hayırlı haberlerle gel nurefsann benimde pazartesi günü ikili testim bakalım inşallah güzel haberler alırız cinsiyetini söylermi doktor 11+2 oluyorum pazartesi belli olurmu kızlar yoksa benim doktordamı keçi olacak kendi istemediği hiç birşeyi yapmıyormuş benimkide off offf :sm_confused:
hayırlı haberlerle gel nurefsann benimde pazartesi günü ikili testim bakalım inşallah güzel haberler alırız cinsiyetini söylermi doktor 11+2 oluyorum pazartesi belli olurmu kızlar yoksa benim doktordamı keçi olacak kendi istemediği hiç birşeyi yapmıyormuş benimkide off offf :sm_confused:
zuzu ins. bakalim saglikli olsunlar en onemlisi o... maasallah kuzucuklar buyuyor anneleri 3 ayi bitirdiler dimi...ilk 3 ay gitti kaldi 6 ay hadi bakalim en rahat doneme girdik veya girmek uzereyiz 4.5.ve6.ayin anne icin en rahat gecen donem oldugunu duymustum ins. keyifli guzel gecer...
:CüvCüv: :CüvCüv: saol hayatım yaa..kesin demedi doktor ama çok büyük ihtimal dedi..içime hep kız doğuyodu zaten..erkek dese çok şaşırırdım..bazen göbüşümle konuşurken ağzımdan hep kızıımm diye çıkardı gülerdik:))
canım iyi haberlerle gelirsin inşlahhh:Saruboceq:
nurefsannn sende güsel haberlerle gel inş ccanımmmmm
fundacım 11+2sölemez bence canım yaaa erken der kesinn
handan ve zuzu sizden gelen haberlerle cok mutlu olduk bir kiz bir oglan:) arkdaslar baska varmi cinsiyetini ogrenen???
hepimizi sardi bir merak 27 nisana kadar nasil sabredecegim bilemiyorum:)
bugum bizimde randevumuz var 1 saat sonra hazirlanip cikacagim bebegimi ozledim 2li test olacak...
handanlan beni kıskandın da ondannnlaelaelaelaelae laelaelaelaelae
kıskanmadım desem yalan olur derrrmişimm:roflol: yok kıs çok sevindim sizin adınıza walla:sm_cool:
mersi şekeriimmm...hadi bakalım senin de test sonuçların iyi çıkar inşallahhh
elali gecmis olsun.. arada benimde belim agriyor ama 1 gunde 8 saatten fazla yattigim zaman oluyor.hamilikte bel agrisinin olabilecegini okumustum..
enerji icinde evdemisin ve orda hava nasil bilmiyorum ama gunes varsa cik biraz gunes al acayip enerji veriyor birde bebek magazalarini gez icin kipir kipir olacaktir:))
ne olacak şimdi bendemi bekliycem şimdi çatlıycam neyse sağlıklı olsun bebeğim önemli değil hayırlısıyla kucağımıza bir alalım şöyle mis gibi kokusunu içimize bir çekelim ay ne güzel sanki o anı yaşamış gibi oldum allah hepimize nasip etsin kızlar
bikaç kişi daha ögrensin bence bi kaç hafta sonra çogumuz ögrenmiş olur demi
selam kizlar..
zuzumm dadlum cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin canimmm bugün güzel haberler aliyoruz hayirlisiii
ben bu sabah aniden cikmak zorunda kaldim.. cünkü lavoboya gittigimde ic camasirim oldugu gibi islakti kokusuz suydu resmen.. ve migdem cok kötü agridi.. migdemi yedigime verdim ama su neyin nesiydi cok korktum.. cünkü aileden birisininde suyu gelmisti ve ... aklima bile getirmek istemiyorum. gittim hemen. agliya agliya. gözlerim resmen sisti. migdem fena oldu. oraya gittigim yatirdilar beni sele verdiler kustum durdum. migdem gecti. sanirim yedigim yaramadi. zaten migdeyide düsünmüyordum ama su.. ultrasona aldi beni doktor hemen artik sinirlerim öyle bi bozulmus ki bebegi görür görmez kalbini göster bana dedim bak dedi iyi dedi kalbi dedim göster lütfen dedim agliyarak hickira hickira inanin artik konusacak gücüm kalmamisti. kalbini gördüm ve duydum RABBIME sükürler olsun. sinirlerim nasil bosaldi ama. doktorum dediki cocuktan gelmiyor su dedi. ama dedi vajinayla ilgili olabilir dedi. cünkü doktorda gördü baya resmen suydu. idrarimi kontrol ettiler altdan bisi aldi tertemiz dedi hic bisey yok dedi cocuktanda gelmiyor dedi. icini rahat tut dedi hicbisey yok dedi bebekte saglikli gözüküyor zaten kocaman olmus baksana dedi. kizlar inanirmisiniz elleri ayaklari oynuyordu ve basini bi cevirdi bana bakti sanki cok duygulandim sonra hemen gene cevirdi... ama öldüm öldüm dirildim zaten panik atagim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?