymeka:
nan amazon nolmuş koca göbem var die iş pişirememmi sandın sen atletik kadınjım ben:roflol:
bebek mevlüdünü bende 40ı çıktıktan sonra okutmayı düşünüyorum...
nie ayh gelenleri göbeğimde oturtmıycam koltukta oturtcam laelaelaelaelae
bişiy olmas hem ben normal çıkırtcam iişallahhh
bence öslemeyiz çünkü gideceğinden şüpheliyim lülülülülülülülülülülülü tecrübe konuşuyo burdaalaelaelaelaelaelülülülülülü
:bbo::bbo::bbo:
kızlar yaa benim bebişim bugün çok tembel.
üzülüyorum sabahtan beri sizde oluyo mu böle
sabahtan beri 3 yada 5 kez oynadı oda çok hafif.
yardımlarınıza ihtiyacım varr.senağlama
handan penye tulummu giydireceksin çocuğa kışın . Ben kadife tulum alacağım
mende
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nan sizin yüzünüzden kahveyi masama ve pantolonuma döktüm. kahve kokuyom.
ay deme amazon yab bende hep penye aldım üşürlermiki ? ama iide evde olacaklar petekler yanacak felanCADIARZU
:dilcikar:banada alsana :jeyyar:kıs evde nie üşüsün çocuk yaaa petek yanacak edecek alla alla kafamı karıştırdını nan:mymeka:
:dilcikar:banada alsana :jeyyar:kıs evde nie üşüsün çocuk yaaa petek yanacak edecek alla alla kafamı karıştırdını nan:mymeka:
valla öle dedi anam handancım ya, penye ısıtmaz ki doğru yani. kendimden biliyorum kışın ne kadar petek de yansa kalın giyiniyoruz. kıyafet aldıgım magazaya sordum 1 ay sonra çıkar kışlıklar dedi. alıcam bikaç parça kalın altık üstlük falan. hiçmi sağa sola gitmicek bu çocuklari o penye pijimiklerle üşürler valla.bi kaç parça kalın bişeyler almak lazım.
ne güzel işte seksi kadınlar kahve kokarmışş kaydirigubbakcemile3 akşam kocana bi öpücük verirsin kahve içmiş gibi olur:kedi:
Fatoşş iyi olmuş kahvemi içiyorsun sen birde sigara yaksaydın yanına sus suss kabahatlisin otur bakıyım yerineklava:
kızlar bebekler çok terler alınlarından su eksik olmaz fazlada kalın giydirmemek lazım zaten battaniyeye sarmayacakmısınız? dr 2 kat elbise öneriyo
Fatoşş iyi olmuş kahvemi içiyorsun sen birde sigara yaksaydın yanına sus suss kabahatlisin otur bakıyım yerineklava:
:)) heee tabee
ay kocacimla konustuk. oda bu hafta sonmus hahahaha 2 hafta tatilmis bende artik evdeyim bu hafta sonnn ohhhhhhhhhhhhhhh keyfim gelllll
:)) heee tabee
ay kocacimla konustuk. oda bu hafta sonmus hahahaha 2 hafta tatilmis bende artik evdeyim bu hafta sonnn ohhhhhhhhhhhhhhh keyfim gelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?