Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaww bugün benim kızım ters döndü sanırım, bende kıpırtılarını hepalt tarafta hissediyom acaba başı yukarımı çıktıki-tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
nan handan ne ara baktın kız yaseminin cicilerineseni topiğin en hızlısı seçtimm:hooray:
kızlar bişli sorcam bebbeğin başı ve poposunu nasıl ayırt ediyosunuz?????????
Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo
benim başı solda ayakları sagda tam sagıma tekme yiyom doktor bikaç hafta burdan yicen tekmeyi dedi arads elleriyle dkounuyo ayagını bastırıyo net ayagı çıkıyo karnımdaaaakızlar bişli sorcam bebbeğin başı ve poposunu nasıl ayırt ediyosunuz?????????
Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo
oo göbikine bile baktım ben çok hızlı dolanırımşakkıdıkaydirigubbakcemile3
bahaircim meyva ye canım çok aç kalma yemege saldırırsın sonra:))
oda ilginçççkaydirigubbakcemile3ben şimdi yedim menümdeki meyvalarımıkaydirigubbakcemile3hanncım meyve yiyorum ama vitamin olsun diye. meyve beni daha çok acıktırıyo hele elma.. elma yedikten sonra bi oturuşta bir ekmek yermişim gibi geliyo....
kıslarr takıldım size tahada bende çok acıktık daha öğlen yemeği yemedik çokta sıkıştım o kadar çenelinisiz ki bırakıp wc ye bile gidemedim şimdik patlıcammm![]()
kıslarr takıldım size tahada bende çok acıktık daha öğlen yemeği yemedik çokta sıkıştım o kadar çenelinisiz ki bırakıp wc ye bile gidemedim şimdik patlıcammm![]()
ne bileyim gelgit akıl iştekafamçokkarıştı zaten bebeğin odasına kimse giremezlmaz:
lmaz: lohusa yatağı yapayım falan dedim valla iikinde kvalidem zorla yatırlı bacaklarım uyuşmuştu valla 20 gün yatırdı beni çokta iyiydim allah razı olsun valla bunda yatamam harhalde
çenesi kopasıcalar 2 dakka boş bırakmaya gelmiyo:dilcikar:
bende kadife ve kalın bişey almadım zaten pekde göremedim :sinifsinif: ağustos sonu gibi bende 2-3 parça kalın bişiler alıcam daha penye almayı düşünmüyorumzemuszemus
kadife tulum bende istiyom hemde pempeeopuyorumnanaktan