2009 Ekim Anneleri

aybikecim geçmiş olsun ve gözün aydın tatlım alya duanın iyiolmasına çok sevindim:))
kızlar benim kız sahurdan beri birkaç kez oynadı başkada yok bi gitsemmi acaba zaten kocikte canımı sıktı ondan mı acaba??

selamlar kızlar

aybikem gozun aydın cok sevindim inann saglıkla hayırlı bir sekilde alırsın inş. alya duanı kucagına

canım ıyı oldunuzu çokkk sevındım allahım dualarımızı kabul ettı çok şukur.allahım hayırlısıyle sağlıklı bı şekılde kucağına almaya nasıp etsın inşallah.:Saruboceq:

Ayy aybikenin kuzusu iyimiş çok şükür çok sevindimmm :ecrin_bebek:
Bizde bi kaç gündür temizlik filan yorduk kendimizi biraz,:kedi:
Bu sabahta erken kalkıp güya son kalan işlerimi bitiricekdim kociş kızdı yat dinlen bugünde diye kaydirigubbakcemile3 Bizde uyuduk öğlene kdar,zaten bacaklarım kırılcak gibi ağrıyo :bbo:
Akşama kdar dinlencem bugün akşamda kalanları bitirip duşumu alırım miss gibi içim rahat bi bayram geçiririm inş.:Saruboceq:

aybikecim iyi olmanıza çok sevindim... umarım tekrar yaşamazsınız son güne kadar :)

bende size bişey soracağım
adet ağrısı gibi ince ince sancılar var bende. bunlar sizdede oluyor mu?? normal mi acaba
doktorun dediğine göre ben sancılarımı hissetmiyorum da tedirginim haliyle

bizde şimdi geldik doktordan rahmimin üstünde baskı hissediyorum diye aradım gel dedi gittik ultrasonla baktı hareketliymiş suyumuz iyimiş alttan ultrasonla baktı açılman yok dedi bide kendi baktı onda da yok dedi ağda yaptırabilir miyim dedim uğraşma şimdi ağdayla falan dedi yat dinlen dedi bide hastaneye nst için sevk etti yemeğimizi yiyelim gidicez bakalım dua edin kızlar inşallah bi şey çıkmaz sanırım yavruma kavuşmama az kaldı 15 gün daha dayansa yavrum ne güzel olur :Saruboceq:

Valla bende olmadı daha öle bişe ama kuzenim doğum yaptığında adet sancısı gibi gelen sncıdan korkun demişti kafamçokkarıştı

green cigim bende adet agrisi gibi degilde ara sira kasiklarima bicak saplanir gibi agrilar oluyor..sendekide boyle biseymi???

canım cok sewindim alya duanın iyi olmasına büyük geçmiş olsun

bizde doktodan geldik teyzeleri kızım dönmüş dogum pozisyonundaymış ama kanala girmemiş daha elini yüzünden cekerse girer dedi cok sewio herhelde kendini kaydirigubbakcemile3
hastanede bi kadın vardı 3gündür gelip gidiomuş sancısı cok fazlaymış ama bebek girmemiş kanala sonunda nst de kalp atışları yavaslayınca sezercik yaptılar 20dk sonra yanımızdaydı yaw bosuna harap etti kendini ben demiştim ona dedi ayy onu görünce telaş yaptım valla

bu arada kuzum 3050gr 49cm olmuş suyu falan da iyiymiş

Evvvett rahimde baskııı,az kalmış azzzkaydirigubbakcemile3
37 bittikten sonra korkma artık tatlım umarım vaktinde sağlıkla gelir kuzun :1hug:

Aybike Allah önce seninle kuzunu sonrada bütün hamiş arkadaşları ve kuzularını korusun.Hiçbişey yapma artık bol bol dinlen hihoyyyt.Bu arada hepinizin bayramı tekrardan kutlu olsun kızlarkaydirigubbakcemile2

Maşallah canım pamuğuna ne güzelBu arada kız ya ondan kendini beğencek ilgilencek tabii alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Maşallah canım pamuğuna ne güzelBu arada kız ya ondan kendini beğencek ilgilencek tabii alkisalkisalkisalkisalkisalkis

zaten basından beri hep eli yuzunde duruo zillinin dogru dürüst foto vermezdi sewcem kendimi die ne acaip cocuk bu böle yaaa bi yan durur bi eli yüzünde adam gibi dur işte tepetaklak cek elini de gir kanala demi yok

dogsun artık puff sıkıldım valla ben su hamilelikten:kedi:

mehaycım yok bıçak saplanır gibi değil. ince ince ağrı
beyazcım sence bunun için yinde bir işaret beklenmeli mi doktora gitmek için? yani ne derece korkmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…