amin canım hayırlısıyla inşallahcnm benim allahım enkısa zamanda hayırlısıyla size güzel bir ev nasip etsin inşallah oda güzel bişi yeni eve yeni bebek maşallah
maşallah canım meleğine benimde cumartesi vardı kontrolüm 27+5 iken 1274 grmış oğlum benimde tersa poziyonu suyu yeterliyse şuan için sorun yok canım endişelenme kaydirigubbakcemile5
canım gördümde bursada öyle 800-900 e takım yok almak içinde bursa dışına çıkamam ki demi ama şimdiilik beşik alalım zaten ilerde onu bozup yanına dolabını çekmecesini falan alıcam şimdi annemlerede 2000 ödetemem yazık onlarada demi ama kayınvalde otursun sadece anacım mı masraf yapsınlmaz:
canım hoşgeldinm ne deterjanı aldın bakayımmm anlat heleCADIARZU
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
biz de cumartesi doktor amcadaydık
28+0 da ağırlığımız 1259 gr olmuş maşallah sübhanallah
kafamız sağ tarafta yukarda
bacaklar sol alt tarafa doğru
şimdilik sezeryan görünüyor dedi dr
bakalım dönecek mi napacak bizim velet
680 gr dı canım tam 28 gün önce haftasını bende hatırlamıyorum seninkide 1200 civarı olmuştur eğer aynı haftad gittiysekcanim senin bebisle benimki ayni haftada sen en son ne zaman gitmistin ve kac gramdi seninki??ben an son gittigimde 554 gr di haftasini unuttum bak..:kedi:
selam musyasçım hoşgeldin... ne güzel başladın hazırlıkları aslında çoğunuz da bişeyler yapıyosunuz. ama bizim ev işi netleşmediği için hiç bişeyi elleyemiyorum... şu kremiz netleşse ev alabilecekmiyiz alamayacakmıyız hala belli değpil alamazsak bile başka kiraya çıkmak gerekecek. o yüzden kızın herşeyi paketli bekliyo......
680 gr dı canım tam 28 gün önce haftasını bende hatırlamıyorum seninkide 1200 civarı olmuştur eğer aynı haftad gittiysek
haklisin yasemin oda takiminida babaannesi alir o zaman :)))
yasemincim bu arada fiyatı da 819 muş.. 540 beşik diyosun280 fazla verip hem dolabı hem şifonyeri alırsın..
kalemitim hosgeldin hic sesin cikmiyor canim nasilsin??
inşallah evi alırsınız hayırlısıyla cnm..bızde yenı tasındık sayılır kendi evin gibi yok mobilyasını falan da dilediğin gibi alırsın ..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?