2009 Ekim Anneleri

buket içer içmezmi kusuyo.ferrum bizimkisi..zor içiyo ama kusmuyo şükür..
sanem bilmiyorum hiç bastonları ya..

ööle ce diyip kaçmayın ayh..ben topicimin eski günnerini özledim..arada ağustos annelerine bakıyorum da süperler..çok özledim çene çalmayıı..toplaşın artık ya..

bide bebiklerden başka bişiy yokmu hayatımızda yaşamıyomuyuz biz..saçını başını boyatan kestiren rejime giren tatil planı yapan vs..annatın anacım eskisi gibi..ya kaynana ya bebik höh geldi:)

elaamm gördüm senii..gel annemm..

ahhh ahhhhhhh bende bıktım usandım önlüktenakannehir
emdikten sonra kusması azaldı ama yeni tatları verdiğimde bazen aşırı derecede kusuyor, hele dün bi muz vereyim dedim, yarım saat içinde 3 önlük battımafoldumben
sanırım yazın askılı badilerin üstünde kocaman önlükle dolaşacağız bizmafoldumben

geldim annemopuyorumnanaktan
ayy sorma 20gün sonrasını düşünce içim sıkılıyo bide kocişle hala küsüm:umursamaz:
önümüzdeki hafta 4-5- gün anneme gidip kalıcam bendezemuszemus hem elanın artık yavaş yavaş alışması lazım:kedi:
iş başı yapıcammı yapmıcammı hala o bile muallaktaakannehir bu ara hiç bişey yolunda gitmiyo:sinifsinif:

barışın artık kıs kaç gün oldu?? hee ank yolları gerdi demi günner öncesinden:) ne diyim Allah kurtarsın bacım:) sen niye annende kalıyosun annen istde diilmi

haha zuzuuuuuummm isyanlarda guclubacismile alsanaalsanasmile
kız anacım bu bebiklerden sosyal hayat neyinmi kaldı... sabah ce eee uyanıyoruz akşam bi bakıyorum kocik gelmiş... hangi ara o kadar zaman geçiyor anlamıyorum... ev işleri desen ancak annem felan biri gelecek borayla ilgilencek öyle bişeycik yapayım..akşam yemeğini bile eşim gelince yapabiliyorum mafoldumben
ayyy büyüseler diyorduk ama gerçekten büyüdükçe daha zormuş....şimdi mutfak toparlayayım dedim bi geldim odaya anakucağından inmiş halının ortasına kadar gitmiş,battaniye elinde çekiştiriyor sirseri kaydirigubbakcemile3... yanlızda bırakamıyorum anacım ne yapcam ben yaaaaaaaaa

ahanda uyandı sıpa zuzum çene çalak diyo çal çalabilirsen hade :))

barışın artık kıs kaç gün oldu?? hee ank yolları gerdi demi günner öncesinden:) ne diyim Allah kurtarsın bacım:) sen niye annende kalıyosun annen istde diilmi

kuşum annem istanbulda ama artık 8 aydır ben evde çok bunaldım orda kalıp elayı anneme bırakıp gezip dolaşmak istiyorum.
bide haziranda işbaşı yaparsam elaya annem bakıcakya ön alıştırma olsun diye :))

ahh ben napayım şubattan beri çalışyom bi de tek kaldım eleman çıktı işten süt izinlerini bilem kullanamıyom çok fena depresif oldumm burda 2 muhabbet edelim diyoz kimsecik yok bende arada eylül anaları topiğine kayıyom

gezentüü sen hep gezmek havasındasın zaten hamişliğinden beri böyle bu yahuuuuuuopuyorumnanaktan

benim sıpam da durmuyo mesela şuan kucağımda ayakta durmuş altına ediyo ıkına ıkına:))yardıma gelcek kimsemde yok..bende aynen akşamları kojim gelincek yapıyorum yemeği..

benim sıpam da durmuyo mesela şuan kucağımda ayakta durmuş altına ediyo ıkına ıkına:))yardıma gelcek kimsemde yok..bende aynen akşamları kojim gelincek yapıyorum yemeği..

ben akşamları 2 den aşağı yatamıyom yemekti etraf toparlamaktı ayazla uğraşmak dinlenmeye hiç vaktim yokk doğuma 2 gün kalaya kadar bilem çalıştım ben ya neden bu akdar çalışkanım anlamyom poffffffffffffffffffffff:mymeka:

gezentüü sen hep gezmek havasındasın zaten hamişliğinden beri böyle bu yahuuuuuuopuyorumnanaktan

kimm ben mii yok ayolkaydirigubbakcemile3
ankara mecburi istikamet:kedi:
önceden 20gün üstüste evde kalmışlığım yoktur, 8 aydır iyi bile durdum :))

Dün kızlarla toplandık vallahi utandırıyo Bora beni milletin yanında kendi kendne oynadı gülücekler etrafa püüü tüüü tükürükler oynadı hiç üzmedi beni :)) bana da dediler senin şikayet ettiğin çocuk bu mu ama gerçkten kalabalığı seviyor benim kuzu evdeyken hiç durmuyo tek odadan çıkınca bile ağlıyo asla oturmuyo tek başına en fazla yürüteçte duruyo şuanda yürüteçinde bakalım kaç dk durcak en rahat öyle ediyorum sonra kucağıma alıp oyunlar oynuyorum salıncağında sallıyorum hiçbi iş yapamıyorum malesef hafta sonu ne yaparsam akşam pert olduğum için 10.30 11 gibi yatıyorum gece malum kalkıyoruz birde sabahın 6.30 da ayaktayız yemekte kocam gelmesine yakın yapıyorum yürütece koyuyorum bora yı mutfağa getiriyorum hızlı hızlı pratik ne olursa yapıyorum işte :))

kimm ben mii yok ayolkaydirigubbakcemile3
ankara mecburi istikamet:kedi:
önceden 20gün üstüste evde kalmışlığım yoktur, 8 aydır iyi bile durdum :))

öyle mi dersin işe başlayınca özlersin bak ahh bi evde olsam diye canummmmm

ayy kurban olsun teyzesiiopuyorumnanaktan altına yaparken elada çok komik oluyo bayılıryorum o haline domates gibi oluyokaydirigubbakcemile3
bende temizliğimi akşam yapabiliyorum zuzum, ela gündüz çok az uyuyo yaptığım işten bişey anlamıyom o zaman...

dimii:))
hiç taswip etmeyoruız deryam seni:))kır dizini otur..

:umursamaz:

2 gün daha sıkamadın dişini ne güzel eczanede doğuran bi ekim anası olcaktın :))
sabrına hayranım:hooray:

hee yaaa zuzum otursun nötünün üstüne azcık evde olmak gibisi varmı yaaa ben evimi özledimguclubacismile

ajkımm bende işteyken evimi özlüyodum, ama evdeykende dışarıyı özledim :))
bu insanoğlu çok nankör beyaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…