2009 Ekim Anneleri

kış çocukla nereye gitsinmişş sanki çocuk onun çocuğu ...

alla alla sana guvenmıyo o galıba bakamassın gıbı gelıyo onun ıcın senın dıbınde ole anlasıldı sımdı... çok sey bılıyomus gıbı bole yapıyolar yaa hafta sonu bende kaynanamdaydım yaa o durumlarla cok ugrastım bı baktım cocuga kasıkla cay verıyo buyuk ınsana yararı varda sankı kucuk cocuga verıyo dedım napıyosun demır eksıklıı kansızlık uykusuzluk ve kabızlık yapıyo dedı ıkı kasıktan ne olur dedım verme.... arkasından helle corbası var salgamla yapılıyo cocuga ondan ıcırmeye calısıyo ay ben yapma demekten sıkıldım o cocuga bısıler tıkıstırmaktan bıkmadı bırde cocuk tuvaletını yapamadı dıyee cocugun dotune kagıdı rulo yapıp sokup zeytınyagı dokucektı zor tutdum yaa savas ettım resmen

hava kötüü ev sıkıcı kaynana bende daha n eolsun kuşum

Gizoşcumm canım çık sende dışarı yaww biraz hava alın kuzunla 2 market falan yap bi değişiklik ne biliim sıkma canını böyle al kuzunu çık dışarı yarım saat bile olsa değişiklik değişikliktir.yerimseniben

onun kı ole gezmez cnm markete cıkayım dese kaynana sen cık ben cocuga bakarım dıycek... bebeği gezdırcem dese hava kotu nereye dıycek yada dur hazırlanıyımda gezdırelım dıycek bellı kaynanada var o potansıyel

Ayyy insanı deli ederler bunlar birine gidicem falan dese bari hani onun tanımadığı falan :))

ah kızlar ah...sağolun önerileriniz için..benim için tek çözüm uzak bi yere taşınmak...bunların kolay kolay gelemeyeceği bi yere..bi de görümcemi evlendirip,hemen çocuk yapmasınakannehirı sağlamakkaydirigubbakcemile3böylece ona yapışırlar da ben biraz rahatlarım,yoksa ssonum ii değil benim..kafayı yemem an meselesiakannehir

benimki de aynı seninki gibi canım kafayı bi atıyo benim kafaya çarpcak diye korkuyom...ben de dişten şüphelenip doktora baktırdım da eliyle kontrol etti..esamesi bile yok daha dedikaydirigubbakcemile3

amin.....sen nerelerdesin ne zamndır yoksun ortada arkadaşımkaydirigubbakcemile5senin kız hala kusuyo mu?benim bi arkadaşın oğlu da çok kusuyomuş,hatta kusmayı önleyici mama kullanmışlar,sütü olduğu halde(sadece 1 öğün) 4. ayda pat diye kesildi dedi..inşallah senin de öyle olur..bir de 1 yaşını geçtikten sora kilo almıyo diye doktora götürmüşler alerji testinde inek sütüne alerjisi çıkmış...naçizane tavsiyem sizde yaptırın canım..

ben emmiyo diye dıoktora gittim,alerji testi yapıldı,domatese,mısıra,inek sütüne bi de tavuk etine alerjisi çıktıbilmiyorumkismilesalça,ketçap,yoğurt,ayran,sütlü tatlılar..kızım 2 yaşına girene dek yasakbilmiyorumkismileyani emzirdiğim sürece bana yasak,ek gıdaya geçince kızıma yasakmafoldumbenyoğurt,peynir yediremicem kızıma ..Allah tan yumurtaya alerjisi çıkmadı..

ama yasaklara uyuyorum,kızım memeyi daha iştahla almaya başladıhihoyyytinşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:

sağol canım sağol..gerçekten sabra ihtiyacım var..hem de çok..benim adım da zeynep:))bence seni gizliden kıskanıyo,durduk yere öyle bi laf etmesi buna işaret..sallama.rahat ol o sinir olsun..

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 2 gündür takip ediyorum anladığım kadarıyla herkez birşeylerden sıkılmış özellikle şu kayınvalideler ortak dert ve çaresi yok sanırım. ne yapmalı bilmiyorum belki zamanla alışırlar hevesdir diyorum kendi kendime belkide kendimi kandırıyorum...

oof of benim derdim kayınvaldeden de beter, iş yerinde işler sarpa sardı, erken dönmek zorunda kalıcam galiba, daha da ne bakıcı ayarladım ne bişey ((

yok canım yok...Alalhın günü benim evimdeler..na zamana dek sürecek bu böyle bilmiyorum..tek yol uzağa taşınmak,o da şu an için mümkün değil..mecbur bi müddet daha katlanıcaz:gitme:

ayy ben bunları okudukca uzak bı yere tasınmakla en ıyı seyı yapmısım onu anlıyorum tehlıkeyı sezmısım

yok canım yok...Alalhın günü benim evimdeler..na zamana dek sürecek bu böyle bilmiyorum..tek yol uzağa taşınmak,o da şu an için mümkün değil..mecbur bi müddet daha katlanıcaz:gitme:

Canım bende önceleri öyle düşünüyodum uzağa gitmek ama sonra anladımki gelmek isteyen adam uzağada gitsem gelir hatta gelip günlerce kalır yatılı misafir daha berbat. hatta daha kıymetli olur. bunlarla yaşamayı öğreneceğiz sinir oldukça dahada batıyo bana hamileyken neler yaptılar erken doğum nedeniyle hastanede yattım bırakıp şehir dışına gittiler bir ay annemlerde kaldım. telefon edip size ihtiyacım var dedim gelemeyiz dediler. annem canım yazık hergün iftar sahur canı çıktı. şimdide dibimde bitiyolar. önceden sahip çıkmayanlar herşeye karışıyolar günlerce evde yattım bir gün sıcak çorba bile getirmeyen adamlar evime gelip duruyolar.ama neyapıyım düşündükçe kinleniyorum bende takmamaya çalışıyorum

seninkiler de az değilmiş canım...Allah sana da sabır versin..benimkiler oğullarına çok düşkün.evlendiğimizden beri gün aşırı görüştüğümüzden,nasıl olduysa 1 hafta görüşmemiştik de anası oğlunu görünce boynun atladı,oyyy oğlumu özledim diyealsanaalsanasmilemanyaklar ya halkaten..

ama benim evde kalmazlar çok fazla..başka yerde yatamama gibi işe yarar bi huyları var Allah tankaydirigubbakcemile3

ayy ben bunları okudukca uzak bı yere tasınmakla en ıyı seyı yapmısım onu anlıyorum tehlıkeyı sezmısım

ahhh benim eşşek kafam geldim oturdum diplerine şimdide evden çıkmıyolar diye kızıyorum...oh olsun bana...ama dur bakalım Allah büyük..gidicem buralardan ,akıl sağlığım için şart bu...

yok cnm hergun gelemıyolar bunun karı var sokugu var yolparası var benım 2 ay oldu kaynanam gelmeyelı ben gıdıyorum kalmaya hızmet edıyo sımdı bana devır tersıne dondu yanı yıne dengesızlıkler yapıyo ama sureklı gormeyınce o kadar batmıyo ınsana salla yarın kurtuluyosun dıyosun

bızımkıler kalıyorda ben ne zaman kalmak ısteseler mısafır buluyorum eve arklarım gelıyo dıyorum bolece benım ozel bı hayatım oldugunuda anlatmaya calısıyorum... senın yıne hamılelıkte bısı yapmadılar bızımkıler evlenırken bıle bısı yapmadılar bı bılezık taktı nısan bohcamı bıle ben kendı maasımla yaptım esımle ben elde avucta ne varsayla evlendık yetmedıgı yerde annemden borc aldık dusunun yanı esımın nıkahta taktıgı gerdanlık parasını annemden borc aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…