2009 Ekim Anneleri

biz de cumartesi doktor amcadaydık

28+0 da ağırlığımız 1259 gr olmuş maşallah sübhanallah

kafamız sağ tarafta yukarda

bacaklar sol alt tarafa doğru

şimdilik sezeryan görünüyor dedi dr

bakalım dönecek mi napacak bizim velet

cnm hacışakirin aldım 600gr poşette matikmiş sabun gibi mis kokuyoopuyorumnanaktan

yasemincim sana gösterdiği o takım gittigidiyorda var dediğim fiyata ve kargo ücretsiz ama şimdi baktım 7 saat e açık arttırması bitiyooo

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok

hoşgeldin güzellik nasılsın bakalım miniş nasıl

hoşgeldin cnm maşallah minigine bendede aynı ama doktor daha kesin bişi diyemeyiz dedi

canim senin bebisle benimki ayni haftada sen en son ne zaman gitmistin ve kac gramdi seninki??ben an son gittigimde 554 gr di haftasini unuttum bak..:kedi:
680 gr dı canım tam 28 gün önce haftasını bende hatırlamıyorum seninkide 1200 civarı olmuştur eğer aynı haftad gittiysek

inşallah evi alırsınız hayırlısıyla cnm..bızde yenı tasındık sayılır kendi evin gibi yok mobilyasını falan da dilediğin gibi alırsın ..a.s.

yasemincim bu arada fiyatı da 819 muş.. 540 beşik diyosun280 fazla verip hem dolabı hem şifonyeri alırsın..

haklisin yasemin oda takiminida babaannesi alir o zaman :)))

alsın tabii canım kadın 3 maaş alıyor bak yine sinirlendim babam 1 maaş almasına rağmen beşiği bize aldırmıyor insan kızıyor ama bende eşime geçen dedim annen mevlütte ne yapacak bana bakalım dedim bizde adettir geline bilezik yapılır zemuszemus

kalemitim hosgeldin hic sesin cikmiyor canim nasilsin??

opuyorumnanaktan mehayımm sen nasılsınn???
yuruyuse cıkacam birazdan .. mehayım sanki bebişim cok asada gibi hissediyorum dussek sanki .. bide çok akıntı geliyr su gibi birazda beyaz sende de arada boyle oluyormu??? dısarı cıkmasam mı uzansam mı ((

inşallah evi alırsınız hayırlısıyla cnm..bızde yenı tasındık sayılır kendi evin gibi yok mobilyasını falan da dilediğin gibi alırsın ..a.s.

inşallah canım hayırlısıykla. evi alsak da ektra bişey almayı düşünmüyorum ne kadar kendi evimde olsa bizim heran şehir değiştirme ihtimalimiz var o yüzden gereksiz masraf yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…