2009 Ekim Anneleri

anaamm kızım darbuka solo dinliyoo..bitince ağlıyo başlıyınca susuyo..hheytt be anasının kızı işte sositososito

ayhh ben senin gönderdiğin ninnileri ilk zamanlar dinlettim sonra unuttumsırnaşık şey
uyanınca dinletim barizemuszemus
arka arkaya çal ağlatma berramı:olmaz:
haa bu arada sen bandaj işini naptın alıştımı kız biz artık ful takıyozkaydirigubbakcemile3

ayhh ben senin gönderdiğin ninnileri ilk zamanlar dinlettim sonra unuttumsırnaşık şey
uyanınca dinletim barizemuszemus
arka arkaya çal ağlatma berramı:olmaz:
haa bu arada sen bandaj işini naptın alıştımı kız biz artık ful takıyozkaydirigubbakcemile3

iyi halt ettinn :mymeka: laelaelaelaelae bide aradakileri atlayınca onlar nerde die soruodu kaydirigubbakcemile

takıyorus bizde alıştıkk kaydirigubbakcemile2

iyi halt ettinn :mymeka: laelaelaelaelae bide aradakileri atlayınca onlar nerde die soruodu kaydirigubbakcemile

takıyorus bizde alıştıkk kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3
gece takıyomusun? bazen bizimki burnuna kadar indiriyo:emir_bebek:

peditusu bize sağlık ocaındaki dr vermişti 5 gün kullandık ama hırıltısı geçmeyince hastaneye götürdüm, dr balgamı ve hırıltısı var hala dedi macrol antibiyotik, ventolin şurup ve fluibron şurup verdi onlarıda 5 gün kullandık şimdi çok şükür iyi:nazar: darısı boraya...
ayy inşallah geçer canım sağolasın
Sağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz:
canım yiğittemi hasta :( calpol bizde de var ama peditus içiyo diye vermedim... saat 3te arıycam dr bakalım ne diyecek :((
anaamm kızım darbuka solo dinliyoo..bitince ağlıyo başlıyınca susuyo..hheytt be anasının kızı işte sositososito
yerim senin prensesini ben zemuszemus
geçmiş olsun cnm:teselli: acil şifa diliyorum yiğite:Saruboceq:
ayy bu doktorlar bi alem hepsi ayrı telden çalıyo:teselli:
benim yavrum 15 gündür şurup bağımlısı oldu artık daha daha yokmu diye kaşığa bakıyo zillimopuyorumnanaktan
içine sinmediyse götür doktora cnm:kedi:

yaaa birde o var değil mi ya şurupçu olursa bu çocuklar kafamçokkarıştı

facede yazışıp yazışıp buraya gelmiyenlerin bacaklarını caarttt diye ayıralımmııııı :jeyyar:

canım yiğittemi hasta :( calpol bizde de var ama peditus içiyo diye vermedim... saat 3te arıycam dr bakalım ne diyecek :((

opuyorumnanaktan

hapçı der gibii kaydirigubbakcemile3 töbee zemuszemus

pikolata canım geriye dönük yazılarına baktım,biz henüz mama kullanmıyoruz o yüzden hangisi iyi bilemiyorum canım... bu arada eminim gözümğzden kaçmıştır... kimsenin kasti görmemezlik yapacağını sanmıyorum... evet çoook iyi arkadaş olduk biz burada ve evet samimiyiz malumun hamilelikten beri yaklaşık bir yıldır beraberiz...kaldı ki kim isterse çok rahat bir şekilde ekim anneleriyle muhabbet ediyor kimseyi ayırt etmiyoruz... bence yanlış anladın,keşke sorunu tekrar sorsaydın... neyse canım inşallah düzelir bebeğin

facede yazışıp yazışıp buraya gelmiyenlerin bacaklarını caarttt diye ayıralımmııııı :jeyyar:

kıssss ben çift çalışıyom hem facedeyim hem de burada çoook çalışkanım değil müüü kaydirigubbakcemile2

Evt tatlım yaa malesefff mafoldumben
Fazla üstünde durmadım ilaç kullanmamak için ama bakdım olcak gibi deil..
götürdüm oda calpol ver dedi.bilmiyorum içime sinmedi nedense,tıkalı burnu dedi sadece.gifrer ver dedi bide.ama oğlanın burnu alıyo fışır fışır sempatiksalakcinni aslında akması iyi die biliyorum ben,yani kendimden yola çıkıyorum aslında..:bbo:

çiçeeme katılıyorumm...
ps: bizde kullanmıyıruz bilemiycim..bi dönem aptamil kullanmıştık..

fıstığım uyandı öpüldünüzopuyorumnanaktan

Ayırak :lepi:
Valla facede grup açılınca burayı ihmal ettiler,
bi zamanlar bi şeyma vardı nerelerde acebaaaa sempatiksalakcinni:hulya:

topic sessizleştikçe herkes kaçtı..toplaşsak eskisi gibi..
arada eylülcülere bakıyoum ohh süperler herkes orda..komşuyu röntgenler gibi hissediyorum sırnaşık şey

Back
X