2009 Ekim Anneleri

kızlar ya çatlağınız olduğunu nerden anlıyosunuz. nasıl bi görüntü normalde doğumdan sonra ortaya çıkıyomuş çünkü

kızlar ya çatlağınız olduğunu nerden anlıyosunuz. nasıl bi görüntü normalde doğumdan sonra ortaya çıkıyomuş çünkü

dogumdan sonrami hahahahah dogumdan sonra gitmesi lazimken canims en yanlis bioliyo olmayasin hahahahaha
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: allahim nolur yanlis bilsin

ya ince kılcal damar gibimi nasıl çok mu belirgin. sanki göbeğimin rengi yer yer alacalı gibi ama bi çizgi yok.. yoksa çatladımmı bendeeeeeeeeeeeee

ya ince kılcal damar gibimi nasıl çok mu belirgin. sanki göbeğimin rengi yer yer alacalı gibi ama bi çizgi yok.. yoksa çatladımmı bendeeeeeeeeeeeee

canımmm oluşsa farketmemen imkansız.. gormede zatennn yaa onceden de vardı beyazlasmıslardıı simdii gene bursuru minik minikkk derin cizgiler koyu kırmızı sekildee kasıdıgında daha da belirginleşiyor hayırr uzuntumm dikligi gidecekkk asagı dogru olcak totommm en gıcıkk oldugum seyy.. sarkık bir toto
cilt sarkıyormu kızlarr bunlar beyazlayınca

yok fatoşum yanlış bilmiyorum bi kaç çocuğu olan arkadaşımla konuştum doğurana kadar deri gergin olduğu için anlaşılmıyo bebek çıkınca deri büzüşmeye başlayınca ortaya ç.ıkıyomuş...

:sinifsinif: ay benimde belimde var mor bir damar gösterdim ablama çatlak dedi kıymetli popişimdede kırmızı kırmızı çizgiler olmuş popişte çatlıyor.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…