2009 Ekim Anneleri

doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))

bak elalimmm gördünmüüü sende deneee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tekrar merhaba kizlar ben geldim yine :)))))))))) hava muhtesem guzel disardaydim yemegi yapayim tekrar cikacagim , sizler neler yapiyorsunuz ?????? baykus gibi oturuyorsunuz sanirim :))))))) yazik miniklere anneleri gibi tembel olacaklar :))

doktorun bişey yok diyosa korkma elalımcım, ben de korktum senin gibi 3 ay dolana kadar doktor bişey yok dese de 3 ayın dolmasını bekledim. artık freeyim.:) denedim bişey olmuyo. sen de dene:)))

ölemi dersin cnm
neyse ben 21 nisan bayramını beklim en iyisi:lepi:

yaaa kızlar herşey bi tarafada benim kuş öldü galiba, doktor yasak yok desede ben doğurana kadar istemiyorum bişeykafamçokkarıştı
ben istemessem kocişte zorlamaz bebeğe bişey olur diye:1no2:
ilk düşük yaşamıştık ve sonra hamile kalınca geçen sene 9 ay boyunca eşimle kardeş oldum walla
yine hamişim yine kardeş olurum sorun değil yeterki meleğim bebeğim iyi olsunn
belkim yanlış ama bi kere korku oluncaa cesaret edemiyorsun kii

oyyyy anammm kurtarınn bende zuzu diyince dikkat ettim, hakkenten kız nisan tok anlamıyo açın halindenn oyyyyy:roflol::roflol::roflol:

siizn tuzunuz kuru karnınıız tok dalga gecın baklaım aclık kafama vurmus napayım yanlıs yazmısım iştemmmmmmmmhihoyyyt

cnm bebeğim iyi olsunda bende razıyım 9 ay kardeş olmaya, şunun şurasında ne kaldı tatilleri saymassak:roflol::roflol::roflol:

siizn tuzunuz kuru karnınıız tok dalga gecın baklaım aclık kafama vurmus napayım yanlıs yazmısım iştemmmmmmmmhihoyyyt

kızz ne dalgası aşkolsunlülülülülülü
ben dikkat bile etmemişim açlıktansositososito

en iyisini yapmissin canim , insan bebegi icin gerektiginde kardes dahi olmali :)) hersey miniklerimiz icin , onlar dogduktan sonra icrata tekrar baslanir sorun degil hem boyle taze taze özlem hasret olur yerimseniben ikinci bahar gibi kaydirigubbakcemile3

Elaaaaaaam senin gibi sapik nasil dayaniyor anlamiyorum ki hehehe abaza olacaksin kiz herzaman bu konuyu aciyorsun :sm_cool: bosverrrrrr boyle flort eder gibi daha romantik olur kiz hem daha bir heves olur genc kiz veya nisanlilik donemi gibi :)))))

ilkayım cıbıldak göbişine bayıldım es geçemeyeceğim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Şeniz
ilkayım cıbıldak göbişine bayıldım es geçemeyeceğim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol: kiz durrrrrrrrr ben korkmaya basladim :)))))))))))) lezbiyen falan olursunda ALLAH korusun adama yaklasamiyorsun hamilelikte hormonlar ters teper falan :sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:

Elaaaaaaam senin gibi sapik nasil dayaniyor anlamiyorum ki hehehe abaza olacaksin kiz herzaman bu konuyu aciyorsun :sm_cool: bosverrrrrr boyle flort eder gibi daha romantik olur kiz hem daha bir heves olur genc kiz veya nisanlilik donemi gibi :)))))

delüü ilkayy ben abaza oldum bile aklıma heçç gelmiyodaa sağolsun zuzumla fatoşum bize bayram ilan ettiler 21 nisanı,
onlar diyo kuzum bende naçizane cevap veriyom napim:roflol:

Şeniz

:roflol: kiz durrrrrrrrr ben korkmaya basladim :)))))))))))) lezbiyen falan olursunda ALLAH korusun adama yaklasamiyorsun hamilelikte hormonlar ters teper falan :sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim doktorum ilk 1 ay dışında yasaklamadı vallahi...ama sık olmuyor tabiiiki..:)

delüü ilkayy ben abaza oldum bile aklıma heçç gelmiyodaa sağolsun zuzumla fatoşum bize bayram ilan ettiler 21 nisanı,
onlar diyo kuzum bende naçizane cevap veriyom napim:roflol:

yaaa tabii nacizane veriyo cevaplarii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…