2009 eylül anneleri doğum öyküleri

gamma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.182
0
116
Diğer
daha erken belki bu konuyu açmak için ama hazır olsun diye düşündüm herkese hayırlı doğumlar :nazar:

insallah hepimize kolay dogum nasip eder yuce rabbimizz:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq:

ilk eylul bebislerimizde geldi zaten bakalim ilk oyku azbycv gelecek ikizlerimizin oykusuuuuuuuu:lepi::lepi::lepi:

... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin ısmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli

... azbycv .............. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ...........1000 gr / 890 gr ................. 37 cm / ??? ............ Sezeryan[/QUOTE]

MERHABALAR ARKADAŞLAR.BENıM DOĞUM ÖYKÜM PEK ıÇ AÇICI DEĞıL.aLLAH SıZLERE MUTLU DOĞUMLAR NASıP ETSıN.ENDıŞELERıNıZıN OLMADIĞI GÜLÜMSEYEREK GıTTıĞıNıZ DOĞUMLAR OLSUN ıNŞALLAH.

BEN HASTANEYE YATIRILDIM ACıLEN DOKTORUM TARAFINDAN BıLıYORSUNUZ ERKEN DOĞUM RıSKı TANISIYLA.6 GÜN ıLAÇLARLA BASKILANABıLDı DOĞUM EYLEMı.CUMA GÜNÜ SABAH DOKTORUM MUAYENE ETTı ÇÜNKÜ KASILMALARIM YOK GıBıYDı NST LERE GÖRE.BELKı ıLACIN DOZUNU DÜŞÜREBıLıRıZ DEDı DOKTORUM.MUAYENEDEN ODAMA ÇIKARILDIM 2 SAATE YAKIN ZAMAN SONRA KASILMALARIM BAŞLADI VE ACıLEN SEZERYAN ıÇıN AMELıYATHANEYE GÖTÜRDÜLER.GıDERKEN SÜREKLı YAVRULARIMIN ACISINI GÖSTERMEMESıNı DıLEYEREK DUA EDıYOR BıR YANDAN BEBEKLERıMıN OKSıJENSıZ KALMAMALARI ıÇıN DERıN DERıN NEFES ALIYOR BıR YANDANDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORDUM.

AMELıYATHANEDE EKıP BENı ONLAR YAŞAYACAK ıNŞALLAH ENDıŞE ETME AZ SONRA DÜNYADA OLACAKLAR GÜZELCE BAKILACAKLAR DıYE SAKıNLEŞTıRDıLER VE SONRASI GENEL ANESTEZı OLDUĞU ıÇıN KARANLIK.YALNIZ AMELıYATHANE ıNANILMAZ SOĞUK OLUYOR.DıŞLERıM BıRBıRıNE ÇARPIYORDU.ONA NASIL BıR ÖNLEM ALINABıLıR BıLMıYORUM.SONRA ODAMA GELDıM.YAVAŞ YAVAŞ AYILMAYA BAŞLADIM TABı ıLK SORU HAYATTALARMI OLDU.YAŞIYORLAR DEDıLER BÜYÜK BıR RAHATLAMA VE ŞÜKÜR.SONRA SAYIKLAMALAR YAVRULARIMI ÇOK SEVıYORUM.AıLEM YANIMDAYDI ONLARA SıZı ÇOK SEVıYORUM.ÇOK MUTLUYUM.ıÇıMDE BÜYÜK BıR HUZUR VAR ŞEKLıNDE DEVAM EDEN SAYIKLAMALAR.O AKŞAM NARKOZUN ETKıSı ıYıCE AZALINCA BEBEKLERıMıZıN YANINA ÇIKARDILAR TEKERLEKLı SANDALYE ıLE.O ANDA TEPKı BıLE VEREMEDıM.ıNSAN DOKUNMAYA KORKUYOR O KADAR KÜÇÜKLERKı.VE DOĞUM ZOR OLMUŞ.ÇIKMAK ıSTEMEMıŞ YAVRULARIM.BU ZORLANMADA ONALARA VÜCUTLARININ BıR ÇOK YERıNDE MORARMALAR OLARAK MıRAS KALMIŞ.BU GÜN 10 GÜNLÜKLER VE MORLUKLARI AÇILIYOR ARTIK ÇOK ŞÜKÜR.

HERŞEYE RAĞMEN ANNE OLMAK VE O ıKı YAVRUMUN YAŞADIĞINI GÖRMEK ÇOK GÜZEL.RABBıM DıĞER SIKINTILARIMIZIDA ZAMAN ıÇıNDE GEÇıRECEK TÜM KALBıMLE ıNANIYORUM.VE DUALARINIZI BEKLıYORUM

TAZE ANNEDEN SELAMLAR...

canım benim hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır çok şükürkü Rabbim onları sana bağışladı buna şükür. ınşallah zamanla herşey dahada güzel olacak..

Bu arada bu topik açılmış ya beni bi heyecan sardı eylül annelerinin dogum hikayeleri deyince sanki dogumuma iyice az kalmış gibi hissettim.. Gercektende az kaldı oysa Allahım o kadar sabırzılanıyorumki kucağıma almak için hayırlısıyla..
Hepimizie Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin aminnn

canım Allah her zaman yanınızda olsun bizler dualarımız eksik etmeyiz ne kadar zor olsada annelik çok güzel bir şey en kısa zamanda bebeklerinle evinde olcağına eminim bizlerle bu anı paylaştığın için teşekkürler onlar bizim ilk bebeklerimiz o yüzden özeller Allah bir uzun ve mutlu bir ömür versin tatlı ikizlerimize

çiçeği burnunda anneye maşallah, subhanallah
ikiz bebekler erken geliyor malesef ancak yaşıyorlar, normal bir durum aslında
herşeyin yolunda olması çok güzel
Allahım hayır güzellik ve sağlık versin size ve yavrunuza
en kısa zamanda evinize yavrularınızla dönün inşallah a.s.

canım allah bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin.sana da güç ve sabır versin.hersey gönlünüzce olsun.

MERHABALAR ARKADAŞLAR.BENİM DOĞUM ÖYKÜM PEK İÇ AÇICI DEĞİL.aLLAH SİZLERE MUTLU DOĞUMLAR NASİP ETSİN.ENDİŞELERİNİZİN OLMADIĞI GÜLÜMSEYEREK GİTTİĞİNİZ DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH.

BEN HASTANEYE YATIRILDIM ACİLEN DOKTORUM TARAFINDAN BİLİYORSUNUZ ERKEN DOĞUM RİSKİ TANISIYLA.6 GÜN İLAÇLARLA BASKILANABİLDİ DOĞUM EYLEMİ.CUMA GÜNÜ SABAH DOKTORUM MUAYENE ETTİ ÇÜNKÜ KASILMALARIM YOK GİBİYDİ NST LERE GÖRE.BELKİ İLACIN DOZUNU DÜŞÜREBİLİRİZ DEDİ DOKTORUM.MUAYENEDEN ODAMA ÇIKARILDIM 2 SAATE YAKIN ZAMAN SONRA KASILMALARIM BAŞLADI VE ACİLEN SEZERYAN İÇİN AMELİYATHANEYE GÖTÜRDÜLER.GİDERKEN SÜREKLİ YAVRULARIMIN ACISINI GÖSTERMEMESİNİ DİLEYEREK DUA EDİYOR BİR YANDAN BEBEKLERİMİN OKSİJENSİZ KALMAMALARI İÇİN DERİN DERİN NEFES ALIYOR BİR YANDANDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORDUM.

AMELİYATHANEDE EKİP BENİ ONLAR YAŞAYACAK İNŞALLAH ENDİŞE ETME AZ SONRA DÜNYADA OLACAKLAR GÜZELCE BAKILACAKLAR DİYE SAKİNLEŞTİRDİLER VE SONRASI GENEL ANESTEZİ OLDUĞU İÇİN KARANLIK.YALNIZ AMELİYATHANE İNANILMAZ SOĞUK OLUYOR.DİŞLERİM BİRBİRİNE ÇARPIYORDU.ONA NASIL BİR ÖNLEM ALINABİLİR BİLMİYORUM.SONRA ODAMA GELDİM.YAVAŞ YAVAŞ AYILMAYA BAŞLADIM TABİ İLK SORU HAYATTALARMI OLDU.YAŞIYORLAR DEDİLER BÜYÜK BİR RAHATLAMA VE ŞÜKÜR.SONRA SAYIKLAMALAR YAVRULARIMI ÇOK SEVİYORUM.AİLEM YANIMDAYDI ONLARA SİZİ ÇOK SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM.İÇİMDE BÜYÜK BİR HUZUR VAR ŞEKLİNDE DEVAM EDEN SAYIKLAMALAR.O AKŞAM NARKOZUN ETKİSİ İYİCE AZALINCA BEBEKLERİMİZİN YANINA ÇIKARDILAR TEKERLEKLİ SANDALYE İLE.O ANDA TEPKİ BİLE VEREMEDİM.İNSAN DOKUNMAYA KORKUYOR O KADAR KÜÇÜKLERKİ.VE DOĞUM ZOR OLMUŞ.ÇIKMAK İSTEMEMİŞ YAVRULARIM.BU ZORLANMADA ONALARA VÜCUTLARININ BİR ÇOK YERİNDE MORARMALAR OLARAK MİRAS KALMIŞ.BU GÜN 10 GÜNLÜKLER VE MORLUKLARI AÇILIYOR ARTIK ÇOK ŞÜKÜR.

HERŞEYE RAĞMEN ANNE OLMAK VE O İKİ YAVRUMUN YAŞADIĞINI GÖRMEK ÇOK GÜZEL.RABBİM DİĞER SIKINTILARIMIZIDA ZAMAN İÇİNDE GEÇİRECEK TÜM KALBİMLE İNANIYORUM.VE DUALARINIZI BEKLİYORUM

TAZE ANNEDEN SELAMLAR...

tatlım allahım kuzucuklarını saglıklı sıhhatlı sana bagıslasın uzun ömürler nasip etsin. dogum oykunu okurken gözlerim doldu valla. butun dualarım sana ve bebıslerıne. allaha emanet olun :Saruboceq::Saruboceq:

MERHABALAR ARKADAŞLAR.BENİM DOĞUM ÖYKÜM PEK İÇ AÇICI DEĞİL.aLLAH SİZLERE MUTLU DOĞUMLAR NASİP ETSİN.ENDİŞELERİNİZİN OLMADIĞI GÜLÜMSEYEREK GİTTİĞİNİZ DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH.

BEN HASTANEYE YATIRILDIM ACİLEN DOKTORUM TARAFINDAN BİLİYORSUNUZ ERKEN DOĞUM RİSKİ TANISIYLA.6 GÜN İLAÇLARLA BASKILANABİLDİ DOĞUM EYLEMİ.CUMA GÜNÜ SABAH DOKTORUM MUAYENE ETTİ ÇÜNKÜ KASILMALARIM YOK GİBİYDİ NST LERE GÖRE.BELKİ İLACIN DOZUNU DÜŞÜREBİLİRİZ DEDİ DOKTORUM.MUAYENEDEN ODAMA ÇIKARILDIM 2 SAATE YAKIN ZAMAN SONRA KASILMALARIM BAŞLADI VE ACİLEN SEZERYAN İÇİN AMELİYATHANEYE GÖTÜRDÜLER.GİDERKEN SÜREKLİ YAVRULARIMIN ACISINI GÖSTERMEMESİNİ DİLEYEREK DUA EDİYOR BİR YANDAN BEBEKLERİMİN OKSİJENSİZ KALMAMALARI İÇİN DERİN DERİN NEFES ALIYOR BİR YANDANDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORDUM.

AMELİYATHANEDE EKİP BENİ ONLAR YAŞAYACAK İNŞALLAH ENDİŞE ETME AZ SONRA DÜNYADA OLACAKLAR GÜZELCE BAKILACAKLAR DİYE SAKİNLEŞTİRDİLER VE SONRASI GENEL ANESTEZİ OLDUĞU İÇİN KARANLIK.YALNIZ AMELİYATHANE İNANILMAZ SOĞUK OLUYOR.DİŞLERİM BİRBİRİNE ÇARPIYORDU.ONA NASIL BİR ÖNLEM ALINABİLİR BİLMİYORUM.SONRA ODAMA GELDİM.YAVAŞ YAVAŞ AYILMAYA BAŞLADIM TABİ İLK SORU HAYATTALARMI OLDU.YAŞIYORLAR DEDİLER BÜYÜK BİR RAHATLAMA VE ŞÜKÜR.SONRA SAYIKLAMALAR YAVRULARIMI ÇOK SEVİYORUM.AİLEM YANIMDAYDI ONLARA SİZİ ÇOK SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM.İÇİMDE BÜYÜK BİR HUZUR VAR ŞEKLİNDE DEVAM EDEN SAYIKLAMALAR.O AKŞAM NARKOZUN ETKİSİ İYİCE AZALINCA BEBEKLERİMİZİN YANINA ÇIKARDILAR TEKERLEKLİ SANDALYE İLE.O ANDA TEPKİ BİLE VEREMEDİM.İNSAN DOKUNMAYA KORKUYOR O KADAR KÜÇÜKLERKİ.VE DOĞUM ZOR OLMUŞ.ÇIKMAK İSTEMEMİŞ YAVRULARIM.BU ZORLANMADA ONALARA VÜCUTLARININ BİR ÇOK YERİNDE MORARMALAR OLARAK MİRAS KALMIŞ.BU GÜN 10 GÜNLÜKLER VE MORLUKLARI AÇILIYOR ARTIK ÇOK ŞÜKÜR.

HERŞEYE RAĞMEN ANNE OLMAK VE O İKİ YAVRUMUN YAŞADIĞINI GÖRMEK ÇOK GÜZEL.RABBİM DİĞER SIKINTILARIMIZIDA ZAMAN İÇİNDE GEÇİRECEK TÜM KALBİMLE İNANIYORUM.VE DUALARINIZI BEKLİYORUM

TAZE ANNEDEN SELAMLAR...

canım benim Allah ım inşallahhh yavrularını sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın günleride gösterecek en kısa zamanda
anneleri nasıl onlar için ayaktaysa onlarda anneleri için hayatta sımsıkı tutunacaklar
miss kokularını doya doya içine çekeceğin günleride bize burdan yazacaksın inşallahh
dualarımız seninle ve meleklerinle arkadaşım
mübarek 3 aylarda ettiğin ettiğimiz tüm dualarımız kabul olacak inşallahh
Allah ım yar ve yardımcınız olsun
güzel haberlerinizi bekliyoruz taze anneeee :))))

canım benım bu acılarda unutulcak yavrularını kucagına alıp evınede gideceksın ama azcık daha sabır rabbım sanada kucagına aldıgın günleri yaşatacak...bebişlerin analı babalı saglıkla büyüsün canım dularımız senınle ve kuzucuklarınlaaa allahım yardımcınız olsun......

Yavruların mücadeleyi seviyor. Sizde ana baba olarak onlara katılın. Allah sabırlar versin ve sabrınızın da mükafatını versin. Birgün burda bebişlerinizin evlerine geldiklerini de bizimle paylaşacaksın. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.

canım benım allah eve geldıklerı gunu tez zamanda gostersın sana.hıc merak etme onlar annelerını cok merak edıp erken gelmek ıstemısler.hayata sıkısıkı tutunmuslar bıle..allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.

canım gözün aydın.sağlıcakla büyütürsün inş bebişlerini.bende eylül 2008 annesiyim ve şuan kasım 2009 annesi olacağım inş.rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu

kızlarcım hepinize çok çok teşekkürler destekleriniz ve dualarınız için.dilerim hiç biriniz sıkıntı yaşamaz çok çok güzel bir şekilde doğumlarınızı yapıp bebeklerinizi uyanınca kucağınızda bulursunuz.cennet kokularını koklarsınız.o anın mutluluğunu doya doya yaşarsınız ve burda bizlere anlatırsınız.bizde mutluluğunuzla mutlu oluruz.

ikinci bebegimizde gelmis kızlarrrrrr :teytey: acelya arkadasımız ikiz bebeklerini bekliyordu...sezeryan tarihi 14 agustosmus ama nst de kasılmalar cıkınca doguma almıslar hemen . . . . .bebekler 34+3 te...2200-2300 doğmuşlar......darısı bizlerin basına ya rabbimopuyorumnanaktan

TAZE ANNEDEN SELAMLAR...

canım hayırlı olsun
üzülme inşallah çabucak toparlar onlar kendilerini
sağlıkla sıhatle mutlulukla büyüsün kuzuların

canım hayırlı olsun
üzülme inşallah çabucak toparlar onlar kendilerini
sağlıkla sıhatle mutlulukla büyüsün kuzuların

teşekkür ederim canım.inşallah öyle olur.gayret ediyorlar iyi olmak için ama o küücük yavrular için bu kadar mücadele zor tabi.Rabbim mücadelelerinde başarılar nasip etsin

yeni doğum yapan arkadaşımızında gözü aydın.Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütsün yavrularını inşallah

ємєℓ;8231489 .!.:
ikinci bebegimizde gelmis kızlarrrrrr :teytey: acelya arkadasımız ikiz bebeklerini bekliyordu...sezeryan tarihi 14 agustosmus ama nst de kasılmalar cıkınca doguma almıslar hemen . . . . .bebekler 34+3 te...2200-2300 doğmuşlar......darısı bizlerin basına ya rabbimopuyorumnanaktan

çok güzel rabbim sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin.delikafadulden:Saruboceq:

2. ikizlerimize sağlıklı bir ömür diliyorum

Son düzenleme:
Back
X