2009 Ekim Anneleri

evet şeker, ayrıntılı ultrasondu çok netti. doktorum hastanenin radyoloğuna yönlendirdi o baktı.

bu ayrıntılı ultrason hani şu 20 küsürlü haftalarda yapılan extra ücretli olan şey mi cicimm...extra bişe ödedinmi

ah kızlar ... pek hosuna konusyorsunuzda ben o işi unuuttugum için artık bişey anlamıyorum

sende bendensin bacım, bunların tuzu kuru konuşuyolar tabisengözlerimebaksanab

hihoyyyt

bilmukabele nan o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nen zuzu ben ne didim ayol:1rolleyes:

napalım kuzumm 21nisan elalıyı sewip sayma bayramının ön hazırlıklarını yapıyoruzz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 amaann çenemize wurdu işte geyik yapooruss

:roflol::roflol::roflol: ben bu bayramı sevdim, o gün herkese tatilsırnaşık şey

sağoll zuzucumm, sen de öğrenirsin inşallah yarınnnn, yarın gitçeksin sanırım. 13 haftayı bitirmişin artıkın sölesin, belki sana da bi kokoş zilli geliyodur.hehehhehe

ewet canım yarın sabah gidiyoruz bizde...ayy iişallah anası gibi süslü bi kokoş gelir. anasının lakabı da kokoş..kızıda münük kokoş olurrr kaydirigubbakcemile3.ne süslerim kız ben onuuuu :CüvCüv: off çok feci heycan yaptımmmhihoyyyt

yaaa kızlar herşey bi tarafada benim kuş öldü galiba, doktor yasak yok desede ben doğurana kadar istemiyorum bişeykafamçokkarıştı
ben istemessem kocişte zorlamaz bebeğe bişey olur diye:1no2:

bu ayrıntılı ultrason hani şu 20 küsürlü haftalarda yapılan extra ücretli olan şey mi cicimm...extra bişe ödedinmi

ikili test için gitmiştim ben zuzucum. kanımı aldılar, bi de doktor ayrıntılı ultrason için radyoloğa yönlendirdi, ense ölçümü vs. için. kendi monitorümde çok net göremem radyolog baksın dedi. sanırım ayrıntılı ultrason oluyo. o yirmi küsürlü haftalarda da radyolog bakar bence. ekstra birşey ödemedim, sadece 88 lira ikili test ücreti verdim o kadar. doktorun monitöründe hiçbişey görünmüyoki gölge gibi bişey oluyo, bu ayrıntılı da ağızdır burundur göbüşü eli kolu herşeyi belli oluyo çok enteresan.ikilidir üçlüdür falan kritik haftalar da bu tarz ultrasonlarla bakıyolardır bence.ama tabii bazı doktorlar muayenelerde de ayrıntılı ultrason kullanabiliyolar, cihazları kaliteli olabiliyo.o zaman ayrıca başka bi ultrasona girmeye gerek kalmayabilir cicimcim.

sende bendensin bacım, bunların tuzu kuru konuşuyolar tabisengözlerimebaksanab

nen zuzu ben ne didim ayol:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol: ben bu bayramı sevdim, o gün herkese tatilsırnaşık şey

sewersin tabiii köftehorrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir mukabele demişin lülülülülülü

elalım ac tokun halınden anlamazkı
tabi aç da tokun halinden anlamaz ama biz ona yinede tok açın halinden anlamaz desekk :roflol: anam tdk gibi oldum sayenizde he ...ayyy bunnarın walla başına wurmuşşş öldüm gülmektennn :roflol:

mersi şekerimmmm
son adet tarihim 11 ocak 2009 hayırlısıyla 18 ekimde dogum yapacagım
hoşgeldin zelişş

benım kızım olursa ben süslü diilim... süslemem pek ondan erkek ıstedım belkıde :)
HOŞGELDIN zelıha

yaaa kızlar herşey bi tarafada benim kuş öldü galiba, doktor yasak yok desede ben doğurana kadar istemiyorum bişeykafamçokkarıştı
ben istemessem kocişte zorlamaz bebeğe bişey olur diye:1no2:
doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oyyyy anammm kurtarınn bende zuzu diyince dikkat ettim, hakkenten kız nisan tok anlamıyo açın halindenn oyyyyy:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…