2009 Ekim Anneleri

İi cnm senden naber bugün kızım biraz huysuz umarım ilerleyen saatlerde düzelir
Senin kuzu nasıl
Bu arada ben bugün sigarayı bırakalı 1 yıl oluyo onu bıraktım ama özellikle doğumdan sonra bitki çaylerı kolik oldum bide sütü arttırıcam die bardak elimden düşmüoo kaydirigubbakcemile3 rezeneyi bitiriyom ısırgana ordan ıhlamur a ordan emzirme çayına arada su takviyesi valla günde 10 kere tuvalete gidiyom nasıl olcak bu iş sempatiksalakcinni

Zeze valla ta ben şiştim kuzum.
Eşine bırak bence,şöyle yap deme ona.ama artık kaldıramıyorum.nası istiyosan öyle konuş.en azından bi kaç gün arayla gelsinler de.hergn hergünn çekilir dert deil.!

Bu arada herkese günaydın güzeller,hava süper,bebişleri alın hadi gezmelere gidelimkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar,

Dün akşam mahvoldum öldüm öldüm dirildim resmen :(( Ben annemde kalıyorum 1 haftadr dün de eşim eve gideyim dinleneyim dedi tamam dedim . Bora yı uyuttum sona kalktı biraz oynadık gülüyordu altını falan değiştirdim . sonra yeteneksizsiiz progamını ziliyor bir yandan da Bora yla oynuyordum.. onu yarı oturur pozisyona getirdi şarkı söylüyodum o sırada babam kapıyı açtı babam geldi seviyoduk ikimizde bir anda bir çığlıkla ağlayıp öne doğru kendini bir attı şok geçirdim önce babamdan korktu sandım kucaıma aldım sevdim yok hıçkıra hıçkıra ağlıyo içleniyo susar gibi oluyo bir daha bağıra bağıra ilk defa böyle oldu 3.5 aydır annem geldi o sırada düşünün apartmanda ses leri duyulmuş ... Annem sallamya çalıştı uyuma için duruyo 2 dk geçmeden yine içli içli ağlıyor ama canı yanar ya o şekilde gözlerinden nasıl damlalar geldi ilk defa elim ayağım titredi acaba beli mi incildi dedim anneme dr götürelim dedim annemde korktu can havliyle ağlayınca çocuk götürün dedi apartopar gittik yolda da aynı hastaneye girer girmes sustu dr geldi muayne etti hiç bişeyi yok dedi sonra idrar tahlili onda da bişey çıkadı gaz sıkıştırması olabilir dedi.. Gecede farkettim sürekli eli yüzünde kendini uynadırıyo salyaları çok akıyo elimi verince ısırıyo sanırım diş çıkarıyo çay kaşığıyla vurduk ilk vurduğunda sanki pıt diye bi ses geldi ama

Geçmiş olsun canımmm,dün gece bizimkide öyle çok ağladı ama,babasının kucağndayken kafa sallıyodu,kütt die babasınn başına vurmuş alnını..ağladı ağladı memeyi verdim zor susturdum.zar zorda uyudu.baya canı yanmş kuzumunbenneyaptımki

Günaydın arkadaşlar
Zeze yazını okurken çok üzüldüm .Allah sabır versin.
Ben de akşam kayınvalidemden döndüm. beni de eltim çıldırttı. Benim vitrinim yok onun yerine kitaplığım var. Onu diline doladı. "Benim Zeynebin iki katı kitaplığım var ama vitrinim de var onu serip kullanmak karılık ister" diyor. benim yanımda. Zeynep de benim tabi . Aile faciası çıkacaktı walla.

Arkadaslar Merhaba..
uzun zamandir yazamadim malum bizim oglandan firsat bulabilmek mesele.ya bu ara kafam bir seye takiliyor bilmiyorum basina gelen var mi?benim oglan tam 3 ay 2 gunluk.onceden her memeyi verdigimde aliyordu..simdi ise emziriyorum bir sure sonra memeyi birakiyor..daha sonra elini emiyor kucagima aldigimda kiyafetimi yada omuzumu emiyor yani eline ne gecerse emiyor..bende tekrar emzirmek icin aldigimda ise emmeyi reddeiyor ve agliyor hatta..ne yapacagimi sasirdim..hemen ardindan emzik verince aliyor ama kisa bir sure sonra onuda firlatiyor..ne yapacagimi sasirdim..memeyi reddedip eline ne gecerse emmek isteyen bir cocuk..memeyi birakir diye yada ac kalir diye cok korkuyorum..basina gelen varsa yada bilgisi olan varsa ne olur beni aydinlatin arkadaslar..kafayi yiycem yaaa

İi cnm senden naber bugün kızım biraz huysuz umarım ilerleyen saatlerde düzelir
Senin kuzu nasıl
Bu arada ben bugün sigarayı bırakalı 1 yıl oluyo onu bıraktım ama özellikle doğumdan sonra bitki çaylerı kolik oldum bide sütü arttırıcam die bardak elimden düşmüoo kaydirigubbakcemile3 rezeneyi bitiriyom ısırgana ordan ıhlamur a ordan emzirme çayına arada su takviyesi valla günde 10 kere tuvalete gidiyom nasıl olcak bu iş sempatiksalakcinni
ohh kuzumm hayırdır nesi var annesii

ne güzel 1 senedir kurtulmuşsunn o illettenn iç iç tatlım memeler bol bol süt üretsin doysun kuzun ...

Günaydın arkadaşlar
Zeze yazını okurken çok üzüldüm .Allah sabır versin.
Ben de akşam kayınvalidemden döndüm. beni de eltim çıldırttı. Benim vitrinim yok onun yerine kitaplığım var. Onu diline doladı. "Benim Zeynebin iki katı kitaplığım var ama vitrinim de var onu serip kullanmak karılık ister" diyor. benim yanımda. Zeynep de benim tabi . Aile faciası çıkacaktı walla.

günaydın şeker
Arkadaslar Merhaba..
uzun zamandir yazamadim malum bizim oglandan firsat bulabilmek mesele.ya bu ara kafam bir seye takiliyor bilmiyorum basina gelen var mi?benim oglan tam 3 ay 2 gunluk.onceden her memeyi verdigimde aliyordu..simdi ise emziriyorum bir sure sonra memeyi birakiyor..daha sonra elini emiyor kucagima aldigimda kiyafetimi yada omuzumu emiyor yani eline ne gecerse emiyor..bende tekrar emzirmek icin aldigimda ise emmeyi reddeiyor ve agliyor hatta..ne yapacagimi sasirdim..hemen ardindan emzik verince aliyor ama kisa bir sure sonra onuda firlatiyor..ne yapacagimi sasirdim..memeyi reddedip eline ne gecerse emmek isteyen bir cocuk..memeyi birakir diye yada ac kalir diye cok korkuyorum..basina gelen varsa yada bilgisi olan varsa ne olur beni aydinlatin arkadaslar..kafayi yiycem yaaa

canımm memeyi neden bıraksın aklından sil öle düşünceleri belki gazı için yappıyodur öle annesi ...olumunekankayizsmile

Zeze valla ta ben şiştim kuzum.
Eşine bırak bence,şöyle yap deme ona.ama artık kaldıramıyorum.nası istiyosan öyle konuş.en azından bi kaç gün arayla gelsinler de.hergn hergünn çekilir dert deil.!

Bu arada herkese günaydın güzeller,hava süper,bebişleri alın hadi gezmelere gidelimkaydirigubbakcemile3

yaa bizde gezmek istiyoz....:gitme:

Arkadaslar Merhaba..

Cnm benim bildiğim kadarıyla bu bi dönem yani aşağı yukarı tüm bebişlerimizde var 2.5 ayla sanırım 3.5 4 ay arası böyle meme bırakma eğilimli oluyolar benimkide yaptı ama sen yılma arada zaman ver yine meme ver bide eskisi gibi 15-20 dk emzirmeyi bekleme ben dr a dedim 5 dk emmiyo bu doymuyodur die dediki artık büyümüş o kadar zamanda bile doyar istemiyosa o anda zorlama sende 5 -10 dk emiyosa zorlama 2 saat sonra falan dene yok eğer o kadar bile emmedi ise o zamanda 5 dk falan sonra tekrar dene konuş onla sürekli
Elleri yemesine gelince benimkide felaket o da normal emme duygusu gelişirmiş bu aylarda sabahları artık cuk cuk sesiyle uyanıyorum ben benim kuzuma tek eli bile yetmiyo küçücük ağzına iki elini birden sokmaya uğraşıyo kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar Merhaba..

canım hiç üzülme aynı şeyler bendede var .bence hızlı doyuyolar artık.aynı şekilde elini emmeler kıyafetimi emmeler.bide ellerinide keşfettikleri için eline bakıp bakıp ağzına sokuyo

ya kızlar ben size bişey danışacam.oğlum yan tarafına yatarken kulağı büküldüğü için hafiften kulaklarında sanki kepçe olma durumu var.görümcen şapka tak kulağı çok yumuşak olduğu için katlanıyo daha fazla açılmasın dedi.sizinkilerdede böle bi durum varmı

Arkadaslar Merhaba..

genelde bebekler elini emer bu bence gayet normal birsey benim kizimda elini emiyo

selam kızlarrr..ya bişi dicem herkes nickinimi değiştirdi yoksa bu son sayfalardakiler hep yeni arkadaşlarmı:) çok fransız kaldım annem ben:))

erfa benim kuzumun da sağ kulağı kıwrılıyo emzirirken filan deli oluyorum döncek diye..şapka sewmiyo taksam bile çıkıyo hemen kafadan..solda yokta sağ kulağı kucağımdayken bile önlüğü kıwrıldıkça onla birlikte kıwrılıyo..aklıma takılıyo benimde..

kaynana konularına girmemeyi tercih ediyorum genelde ama zeze hakkaten ben şiştim okurken..Allah sabır wersin nediyim...

selam kızlarrr..ya bişi dicem herkes nickinimi değiştirdi yoksa bu son sayfalardakiler hep yeni arkadaşlarmı:) çok fransız kaldım annem ben:))

erfa benim kuzumun da sağ kulağı kıwrılıyo emzirirken filan deli oluyorum döncek diye..şapka sewmiyo taksam bile çıkıyo hemen kafadan..solda yokta sağ kulağı kucağımdayken bile önlüğü kıwrıldıkça onla birlikte kıwrılıyo..aklıma takılıyo benimde..

kaynana konularına girmemeyi tercih ediyorum genelde ama zeze hakkaten ben şiştim okurken..Allah sabır wersin nediyim...

yok canım ben yeniyim:)şapka oğlumunda gözünü kapatınca sinir oluyo.acaba diyom şu kızların kafasına takıla saç bantlarındanmı taksam oğluma:)gerçektende yatış pozisyonundan dolayı açılma oluyo.çünkü ilk doğduğunda hiç böle bişey yoktu dümdüzdü kulakları

Arkadaşlar bir şey soracağım bazı resimlerde bebekler koltuk köşesine oturtulmuş ben de öyle yapsam mı diyorum malum çok kucakçı benim ki siz ne dersiniz yapıyormusunuz

Cnm benim bildiğim kadarıyla bu bi dönem yani aşağı yukarı tüm bebişlerimizde var 2.5 ayla sanırım 3.5 4 ay arası böyle meme bırakma eğilimli oluyolar benimkide yaptı ama sen yılma arada zaman ver yine meme ver bide eskisi gibi 15-20 dk emzirmeyi bekleme ben dr a dedim 5 dk emmiyo bu doymuyodur die dediki artık büyümüş o kadar zamanda bile doyar istemiyosa o anda zorlama sende 5 -10 dk emiyosa zorlama 2 saat sonra falan dene yok eğer o kadar bile emmedi ise o zamanda 5 dk falan sonra tekrar dene konuş onla sürekli
Elleri yemesine gelince benimkide felaket o da normal emme duygusu gelişirmiş bu aylarda sabahları artık cuk cuk sesiyle uyanıyorum ben benim kuzuma tek eli bile yetmiyo küçücük ağzına iki elini birden sokmaya uğraşıyo kaydirigubbakcemile3

sagol canim ya valla biraz rahatladim..kafayi yiycem onu niye yapiyo bunu niye yapiyo derken..bide emzik veriyormusun..ve emzikle ilgili ne dusuniuyorsun..ben vermek istemiyorum zaten cokta alicak gibi durmuyor..

kımsecıkler yok mu yaa hava guzel dıye herkez sokaklara mı dokuldu ne oldu bu arada istanbul zeytınburnu cıvarına yakın oturanlara duyrulur ciçek export dıye bı bebek mağazaı var orda cok guzel seyler var ve acayıp ındırımlı bız bısıler aldık dun bır daha gıdıcem alma hersey etıketın yarısı....

yok canım ben yeniyim:)şapka oğlumunda gözünü kapatınca sinir oluyo.acaba diyom şu kızların kafasına takıla saç bantlarındanmı taksam oğluma:)gerçektende yatış pozisyonundan dolayı açılma oluyo.çünkü ilk doğduğunda hiç böle bişey yoktu dümdüzdü kulakları
hıı hoşgeldin ozaman:)) aman tak nolcak kim görcek,,ananem olsa şimdi; şeyi düşmez mrk etme tak gitsin derdi:)) tabi o şeyi demezdi açık açık sölerdi:)))

Arkadaşlar bir şey soracağım bazı resimlerde bebekler koltuk köşesine oturtulmuş ben de öyle yapsam mı diyorum malum çok kucakçı benim ki siz ne dersiniz yapıyormusunuz

kendi kendine oturamaz henüz tutman gerekir mutlaka.çuwal gibi yığılır öne..

Back
X