ne gobekler atiorum, siseleri kafama vuruorum, donenceyi aliorum yanima, konusan kopek var onu aliorum ama yok.hemen donuyo, kilitliyo agzini :umursamaz:
ben katılmıyorum bence yemek saatleri olmalı yoksa bu şekilde davranış ilerde tabakla çocuğunun peşi,nden koşan anne modeline dönüşür, en güzel yöntem yemeği birlike yiyin hatta geçin karşısına ilgilenmiyim bişeyler yiyin yalandığını farkedeceksiniz. En güzel yöntem ve tavsiye edilen birlikte yemeğe oturup kalkmak
ya dün yapılmış makarnadan bugün makarna salatası olur mu? yeniden mi haşlamalı yoksa, blucüm senin makarna salatası süper olmuştu yaa tarifini yazsana birrr kuzu
ya dün yapılmış makarnadan bugün makarna salatası olur mu? yeniden mi haşlamalı yoksa, blucüm senin makarna salatası süper olmuştu yaa tarifini yazsana birrr kuzu
canım siz başladınızmı ek gıdaya
bende diyorum kulaklarım çınlıyor kaydirigubbakcemile3
canım makarnayı yağladıysan olmaz canım...
tarif şöyle
haşlanmış makarna yağsız
bir demet dereotu ( olmazsa olmazı )
kornişon turşu küçük küçük doğra
biberli zeytin halka halka doğra,
varsa mısır ilave edebilirsin
garnitür hazırda koyabilirsin kendinde yapabilirsin
ve mayonez ( isteğe bağlı biraz yoğurt biraz mayonezde olabilir )
makarna ılındıktan sonra bütn malzemeleri karıştırıp harmanla canım sonra dolapta birkaç saat dursun...
herkese afiyet olsun cokacimcoook
Şu anki yemek saatleri 3saatte bir beslenecek şekilde zaten. Öyle sofraya birlikte oturup kalkacak kadar büyümediler henüz. Çok küçükler ve dikkatleri çabuk dağılıyor. Aç olsalar da sıkılıp yemeyi reddediyorlar. Zaten ek gıdaya yeni yeni geçiyorlar. Alışma dönemindeler.Bu süreçte bu şekilde birşeylere alıştırmaya çalışmak için yöntem sadece.
kilo olayına girilmiş:)) taze ekmek eşliğinde tahin helwası yerken de pek bi güzel oluyomuş laelaelaelaelae duramıyorum..2 gün dursam 3. gün saldırıyorum:)) bu tatlı olayı feci..berra huysuzluk etmediği uyuduğu zamanlar çok süperim..bol su içiyorum cnm işiy istesede hayıur diyorum..mekik filan çekiyorum..ama berra uyumıyınca hep kucağımda we ağlama modunda olduundan hem bişiy yapamıyorum hareket filan hemde sinirden yiyorum :kedi: 3 hafta soora kayınwalidemlere gitcez ya bi mucize olsa 3-4 kilocuk wersem..67yim ben de bu arada..göbek öyle hamile gibi filan diilde..fazla kilo göbeği işte..:kedi:
ps: guliii,buluşma neim yaparsak geliym deme çıta gibi tipinlen bacaklarını kırarım naniknanik biz tombul tombul buluşalım:umursamaz:
kuzumun huysuzluklarına nur topu gibi bi huysuzluk daha eklendi bikaç haftadır..arabada uyuyakalırdı eskiden ya..şimdi uykudan delirsede uyuyamıyo e haliyle yıkıyo ortalığı..bide gündüz saat 2-3 gibi uyuyıp uyanınca bidaha gece yatana kadar uyutamıyorum..gözleri küçücük kalıyo owuşturuyo esniyo ama yok çığlık çığlığa sallamaya kalkarsam uyumuyo..gece 9,5-10 gibi emerken sızıyo..bu seferde gazı çıkmadığı için yrm saatte bi ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıp sallıyorum..bu gece böyleydi.dün gündüz yine uyumadığı için akşam babası işten geldiğinde ıhı ıhı ağlıyıp duruyodu..artık benim de pilim bitmiş,babası gelince gittim banyoya bağıa bağıra ağlıyorum sinirden..(( bi manyak oldum iice he)) hadi yemeğe gidelim rahatlarsın dedi kocim..yok dedim uykusu war durmaz..arabada uyur dedi we nooldu uyumadı tabi..sonuç alelacele yenilen bi yemek..sırayla kucakta gezdirerek..dönüş yolunda hiç susmadan ağlıyan bi böcük,şebeklik yapcam susturcam die deliren bi anne.we ewe yaklaşınca coşan ağlama sonucu durdur arabayıı die bağırıp kendini bebeknen dışarı atan anne..ewe kadar yürüdüm azıcık ferahlasın diye..biyandan kulağına şarkı söylüyorum filan..zilli ağlıyo içli içli gözler ıslak..bu uyutma işine bi çözüm ya..3 hafta soora yola çıkıyoruz..500 km yol..git git bitmio zaten..bide uykusu gelince böle yaparsa atarım arabadan aşşaya:))
gunaydin herkese
zuzucum isin cok zor.Allah sabir versin sana. ben de yemek konusunda cok dertliyim.aksam kafayi yemek uzereydim.sutum azaldi bayaa.hissediyorum yani.dun bizim kiz sabah 1 cay kasigi kadar yumurta sarisi yedi.oglende 2 cay kasigi kadar sebze puresi. hepsi bu baska bisi yok.arada emdi ama ne kadar sut icti orasini Allah bilir mafoldumben nasil besleniyo anlamiyorum. kasigi gordugu an kafasini cevirmeye baslio, agzini kilitliyo.bugunku kahvaltida biraz zorladim dune gore daha fazla yedi ama bu kez de kustu mafoldumben gastrolojiye mi gotursem ben de :1no2:
herkeze günaydın;
biz kahvaltıya başllıyoruz artık 1 yumurta sarısı ve peynire
siz kahvaltıda neler veriyosunuz?
gulii gordum seni
kızlar size bişe danışacam. biz bu ay 15 gün yokuz evde. parayada baya sıkışığız. araba kaza filan yaptı. onun servis parası, şimdi yol parası filan derken pek bişe kalmicak elde . sizce bakıcın parasını 15 günlük mü vermeliyim????? acele cevap lütfen. çünkü birazdan para çekip ücretini vercem kadının
gulicaann..61 diyo çıta diil diyo..bu kız sopa istiyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?