2009 Ekim Anneleri

aboww +18 diyorum başka birşey demiyorum annlayan annadı sositososito sositososito
bence de sence pempee şakkıdı

Nan ben ne dedim çıtçıtlı badi tulum işte bacakları cıbıl cıbılmı kalsın CADIARZU üşümezmi.
üşür be üşümezmiymiş bi damla çocuk.. içine şirinlerin donunu giydirmek lazım pempecim katılıyorum sana.
bence bu çok kalın bitek kadife tulum yeter bence iiçine çıtçıtlı badiCADIARZU
ayy sen de ne ateşli karısın. dötü donar çocuğun öyle. içine uzun don giydir.

hadi ya kıslar o zaman benim aldıklarım yetmezmi acaba dahada almam lazım sanırımCADIARZU
penye falan alma kışlık al kalın üst alt falan tamam yeterli. ben de öyle yapıcam. kışlıklar çıksın diye bekliyom. doktora sağa sola giderken bi de cici kalın 1-2 bişey al annesi tamamdır.

hadi nan ordan nalaka yani tabi olur ama yani niye sirf o geliyor yani dimi yani anlatabildimmi :utangac::utangac::utangac:

Ebilemem artık zemuszemus zemuszemus

e bilemeyiz artık ateş barut aynı evde 15 gün sabah akşam birlikte :kedi::kedi::kedi:alkisalkisalkis:hooray::hooray: rekor mu geliyoo neee

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:

amazon nan bu kasılma aşagıda olmo demi şimdi benim göbemin altı toplano bebişimin kafasımı yoksa kasılmamı ayırt edemiom ama bildigin toplanma

komple bütün karnım sertleşmişti benim ama çok sertti yani. yürürken de geriliyodu aynı zamanda. o senin hissettiğin bebişin kafasıdır annesi. bana da oluyo öyle bölgesel sertlikler. göbeğimin üst kısmı sertleşiyor poposunun olduğu yer.

merhaba kızlar... nasılsınız? benım ıstahım yok bebişimin beslenmıyr hareketıde az ... üzgünüm bugun doktora gıdecegım... uamrım kılo ve gelısımı normaldır..

Bu ayin Hamliyiz dergisinde bir tabela vardi. Kahve cesitlerin Caffein orani yaziyordu. Türk kahvenin cok abarti degildi. Ama mesela Ice Tea de, veya Cappucino, Nescafede baya vardi. Belki internetde bir liste vardir.

komple bütün karnım sertleşmişti benim ama çok sertti yani. yürürken de geriliyodu aynı zamanda. o senin hissettiğin bebişin kafasıdır annesi. bana da oluyo öyle bölgesel sertlikler. göbeğimin üst kısmı sertleşiyor poposunun olduğu yer.

anladım canım yok sertleşme felan yok sadece toplanma büzüşme hissi oluo genelde aşagıda yani şeyimin üstünede göbemn en alt noktasında merak ettimde bi sorum dedim opuyorumnanaktan

hangi doktor sölüo nan onu bu çocukkaron beyninide ne geliştirio şaştım artık:bbo:

valla benim bu ay aldığım hamilelik dergisinde , kahvedeki kafeinin vücuttaki dmeir emilimini ciddi biçimde azalttığı yazıyor. en fazla nescafede var en az türk kahvesinde var. özellikle yemeklerden sonra içmeyin diyor. içeceksenz de türk kahvesi. o da günde 1 fincan.

çenesi kopasıcalar 2 dakka boş bırakmaya gelmiyo:dilcikar:

bende kadife ve kalın bişey almadım zaten pekde göremedim :sinifsinif: ağustos sonu gibi bende 2-3 parça kalın bişiler alıcam daha penye almayı düşünmüyorumzemuszemus
kadife tulum bende istiyom hemde pempeeopuyorumnanaktan

anladım canım yok sertleşme felan yok sadece toplanma büzüşme hissi oluo genelde aşagıda yani şeyimin üstünede göbemn en alt noktasında merak ettimde bi sorum dedim opuyorumnanaktan

hmm o bende de oluyor bebiş oynadıkça, yer değiştirip büzüşüyo sıpalar sanırım :)

sadece bi bölgede toplaninca ve sertlesince rahim doguma hazirlik antreman yapiyo dediler. bana gecen hafta oldu. yalanci dogum sancisiyla birlikte oldu. ve artik her gün oluyor ama sancisiz
benim bebegim halen ayni pozisyonda dahada degismicekmis dönük yani.. ve asiri baski yapiyo yavrum

yaww bugün benim kızım ters döndü sanırım, bende kıpırtılarını hepalt tarafta hissediyom acaba başı yukarımı çıktıki-tatlicadiarzu-

Back
X