2009 Ekim Anneleri

ya dün yapılmış makarnadan bugün makarna salatası olur mu? yeniden mi haşlamalı yoksa, blucüm senin makarna salatası süper olmuştu yaa tarifini yazsana birrr kuzu

ne gobekler atiorum, siseleri kafama vuruorum, donenceyi aliorum yanima, konusan kopek var onu aliorum ama yok.hemen donuyo, kilitliyo agzini :umursamaz:

Buketçim işin zor valla. Baştan benimki de kilitliyor ağzını ama tadını alınca biraz da oyalarsan yiyor. İyice acıktır mesela iki öğün arasında en az 3 saat olsun.

Şu anki yemek saatleri 3saatte bir beslenecek şekilde zaten. Öyle sofraya birlikte oturup kalkacak kadar büyümediler henüz. Çok küçükler ve dikkatleri çabuk dağılıyor. Aç olsalar da sıkılıp yemeyi reddediyorlar. Zaten ek gıdaya yeni yeni geçiyorlar. Alışma dönemindeler.Bu süreçte bu şekilde birşeylere alıştırmaya çalışmak için yöntem sadece.

ya dün yapılmış makarnadan bugün makarna salatası olur mu? yeniden mi haşlamalı yoksa, blucüm senin makarna salatası süper olmuştu yaa tarifini yazsana birrr kuzu

bende diyorum kulaklarım çınlıyor kaydirigubbakcemile3
canım makarnayı yağladıysan olmaz canım...
tarif şöyle
haşlanmış makarna yağsız
bir demet dereotu ( olmazsa olmazı )
kornişon turşu küçük küçük doğra
biberli zeytin halka halka doğra,
varsa mısır ilave edebilirsin
garnitür hazırda koyabilirsin kendinde yapabilirsin
ve mayonez ( isteğe bağlı biraz yoğurt biraz mayonezde olabilir )

makarna ılındıktan sonra bütn malzemeleri karıştırıp harmanla canım sonra dolapta birkaç saat dursun...
herkese afiyet olsun cokacimcoook

hadi yaa ohaoldumsmile
ama tarifini deniycemm süperdi lakinnn kısır yapayım bari:)))) offf sevmiyorum böle aynı gün haber verenleri, biliyorum hazırlık yapmayım diye böle yapıyolar ben kendimi rahat hissetmiyorum o zamanda...

yok kucağına alıp oturtabilirsin yani benimkide bir yöntem yaklaşık 2 aydır zeynep ek gıdaya başlamadığı halde sofranın içinde:))) sırf o alışsın diye yerde yemek yiyoruz mideme krap girecek artık bükülmekten. O kadar çok izlediki bizi ağzını şapırdatıyordu biz bişeyler yiyince, şimdi birlikte yiyoruz yine 1 kaşık o 2 kaşık ben, ama öle cadıki kendinki gecikince basıyor yaygarayııı

kızlar size bişe danışacam. biz bu ay 15 gün yokuz evde. parayada baya sıkışığız. araba kaza filan yaptı. onun servis parası, şimdi yol parası filan derken pek bişe kalmicak elde . sizce bakıcın parasını 15 günlük mü vermeliyim????? acele cevap lütfen. çünkü birazdan para çekip ücretini vercem kadının

kabul edermi sence nasıl anlaştığınıza bağlı, olmadığınız günlere para ödenmeyecek dendiyse neden olmasın ama genede bilmiyorum açıkcası

61 kiloluk çıta mı olur kısss.
Ama haftaya pilatese başlıyom buluşmaya kadar inşallah çıta olurum :kedi:

Valla bu ara bizim de çok problemli. düzeni sürekli bozuluyo. Artık dişten mi nedendir. Bu da geçici bi dönem diyip teselli bulalım bari :teselli:

Biz de başlıyoruz kahvaltıya. Sizinki gibi ayrı ayrı buket. Bi de diş için flor verdi dr. senin dün söylediğin ilacı.
Bence bi gastroya göster. Hiç değilse için rahatlar. Belki bi sıkıntısı vardır. Bizimkinin reflüsü var mesela ilaca başladık bugün

herkeze günaydın;
biz kahvaltıya başllıyoruz artık 1 yumurta sarısı ve peynire
siz kahvaltıda neler veriyosunuz?

Bizde yarın başlıcaz. Yumurta, peynir, pekmez,tereyağı ayrı ayrı yicekmiş beğenmezse cici bebe filan koyup ezerek muhallebi yapcakmışız.

Baştan nasıl anlaştığınıza bağlı canım. Ama bakıcı da o parayla ev geçindiriyosa, yarısını kestim demek biras zor tabii...

gulicaann..61 diyo çıta diil diyo..bu kız sopa istiyo:))

sezerciğe bi zararı olmaz sanırsam pilatesin..6 yı bitirdik nası olsa..baran noolcak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…