bide bebiklerden başka bişiy yokmu hayatımızda yaşamıyomuyuz biz..saçını başını boyatan kestiren rejime giren tatil planı yapan vs..annatın anacım eskisi gibi..ya kaynana ya bebik höh geldi:)
elaamm gördüm senii..gel annemm..
geldim annemopuyorumnanaktan
ayy sorma 20gün sonrasını düşünce içim sıkılıyo bide kocişle hala küsüm:umursamaz:
önümüzdeki hafta 4-5- gün anneme gidip kalıcam bendezemuszemus hem elanın artık yavaş yavaş alışması lazım:kedi:
iş başı yapıcammı yapmıcammı hala o bile muallaktaakannehir bu ara hiç bişey yolunda gitmiyo:sinifsinif:
barışın artık kıs kaç gün oldu?? hee ank yolları gerdi demi günner öncesinden:) ne diyim Allah kurtarsın bacım:) sen niye annende kalıyosun annen istde diilmi
kuşum annem istanbulda ama artık 8 aydır ben evde çok bunaldım orda kalıp elayı anneme bırakıp gezip dolaşmak istiyorum.
bide haziranda işbaşı yaparsam elaya annem bakıcakya ön alıştırma olsun diye :))
gezentüü sen hep gezmek havasındasın zaten hamişliğinden beri böyle bu yahuuuuuuopuyorumnanaktan
benim sıpam da durmuyo mesela şuan kucağımda ayakta durmuş altına ediyo ıkına ıkına:))yardıma gelcek kimsemde yok..bende aynen akşamları kojim gelincek yapıyorum yemeği..
dimii:))
hiç taswip etmeyoruız deryam seni:))kır dizini otur..
gezentüü sen hep gezmek havasındasın zaten hamişliğinden beri böyle bu yahuuuuuuopuyorumnanaktan
kimm ben mii yok ayolkaydirigubbakcemile3
ankara mecburi istikamet:kedi:
önceden 20gün üstüste evde kalmışlığım yoktur, 8 aydır iyi bile durdum :))
benim sıpam da durmuyo mesela şuan kucağımda ayakta durmuş altına ediyo ıkına ıkına:))yardıma gelcek kimsemde yok..bende aynen akşamları kojim gelincek yapıyorum yemeği..
dimii:))
hiç taswip etmeyoruız deryam seni:))kır dizini otur..
ben akşamları 2 den aşağı yatamıyom yemekti etraf toparlamaktı ayazla uğraşmak dinlenmeye hiç vaktim yokk doğuma 2 gün kalaya kadar bilem çalıştım ben ya neden bu akdar çalışkanım anlamyom poffffffffffffffffffffff:mymeka:
hee yaaa zuzum otursun nötünün üstüne azcık evde olmak gibisi varmı yaaa ben evimi özledimguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?