doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))
doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))
ilk düşük yaşamıştık ve sonra hamile kalınca geçen sene 9 ay boyunca eşimle kardeş oldum wallayaaa kızlar herşey bi tarafadabenim kuş öldü galiba, doktor yasak yok desede ben doğurana kadar istemiyorum bişeykafamçokkarıştı
ben istemessem kocişte zorlamaz bebeğe bişey olur diye:1no2:
oyyyy anammm kurtarınn bende zuzu diyince dikkat ettim, hakkenten kız nisan tok anlamıyo açın halindenn oyyyyy:roflol::roflol::roflol:
ilk düşük yaşamıştık ve sonra hamile kalınca geçen sene 9 ay boyunca eşimle kardeş oldum walla
yine hamişim yine kardeş olurum sorun değil yeterki meleğim bebeğim iyi olsunn
belkim yanlış ama bi kere korku oluncaa cesaret edemiyorsun kii
siizn tuzunuz kuru karnınıız tok dalga gecın baklaım aclık kafama vurmus napayım yanlıs yazmısım iştemmmmmmmmhihoyyyt
ilk düşük yaşamıştık ve sonra hamile kalınca geçen sene 9 ay boyunca eşimle kardeş oldum walla
yine hamişim yine kardeş olurum sorun değil yeterki meleğim bebeğim iyi olsunn
belkim yanlış ama bi kere korku oluncaa cesaret edemiyorsun kii
ilkayım cıbıldak göbişine bayıldım es geçemeyeceğim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ilkayım cıbıldak göbişine bayıldım es geçemeyeceğim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Elaaaaaaam senin gibi sapik nasil dayaniyor anlamiyorum ki hehehe abaza olacaksin kiz herzaman bu konuyu aciyorsun :sm_cool: bosverrrrrr boyle flort eder gibi daha romantik olur kiz hem daha bir heves olur genc kiz veya nisanlilik donemi gibi :)))))
Şeniz
:roflol: kiz durrrrrrrrr ben korkmaya basladim :)))))))))))) lezbiyen falan olursunda ALLAH korusun adama yaklasamiyorsun hamilelikte hormonlar ters teper falan :sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:
delüü ilkayy ben abaza oldum bile aklıma heçç gelmiyodaasağolsun zuzumla fatoşum bize bayram ilan ettiler 21 nisanı,
onlar diyo kuzum bende naçizane cevap veriyom napim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?