2009 Ekim Anneleri

kızlar bişli sorcam bebbeğin başı ve poposunu nasıl ayırt ediyosunuz?????????
Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo

hoşbulduk handancım... kızlar acayip acıktım öğlen için adam gibi bişey yemedim. meyve salatalık falan geçiştirdim yemeğim ğişse de yesem

Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo

boşşverrr bende ayırt edemiyomm hemde ikinci bebeğim:kedi::utangac: hareket ediyo ya neresi olursa olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim başı solda ayakları sagda tam sagıma tekme yiyom doktor bikaç hafta burdan yicen tekmeyi dedi arads elleriyle dkounuyo ayagını bastırıyo net ayagı çıkıyo karnımdaaaa:emir_bebek:

çiçekcim bana doktor gösterdi başı burda poposu burda die bölgesel yerleşmş benim oglum ters döndügünü anlıorum çünkü tekmeler yukarda göbemin baya üstüne vuruo hep sagıma vuruo

kıslarr takıldım size tahada bende çok acıktık daha öğlen yemeği yemedik çokta sıkıştım o kadar çenelinisiz ki bırakıp wc ye bile gidemedim şimdik patlıcammmkaydirigubbakcemile4

hanncım meyve yiyorum ama vitamin olsun diye. meyve beni daha çok acıktırıyo hele elma.. elma yedikten sonra bi oturuşta bir ekmek yermişim gibi geliyo....
oda ilginçççkaydirigubbakcemile3ben şimdi yedim menümdeki meyvalarımıkaydirigubbakcemile3
kıslarr takıldım size tahada bende çok acıktık daha öğlen yemeği yemedik çokta sıkıştım o kadar çenelinisiz ki bırakıp wc ye bile gidemedim şimdik patlıcammmkaydirigubbakcemile4

hadi git anam karnını doyır çişini yap koşkaydirigubbakcemile4

ne bileyim gelgit akıl iştekafamçokkarıştı zaten bebeğin odasına kimse giremez:olmaz::olmaz: lohusa yatağı yapayım falan dedim valla iikinde kvalidem zorla yatırlı bacaklarım uyuşmuştu valla 20 gün yatırdı beni çokta iyiydim allah razı olsun valla bunda yatamam harhalde

ahhh ahh ne mutlu sana ya ben bı normal bı sezaryen doğrdum bı gun evde yatamadım yatırtmadılar bunda hiiiiiç yatamam kızım zaten okula gıdıyodu oğlumda bu sene anasınıfını başlıycak.bende 10 gunde falan okutmaya duşunuyorum.yoksa bıkere benumkının sulalesı görmeyı gelecekler bıkered mevluta .... bıkerede olsun dıye erken okuturum.yerimseniben

çenesi kopasıcalar 2 dakka boş bırakmaya gelmiyo:dilcikar:

bende kadife ve kalın bişey almadım zaten pekde göremedim :sinifsinif: ağustos sonu gibi bende 2-3 parça kalın bişiler alıcam daha penye almayı düşünmüyorumzemuszemus
kadife tulum bende istiyom hemde pempeeopuyorumnanaktan

canım asıl şımdı alacaksın o zaman çok pahalı olur ben kadir hastan aldım şuan sezonu olmadı için çok yuguna normalda 45 ıken şuan20 aldım çok guzeller ben bu resım işini zor yapıyorum oyuzden eklıyemedım.

Back
X