hihoyyyt
bilmukabele nan o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napalım kuzumm 21nisan elalıyı sewip sayma bayramının ön hazırlıklarını yapıyoruzz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 amaann çenemize wurdu işte geyik yapooruss
ayyy süpeerrrrr...gözün aydın canımmmm
evet şeker, ayrıntılı ultrasondu çok netti. doktorum hastanenin radyoloğuna yönlendirdi o baktı.
ah kızlar ... pek hosuna konusyorsunuzda ben o işi unuuttugum için artık bişey anlamıyorum
hihoyyyt
bilmukabele nan o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napalım kuzumm 21nisan elalıyı sewip sayma bayramının ön hazırlıklarını yapıyoruzz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 amaann çenemize wurdu işte geyik yapooruss
Buket inş bende cumartesi öğrencem
sağoll zuzucumm, sen de öğrenirsin inşallah yarınnnn, yarın gitçeksin sanırım. 13 haftayı bitirmişin artıkın sölesin, belki sana da bi kokoş zilli geliyodur.hehehhehe
bu ayrıntılı ultrason hani şu 20 küsürlü haftalarda yapılan extra ücretli olan şey mi cicimm...extra bişe ödedinmi
sende bendensin bacım, bunların tuzu kuru konuşuyolar tabisengözlerimebaksanab
nen zuzu ben ne didim ayol:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol: ben bu bayramı sevdim, o gün herkese tatilsırnaşık şey
tabi aç da tokun halinden anlamaz ama biz ona yinede tok açın halinden anlamaz desekk :roflol: anam tdk gibi oldum sayenizde he ...ayyy bunnarın walla başına wurmuşşş öldüm gülmektennn :roflol:elalım ac tokun halınden anlamazkı
ay afedersiniz ben zeliş
ikili test için gitmiştim ben zuzucum. kanımı aldılar, bi de doktor ayrıntılı ultrason için radyoloğa yönlendirdi, ense ölçümü vs. için. kendi monitorümde çok net göremem radyolog baksın dedi. sanırım ayrıntılı ultrason oluyo. o yirmi küsürlü haftalarda da radyolog bakar bence. ekstra birşey ödemedim, sadece 88 lira ikili test ücreti verdim o kadar. doktorun monitöründe hiçbişey görünmüyoki gölge gibi bişey oluyo, bu ayrıntılı da ağızdır burundur göbüşü eli kolu herşeyi belli oluyo çok enteresan.ikilidir üçlüdür falan kritik haftalar da bu tarz ultrasonlarla bakıyolardır bence.ama tabii bazı doktorlar muayenelerde de ayrıntılı ultrason kullanabiliyolar, cihazları kaliteli olabiliyo.o zaman ayrıca başka bi ultrasona girmeye gerek kalmayabilir cicimcim.
hoşgeldin zelişşson adet tarihim 11 ocak 2009 hayırlısıyla 18 ekimde dogum yapacagım
ay afedersiniz ben zeliş
ay afedersiniz ben zeliş
doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))yaaa kızlar herşey bi tarafadabenim kuş öldü galiba, doktor yasak yok desede ben doğurana kadar istemiyorum bişeykafamçokkarıştı
ben istemessem kocişte zorlamaz bebeğe bişey olur diye:1no2:
sewersin tabiii köftehorrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir mukabele demişin lülülülülülü
tabi aç da tokun halinden anlamaz ama biz ona yinede tok açın halinden anlamaz desekk :roflol: anam tdk gibi oldum sayenizde he ...ayyy bunnarın walla başına wurmuşşş öldüm gülmektennn :roflol:
sewersin tabiii köftehorrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir mukabele demişin lülülülülülü
tabi aç da tokun halinden anlamaz ama biz ona yinede tok açın halinden anlamaz desekk :roflol: anam tdk gibi oldum sayenizde he ...ayyy bunnarın walla başına wurmuşşş öldüm gülmektennn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?