2009 Ekim Anneleri

canım 11+2 de görmeleri birazcık zor.....tahmin bile yürütemeyebilirler.....

burdaki doktorun simdi cinsiyet soylemeyecegine eminim hem erken hemde yasak oldugunu duymustum...ins. 27nisanda soyleyecek bakalim..biraz daha sabirli olmamiz lazim..

ewet canım inşallah bu ikinci 3 aylık dönem tadını çıkarırız iicene hamişşliğimizin..bulantısıs öğürmesiz oohh rahat rahatt...

hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bebişin....bende hep severken kısım die seviorummm.....yani kaptırdım kendimi kısım olacağınaa...tabi allahdan hayırlısı yinede...:asigim:

ne olacak şimdi bendemi bekliycem şimdi çatlıycam neyse sağlıklı olsun bebeğim önemli değil hayırlısıyla kucağımıza bir alalım şöyle mis gibi kokusunu içimize bir çekelim ay ne güzel sanki o anı yaşamış gibi oldum allah hepimize nasip etsin kızlar

hayırlı haberlerle sende gelirsin Allahın izniyle inşallah...

sağol cnm, ama belimden çok sırtım ağrıyor anlamadım walla-tatlicadiarzu-
işyerindeyim cnm çıkıp gezme imkanım yok, ama öğle tatilinden sonra bi yarım saat yürüyüş yaptım o bile banamısın demedi:çok üzgünüm:

zuzuuu ayy çok sevindim ya kızın olcakmış darısı başıma diyim :))) allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla alın kucağınıza cidden çok sevindim inş bende cumartesi öğrenebilirim heyecan yaptım şimdi siz öğrenince :)

amiiiin canım....sen ancak 1 ay sonraki kontrolünde öğrenirsin cinsiyeti((((((

kızlar gerçekten ikinci üç ayımızda bulantısız sivilcesiz şöyle enerjik gezmeci hamileler oluruz inşallah baharda geliyor bizim bebişlerde gezmeci olur sayemizde doğduktan sonra durdurabilene aşkolsun

BEBISININ CINSIYETINI OGRENENLER hatunlar anjelice ozel mesaj atin ve cinsiyetleri soyleyin ilk sayfaya eklemeye baslasin artik...
yada olmazsa ogrenen arkidislerden birisi ekim annleri topiginin altina 2009ekim bebeklerinin cinsiyetleri isminde bir topikcik acsin liste yapalim dimiiiiiiiii

selam kizlar..

zuzumm dadlum cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin canimmm bugün güzel haberler aliyoruz hayirlisiii

ben bu sabah aniden cikmak zorunda kaldim.. cünkü lavoboya gittigimde ic camasirim oldugu gibi islakti kokusuz suydu resmen.. ve migdem cok kötü agridi.. migdemi yedigime verdim ama su neyin nesiydi cok korktum.. cünkü aileden birisininde suyu gelmisti ve ... aklima bile getirmek istemiyorum. gittim hemen. agliya agliya. gözlerim resmen sisti. migdem fena oldu. oraya gittigim yatirdilar beni sele verdiler kustum durdum. migdem gecti. sanirim yedigim yaramadi. zaten migdeyide düsünmüyordum ama su.. ultrasona aldi beni doktor hemen artik sinirlerim öyle bi bozulmus ki bebegi görür görmez kalbini göster bana dedim bak dedi iyi dedi kalbi dedim göster lütfen dedim agliyarak hickira hickira inanin artik konusacak gücüm kalmamisti. kalbini gördüm ve duydum RABBIME sükürler olsun. sinirlerim nasil bosaldi ama. doktorum dediki cocuktan gelmiyor su dedi. ama dedi vajinayla ilgili olabilir dedi. cünkü doktorda gördü baya resmen suydu. idrarimi kontrol ettiler altdan bisi aldi tertemiz dedi hic bisey yok dedi cocuktanda gelmiyor dedi. icini rahat tut dedi hicbisey yok dedi bebekte saglikli gözüküyor zaten kocaman olmus baksana dedi. kizlar inanirmisiniz elleri ayaklari oynuyordu ve basini bi cevirdi bana bakti sanki cok duygulandim sonra hemen gene cevirdi... ama öldüm öldüm dirildim zaten panik atagim :S

fatoşummmmmmm geçmişm olsun tatlım yaaa allaa alla ama bebişin iiymiş çok şükür içini feerah tut yediklerine dikkat et canım yaa peki neymiş o çözemedilermiı o suyuuuuuuu

fatos gecmis olsun canimm yaaa Allah korusun bebegiin saglikli olmasina cok sevindim ins.bir daha boyle bir durum yasamazsin...

zuzucum gözün aydın kızımız gelicekmiş hihoyyyt
böyle duydukça öğrenemk için dahda bi can atıyoz vallaa

yok tatlim doktor dediki tertemiz hic bisey yok dedi altina kacirmis olsan dedi ki hamilelerde oluyromus, kokulu olurdu dedi. vajinayla ilgili dedi. ama hic bisey cikmadi dedi. iliskiye girdinizmi dedi dün dedim yok (malum benimki dün ise basladi elalim yanindayim canim) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…